Отговори
# 210
  • София
Цвете, честит рожден ден!!! Пожелавам ти здраве, щастие и много усмивки с твоето прекрасно семейство!
Тинче, честито и на теб (на патерици)!

Ние от известно време имаме проблеми с къпането. Стане ли време да мием косата става страшно... Види ли каната, с която й плакна косата и започва един рев, едно извиване... все едно кой знае какво й правя Sad После не ще и да я суша със сушоара. При вас как е? Ако някой използва някои хитринки, моля да сподели, че в чудо съм се видяла.
 На всичкото отгоре и аз направих една глупост. Нали преди повече от месец сложихме на момата обици. И аз реших, че вече е време да сменим медицинските със златни. Едната, както и да е, я сменихме. Но другата не успях и ушенцето остана без обица за около един ден. В резултат дупката зарастна. ooooh! И сега след празниците ще трябва отново да я водя да я види ушната лекарка. Мъжът ми колко ми пили на главата... Rolling Eyes Ама е прав.
 Марги,  представям си как си се почувствала. Нали и аз наскоро така се бях шашнала с тези кортикостероиди. Важното е да няма последствия, а пък ние ще си имаме обица на ухото, както се казва.
 Всички болнички бързичко да се оправят!

# 211
Здравейте Hug Прибрахме се и бързам да ви почерпя по случай двойният ми празник днес. Одъртях с още една година и вече съм на 27, и днес кръстихме малкото ми съкровище. Церемонията беше в Гложенския манастир и на мен определено ми хареса повече (като правя сравнение с церемонията в Троянския манастир когато бяхме кръстници). Константин не спря да плаче през цялото време. Само като запя попа и той след него  Mr. Green а пък като се приближаваше да му прави нещо ревеше още по силно  ooooh! но пък останалите посетители как ще разберат че се кръщава дете  Mr. Green
Снимките сега се качват и като ги кача ще дам линк, ако на някой му се гледа. Наде, благодаря ти за пожеланието  bouquet да ти се връща на теб и на всички останали.
Айде стига съм писала еми да дам и почерпката.

# 212
честит двоен празник Цвете!с пожелания за много здраве,любов ,късмет и щастие..... чакаме го линка като топъл хляб

# 213
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11946662

Eто малко снимки. Ради, благодаря ти  newsm51

# 214
Цвете, ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК! ПОЖЕЛАВАМЕ ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО, МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ И УСМИВКИ!

Разгледах снимките - миличкият бебко, как плачка...Да го нагушкаш сладуркото от нас. Каката е голяма красавица!

ТИНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ! НЕКА ЩАСТИЕТО И РАДОСТТА ДА НЕ НАПУСКАТ ДОМА ТИ! БЪДИ ЗДРАВА И МАЛКОТО ТИ СЛЪНЧИЦЕ ЛИЛИ МНОГО ДА ТЕ РАДВА!

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 23:40 от galinana

# 215
снимките са чудесни...  bouquet

а сега да ви оплача нашата одисея...никне ни предкътник..явно скоро  ще излезе и моето  детенце е с дупе като рак червено...от нищо не минава зверски боли едвам го мажа с разните кремчета в лудницата ще вляза ако не мине скоро......
ако имате някакви идеи давайте ги че не мога да го гледам такова...
  лека вечер ви пожелавам и отивам  си лягам че май много ще се става....

Iva-1977 -игрите за които хвърлихме муха е зоопарк.. в смисал :правиш регистрация и си строиш ЗОО забавно е но и трудоемко ...

# 216
Добро утро.

radi^, пробвай да го миеш с Триклобактер (продава се в аптеките). Аз съм много доволна. Неудобно е, че се ползва разреден и трябва предварително да си подготвиш каничка с вода и една чаена лъжица от него. След като измиеш дупето, изплакваш добре. Може също да слагаш във ваничката за къпане (2 суп. лъж. на 10л. вода), вместо сапунче или каквото друго ползвате, докато се оправи подсеченото. Дано се оправи бързо.
На Ванеса ѝ никнат 3 кътника и още не са избили. Само на единия му излезе едното връхче. Досега не е вдигала температура, но вчера следобед беше с 38.00. Май ще да е от ваксината. Thinking Тъкмо вчера ѝ спрях противоалергичните капки. Знам ли вече какво ѝ е?! ooooh! Минали са точно 10 дни от ваксинирането.
Рони, целувки на любимата ми Али-Бали и да ѝ никнат по-лесно зъбките! Hug
Разгледах снимките на подстригания Марти на мама рере - и на мен ми дожаля за къдриците, но и без тях ми е много сладък. Hug
Зори, съгласна съм с Марги - всеки твой пост да започва с линк. Давай снимките  smile3508.
Не мога да пропусна сладкия опълченец Яна. С голямо удоволствие изгледах филмчето и искрено се посмях. Hug
wiwi, честита количка, със здраве да си я ползвате.
cosmo, направи клипче на Нати, та да го видим дядото с бастунчето. Joy
Марги,  Hug и целувки на малката пакостница. Дано не ти изкарва друг път акъла така. Вече съм се убедила, че няма нещо невъзможно или недостижимо за малките бандити. А как правят такива невероятни неща - това е мистерия!
Имаше и още, но.....

# 217
  • София, Борово
Цвете, честит двоен празник! Моля, да ме извиниш за закъснението...
Желая ви много радост и здраве на цялото семейство, много детски смях и да сте винаги окрилени от взаимната си най-чиста Любов!

Гале, благодарности за кафенцето, ще го пийна в южният парк Simple Smile Гале от ваксината дава рекация на 9-ти до 14-ти ден.
Желая на Ванеска бързо да се преборва Heart Eyes
Веси, целувки на теб и Моника от нас! Hug

# 218
Изрязах и малко от камерата ако ви се гледа  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=fbXKauvJRxE
http://www.youtube.com/watch?v=vpPbluXt4f8

Диди  Hug  Wink

# 219
  • София
добро утро!

Цвети,честит рожден ден и честито ти християнче!Да сте живи и здрави!  bouquet Hug Heart Eyes
Коки и цякото семейство сте прекрасни! Hug

Да излизат тези гадни зъбчета и да не тормозят дечицата!

Ние по почивните дни сме все на някъде и за това рядко сядам.Снимки ще има разбира се,но сигурно утре ще кача,че след малко пак ще зачезнем,ако времето не ни прецака плановете.

Вчера бяхме на РД на едно детенце и си изкарахме страхотно,имаше и надуваем замък и Жоро много се изкефи в него.То и аз не пропуснах да поскачам с децата. BlushВечерта извикахме свекърите да го вземат,че нямах вече ни памперси,ни храна ,пък и късно стана,но по едно време дойде свекъра да ни вика.Жоро ревал без нас,не искал да яде ,носил една наша снимка и повтарял мама ,тате ...Явно като пораснат и разбират повече и ги е страх да не ги изоставят. Sad

Весел ден от нас! Hug

# 220
  • около Варна
Честит двоен празник на Цвете  bouquet, малко със закъснение. Коко е голям сладур!

Гале, мерси за кафенцето, дано скоро и избият на Неса зъбките и да не се мъчи милата.

Ради, някой беше казал, че кисненето в тетра/смрадлика/ много е помогнало за подсечено дупе, аз се спасявам с един правен крем, но ми го правят по рецепта, и друг път съм го хвалила, в някой варненски Санити го имат готов приготвен, води се охлаждащ, не знам в Пловдив дали ще го има.

Наде, и ние имахме такъв период с къпането, не знам какво и беше станало, но като дойде ред да и мия косата и голям рев, за около седмица-две мина. С обицата и при мен се получи така, нали и се разрани едното ухо като подменях медицинската и ме достраша да и сложа другата, помислих, че се е запушила дупката, но не беше. Пробвай с някоя твоя обица, която е права и остра/ако ме разбра, това дето влиза в ушенцето/ да вкараш в дупката и после слагаш нейната. Милите отсега разбират колко е трудно да си жена Grinning

Ангелче, представям си колко миличък е бил Жори с тая снимка, и аз чакам снимки с нетърпение.

Вчера Ева набра смелост да ходи сама и направо пощуря. но тя не ходи нормално, бавно и внимателно, а направо бяга и като танк минава през всичко що е на пътя и, как ще я опазвам да не си строши главата не знам. Става все по-палава, не се заиграва с нейни връстници, а все иска при по-големите да ходи. Очертава се твърдоглава като баща си, ама само да ми е жива и здрава.

Хубав ден на всички, тук ту пече, ту се заоблачава, не знам ще става ли за разходки.

# 221
Здравейте,ИНаче съм desi.a
Честито на Цвети двойния празник.
Гледах снимките,леле и нас ни чака същото.
При нас когато е зачервено дупето заради зъбите,спирам да му слагам памперс.Държа го по боксери и го мия на често.Разбира се и много крем ползвам,но съм забелязала че като се зачерви най -бързо минава ,като се проветрява.Иначе като е затворен в памперса и още по-лошо става.Това е при нас обаче.
Любо вече не иска да яде от пюретата готовите.Не иска бебешки манджи.ИСка от нашите.Днес яде картофена с пиле ,но майка ми е сложила дивесил,копър и магданоз вътре.Дано не му даде реакция някаква.Също да питам,давате ли домашни компоти на децата си.Мисля вече да опитам,но все пак да се допитам и до вас.
Добре че сте вие, момичета,  bouquet
много ми е по-спокойно като чуя вашето мнение.
Сутринта яде филия с масло и сирене.
А му купих и птичи пастет.
Е ,кажете си мнението .
Кое е за даване и кое не.
Аз вече се обърках,той иска това което не е за него и го яде с кеф.
Весел ден на всички.

Леле,аз не съм си в къщи и пиша от друг ник.Простете че ви подвеждам.

# 222
  • София
ами аз не виждам причина да не се дава компот.Аз не съм давала,защото такова нещо не сме правили от години.
Жоро преди беше на кухня,но тук в Белгия няма такова нещо и му готвя.Вчера яде зеленчукова супа,онзиден заешко с броколи,а днес мусака.Утре ще дояде мусаката и ще му правя спанак и тиквички с ориз.
За лютеницата се коментираше - аз давам и му харесва.Пастет нещо не смея,нали се прави от дреболии.

# 223
добър вечер! жива съм още след днешните разходки..( имаме си доста горички за превземане с много полянки и пътечки но са и доста труднички и красиви)ама май от инат да ходя се претоварих... а знам 4е не трябваше..както и да е..
  включвам се по повод поста на Деси(n_iki )- не виждам причина нищо от това което си писала да не става за даване ,Оги ги  яде всичките , а относно подправките мисля 4е няма да имаш проблем..ние ги слагаме същите,защото и той яде от нашите манджи..
  отивамда опъна краката че утре какво ли ни чака.....  bouquet
    а това е за спокойна нощ

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:37 от radi^

# 224
  • Лондон
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=230593

на когото му се гледа, по малко от всичко, което сме правили през последния месец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт