1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58

• 20 206
  • 433
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, светъл празник се задава. Да дадем малко почивка на емоциите и на неуморните преводачки. На всички пожелавам весел Великден, яйцата ви да са най-красиви, козунаците да са ви най-вкусни. И дано сценаристите се смилят над нас, че иначе и аз се нареждам на първия ред и  #2gunfire
И по-бавно пишете, че ние по-напредналите в годините по-трудно четем. smile3532  newsm78
На всички  Hug и   bouquet

# 376
# 377
ох и аз тайно си боледувам.какво ще правим като свърши филма?аз се залъгвам с един друг ама нестава  Rolling Eyes Close

# 378
  • В тъмната гора.
ох и аз тайно си боледувам.какво ще правим като свърши филма?аз се залъгвам с един друг ама нестава  Rolling Eyes Close

Той скоро няма да свърши...нали по Нова подготвят 24-те серии, пак ще ги гледаме. Ако го дават по най-гледано време, няма да го дават всеки ден, а два-три пъти на седмица. Абе ще откара два месеца, а след това вече незнам.....ще му мислим.

# 379
Здравейте на всички. Моля ако някой има песента, която е от 78 епизов /тя я има и в 76 и 77/, да ми пусне линк ако може. Става въпрос за песничката на Бену .. Предварително Ви благодаря и весели празници на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 380

Той скоро няма да свърши...нали по Нова подготвят 24-те серии, пак ще ги гледаме. Ако го дават по най-гледано време, няма да го дават всеки ден, а два-три пъти на седмица. Абе ще откара два месеца, а след това вече незнам.....ще му мислим.
да  и от нова тв обещаха за друг филм,но той няма да е същия нали?

# 381
Разбира се ,че сме МЛАДИ,кой говори за старост,Dinah.Току що изгледах 79.Какво да кажа....нямам думи.Бену за мен е неспасяема вече е на дъното и надали ще изплува образно казано.Всички се опитват да и помогнат,но тя май не иска.Имаше една поговорка мисля,ако сам не си помогнеш,кой друг ще ти помогне ,не съм сигурна дали така беше ,но нещо подобно.Керем,донякъде го оправдавам,че отиде при Еда,защото какво намираше в къщи-една пияна жена,хиляди обвинения,неразбиране,а как само нежно и говореше,да опитат отново иче иска да имат дете .Съжалявам Бену имисля че ще остане слаба инеуравновесена до края.За Шех и Онур Какво да кажа помъчиха се да помогнат на Бену като я разсеят със излета в планината,но мисля че по лошо стана.Шех май започна и тя да ревнува.Фирдевс според мен си получи заслуженото.Браво на бабка,крайно време бешеда говори с Шех.

# 382
izpratete link za prewedena 79 seriq,pls

# 383
  • Варна
Весели Празници момичета,Господ здраве да ви дава!Благодаря ви че ви има Hug Hug Hug

# 384
Изгледах 79 серия. Керем какви са тия гадни номера, дето сервира. Веднага притича при Еда, а уж й каза, че всичко приключи след първата нощ. Горката Бену, ако не се вземе в ръце, ще свърши зле. А е толкова ранима, отчаяна, раздира се от противоречиви чувства. Шехи й е приятелка, но като й паднаха задръжките, веднага я обвини, че Керем още я обича. Сякаш Шехи има някаква вина за това. Обича Керем, а в същото време дълбоко в себе си не вярва  в обичта му. 
Надидето беше крайно време да се намеси, да каже истината за Еда. Дали ще я разобличат или ще продължи да върши гнусотии и престъпления. Тя е типичен образ на жена, която от детството си още не е била обичана, и как липсата на любов в семейството, жестокостта и омразата, може да създадат чудовище.
А Фирдевс си го получи най-накрая. Пристрастието към Лилипут, укорите към Шехерезада й изядоха главата. Беше доста жестоко от страна на Онур да я изгони посред зима, но до някъде тя си го заслужи.
И при Евлияоглу ври и кипи. Буржу е в трудна възраст и трудно ще се справи със ситуацията. Да ти подвикват, че майка ти е убийца, малко старшничко звучи.
Момичета, пожелавам ви весели Великденски празници. За всички болни от "1001 нощи"   bouquet  txtloves Two Hearts

# 385

Искаш да кажеш, че е от тези където не се задоволяват с една жена?  newsm78
Ами не знам... По скоро си беше пиян  Crossing Arms и ядосан, и вместо да поговори с близък приятел, изтръси го на Еда. Нали предния път й каза "Забрави!" А сега? Къде отиде.... пак при нея и цоп в леглото...  Thinking
ами... такова чувство имам, не съм игледла 79та серия( до средата съм)... но от даваното досега Thinking

някак си иска, да е щастлив, но му става като, че ли скучно.. и търси разнообразие Rolling Eyes

дано да съм с грешно впечатление Rolling Eyes

но за Бурак, явно пзонах... иска това , което не може да има.. ето видя Мелек с Мерт и пак се наежи  Mr. Green Crazy

# 386
  • София
Леле, момичета, колко съм изпуснала. Близо 2 седмици бях на гости без нет. Сега ще наваксвам от 73-та серия нататък.
Благодаря за преводите!  Hug

# 387
  • Varna
Мили момичета Hug
Много весели и усмихнати празници ви пожелавам Hug

А това е моят специален поздрав към Дамите които ни правят преводите Момичета прекрасни сте. Hug

# 388
  • София и Морето от време на време
izpratete link za prewedena 79 seriq,pls

http://www.vbox7.com/search/?offline=1&vbox_q=1001+%D0%BD%D0 … 8+79+%D0%B5%D0%BF

Момичета, Весели празници.
Благодаря на преводачките. Желая на всички Ви много здраве, щастие и късмет.

# 389
Мацки, не разбрах кой точно превежда сериите, но Господ здраве да му дава!   bouquet Много съм щастлива и искам да благодаря най сърдечно за труда! Вече ми се вързват нещата малко по малко.
Снощи изгледах 78, след малко засядам на 79 Laughing Нататък пък изчетох преводите в блога.
Страшни сте!  Hug

Весели празници!

п.п. Разбрах, Мишел и Дамла живи да сте!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 00:19 от Мери

Общи условия

Активация на акаунт