96 Разпетипетъчно-Великденска Американска Яйчено-Козуначена

• 14 432
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Тази петиция за книжовния език е стара, май от Клюкарника тръгна. Аз не препращам такива неща и не ми е приятно да получавам.

Смятам, че тийнейджърките имат нужда от сексуално удоволствие, но да си за техен кеф, а не validation от момченцата. Така че дали ще е вибратор, ръка или каквото и да е, не би трябвало да е нещо забранено и непознато.

# 166
Чета и си мисля, че по-скоро съм против използването на "уреди" преди с.е.к.с.  По такъв начин няма ли да се загуби интимността от истинския такъв. Вълнението за първия път с някой, който обичаш, важността му в една истинска връзка и т.н ...нали съм все наопаки Simple Smile

Стела, ЧРД!!! Здраве и сбъднати мечти!  bouquet

# 167
Аз телевизия не гледам и нямам идея какво е било предаването на Опра, така че не мога да коментирам това, което се е говорило там, но моето мнение съвпада с това на Анет 100%.

Хитруша  то в БГ кой ли родител е говорил тогава,аз лично нямах приятелки които са се похвалили че са имали такъв разговор.

Аз! Когато бях на 4 или 5, не си спомням, за пръв път, после може би като бях на 9 като ми дойде и после вече след 12-13.
За съжаление и литературата, с която разполагаше майка ми по въпроса ( която ми даде да прочета след разговорите) беше просто смешна. Например как ще ослепееш като м.а.с.т.у.р.б.и.р.а.ш.  Joy  и други подобни.  Laughing Смея да твърдя обаче, че бях доста по-образована в това отношение от връстниците ми.
Някои родители сякаш се плашат, че ако отворят темата по-рано за децата си, това ще провокира децата да започнат по-ранен полов живот, което е далеч от истината като земята от небето. Аз съм жив пример за което.
Когато едно нещо е представено като нормално то не е вече чак толкова интересно. Да не говорим, че ако съм спестила едно разочарование на децата си при сблъсък с реалността е пак добре.

Чета и си мисля, че по-скоро съм против използването на "уреди" преди с.е.к.с.  По такъв начин няма ли да се загуби интимността от истинския такъв. Вълнението за първия път с някой, който обичаш, важността му в една истинска връзка и т.н ...нали съм все наопаки Simple Smile

Съгласна съм, че донякъде е така. Както каза Анет, и аз не бих тръгнала да уча дъщеря си как се ползва вибратор, НО не бих и забранила и не бих я карала да се чувства неудобно ако използва или иска да си вземе такъв.
Честно казано пред една нежелана бременност това ми се вижда много по-малък проблем.

Това с първия път е прекрасно, не знам за вас , но аз като си помисля,  нямам нито една приятелка, което да е изпитала удоволствие първия път, напротив, дори имам такава, която въпреки, че не беше изнасилена  има трайно увредено отношение към секса като цяло заради това.  Това искам да спестя на децата си.

# 168
Оооо ама разбира се че по желание на детето няма нищо лошо да си ползва и да си прави каквото си иска,то си е природа в края на краищата .
В шоуто не доуточниха обаче за виб...рите дали още преди секс или след ,аз обаче моментално си помислих че е след  такъв ,защото  иначе е супер неестествено.С 2 думи веднъж отхапал ли си от ябълката не е нужно след това да ходиш да търсиш още  и по този начин се предпазваш от много и нежелани партньори.

2те шоута които Опра направи бяха много интересни ,няма как да напиша всичко което се каза защото то беша страшно много но наистина научих много неща и най вече за съвременните деца. Слава богу имам много време да се подготвя а също така и тайничко се надявам много от нещата да се подобрят в това отношение а да не отиват на още по-зле че то вече не знам на къде още. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 18:27 от victoria

# 169
ама какви теми сте захванали   Crazy

по мое скромно мнение си е до дете - ако поддава на пиър прешър, не два, а двеста разговора по-късно пак може да се окаже 'ин тръбъл'
и обратното...

# 170
Аз съм от децата, с които е говорено на час по лъжичка. Като стана дума за пиър прешър, група мои съученички бяха убедени, че ако са девствени като навършат 16, ще останат фриг.идни  Rolling Eyes. Та имаше надпревара как да се спасят от тази съдба на един новогодошен купон. Аз, уж интелигентно дете, хем се усъмних в тази теория, хем ме беше страх да не взема да се прецакам нещо  Laughing. Та ходих да подпитам майка ми има ли нещо вярно в това. Само това да ми е бил келепира от разговорите, пак е добре.

# 171
  • Boston, MA
С мен не са говорили родителите ми, аз се бях самозапознала с материала, и даже бях силно притеснена, че късно се разпубертетих, и аз като Вики последна. Със техниките на секса нямах проблем, не съм и бързала специално, но определено виждам пропуск в моето възпитание като момиче от гледна точка на отношенията с мъжете - гаджета, любовници и т.н.. Ако имах повече самоуважение и обяснение от майка ми, можеше разни неща да си спестя.

Я нова тема да захвана - дайте ми хубави сайтове с идеи за обзавеждане на детски стаи, моля!

# 172
благодаря ти, бенс, да ти се връща  Hug

# 173
Я нова тема да захвана - дайте ми хубави сайтове с идеи за обзавеждане на детски стаи, моля!

да допълня и аз един въпрос към горния. С каква настилка са детските стаи у вас? (Трябва да сменяме килима там и се чудех дали не е по- удачно да слагам твърда настилка - ламинат или паркет или пак да е килим).

# 174
  • Boston, MA
В нас е паркет, бях купила за отгоре една гумена пъзел-настилка с букви, но котката ни е адикт да дъвче всичко найлоново и пластмасово, та се наложи да я изхвърля.

Сега имам едно синьо килимче, което не обичам и си мисля за мокет на квадрати (сегменти), който после може да се махне, ето такъв тип:
http://www.flor.com/

# 175
Tandoori може ли да кажеш заглавието на тази книжка. Ще ми е интересно да я прочета. Като се замисля май с мен никой не е говорил много много по тези въпроси. Когато ми дойде за първи път майка ми ми даде една книжка да се образовам и това беше. Всичко друго дето се казва от улицата съм го учила. Мале като се замисля доста съвестна съм била  Rolling Eyes

Ето:
http://www.amazon.com/Its-Not-Stork-Families-Friends/dp/07636004 … ef=cm_cr-mr-title

Стела, честит рожден ден! Докато се отплеснах по другите неща те пропуснах! Hug  bouquet

Риба Махи-махи не съм правила, не мога да споделя.  Peace

# 176
Стела, честит рожден ден! Да си най-щастливата!   bouquet

Моето диване е още малко и за обяснения и разяснения за с.е.к.с., и относно заучаванете на български и английски език, та затова само ви чета и попивам. Дори  детска стая няма още, съвети не мога да давам.
Поздрави!

# 177
Стела, да си много усмихната, обичана и здрава!   bouquet Честит рожден ден!  Hug

И аз се интересувам от обзавеждане за детски стаи.  yes
Предвид факта, че до сега упорито, постоянно и успешно съм избягвала да се информирам по темата бебета и малки деца, съм пълен профан. Седя, чета и клепам само...
Знам, че трябва да има легло/а и онова за повиване. Някакъв скрин сигурно... Мислила съм си дали дейбед или някаква кушетка да не слагаме, за мен или баща им...? Има ли смисъл от такова нещо?

Килими/мокети не смятам да купувам. Ние сме само на паркет сега и в новото жилище пак ще е така. Самата аз съм алергична към домашен прах, а килимите са развъдници. Мислила съм си, живот и здраве, като почне поколението да пълзи да купя такива гумени пъзели, за които Бубка писа, ако въобще трябва да е покрит пода де...

Малко извън темата, току-що прочетох, че една съфорумка, която чака близнаци е купила 11 бутилки и 20 биберона или нещо подобно... понятие нямам за какво са ми толкова много и какво да ги правя.

# 178
  • USA
Стела, честит рожден ден! Много здраве и радост ти желая!   bouquet

При нас има килим, нямам оплаквания. Хубавото е, че държи по-топло през зимата и носи на падания  Mr. Green. Ако си имате дървен под, не бих го сменила, де.  Laughing

Тандури и Рая, използвате ли някаква различна рецепта за пълнозърнест хляб? Пробвах основната, но май малко ми идва водата като правя с пълнозърнестото брашно.

# 179
  • Boston, MA
Стела, днес те пропускам от сутринта, извинявай, дано празникът ти да е весел и с много подаръци!   bouquet

Кюбит, много излишни неща може да се купят за бебе, ако те влече, но истината е, че, особено в началото, много не им трябва. Ако няма да се кърми обаче, 11 бутилки не са толкова много за две бебета. 20 биберона-залъгалки?

Общи условия

Активация на акаунт