Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 79

• 45 602
  • 370
  •   1
Отговори
# 45
Мегита, много хубаво яйце. Я сега кажи как се пече в йенска форма  Wink  Laughing
Пепи, мерси за пояснението за фарситурата, чакам клипче,снимки, каквото имаш под ръка.
Ванче, пуснала си един линк с наздраве и аз се настройвам за торта бутилка. Как се оцъклих като видях какъв линк си дала  Joy Joy Joy
Фиорски, нали знаеш , че съм ти най-големия фен.
Аз два дена торта правя. Къщата на Лилифее и самата нея. Тя стана малко мутантна/ детайлни снимки оттук нататък в албума/

А тук ви пускам снимки за сравнение на феята в действителност , за да мога да получа порицание в достатъчна степен и да ми кажете къде сбърках в моделацията  newsm78

# 46
Ванче, пуснала си един линк с наздраве и аз се настройвам за торта бутилка. Как се оцъклих като видях какъв линк си дала  
Е, какво???? Ако това не е торта-бутилка..... незнам какво е друго........ ако бях почерпила с чашка, щяхте да ме обвините че съм скръндза.........  Money
Тортата ти е много хубава. Не я познавам таз` девойка дето е поседнала отгоре, но е хубава блондинка!!!!

# 47
  • UK
Мегита, много хубаво яйце. Я сега кажи как се пече в йенска форма  Wink  Laughing

Много ти е хубава тортата  Hug
 Сега да си разкажа урока и аз като примерен ученик  Laughing
 Не пекох в йенска форма  Embarassed Изпекох си блатовете от Династия и си я сглобих като в йената постелих хартия за печене. Много лесно и бързо стана. Много благодаря на всички които ми помогнаха   bouquet Hug

# 48
С риск и аз да оспамя темата се включвам да ви пожелая Светъл Великден мили момичета Hug
На всички правили торти голямо браво.
Фиорче ти си герой Hug знаеш защо Wink.Че и козунаци направи.СКри ми шапката.Тортите ти са върха Peace
Смехурко и Мегита чудесни тематични тортички момичета Hug
Риен според мен си прилича феята - всичко си и направила роклята, лицето, косата .Не я познавам тази Фея Rolling Eyes но тортичката ти е станала много добра Peace

# 49
  • Vaudreuil Canada
Fior страхотни торти - браво за моделирането и всичко по детската торта. Кошницата е просто прекрасна - и цветята и кошницата - поздравления за изпълнението.
rien много оригинална торта и много добре направена - браво.
Smehurko и Мегита и двете сте направили разкошни яйца - тортите ви са чудесни - различни но много красиви.
Аз да се оплача че този път тортата ми е пълен провал - та правя нова - всъщност провалената не става за украса ще я ядеме с лъжички ама поне е вкусна.

# 50
 Страхотни торти сте показали дотук. Обаче очите ми останаха в 50-ката на Пепи и кошницата на Фиор  bouquet . Моля когато някой прави кошница, да снима стъпка по стъпка, за да погледаме и да поцъкаме с език някои... и после да се захващаме за работа  chef Аз май ще пропусна да направя великденска торта, стигат ми яйцата и козунаците... евентуално съм планирала едно руло с бисквитки и шипков мармалад, че много отдавна не съм го правила,а ставаше много вкусно.
 Мегита, много ти е хубаво яйчицето, на Смехурко също. И двете ферми с готини животинки са станали супер! Когото пропуснах моля да ме прощава, всички торти са върха!

# 51
  • София
Айде и аз да се запиша в темата с моето недоразумение!

Утре ще пиша подробно, че мнохго ми се спи вече. Вобще не стана това което бях намислила...но утре ще разказвам!

Страхотни Великденски торти момичета! Поздравления!

Христос Воскресе!

# 52
Добро утро момичета!

Христос Воскресе!

Много здраве, живот, любов и щастие в семействата Ви!

ИСкам да ви питам, може ли за рускамастика II вместо глюкоза да сложа заместител на мед.......това намерих само в нашият град....някакъв немски продукт....на който пише заместител на мед.....
И как ващите покрития стоят някак лъскави....
Моля дайте съвети с какво да заместя глюкозата.....че искам да правя фигурки.....

Благодаря Ви и хубав и усмихнат ден!

# 53
Добро утро и красив ден!
Христос Воскресе! Мир и любов на вас и вашите близки!

# 54
  • Vaudreuil Canada
Момичета пускам малко снимки от един канадски конкурс - има доста интересни неща - категориите са линкове към албумите
CSSA 2009 Wedding Cake pictures
CSSA 2009 Baby Cakes
CSSA 2009 Sculpted Cakes
CSSA 2009 Pastillage Birdhouses

# 55
Христос Воскресе!

Почерпете се за мое здраве:

Весел празник на всички!!! Hug

# 56
Стаси,честит рожден ден!!!Бъди щастлива и обичана!!!За теб

Честито Воскресение Христово!!!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 14:01 от Иринка

# 57
Стаси - Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, и всичко лошо да те подминава!!!  bouquet

# 58
Стаси много много здраве,щастие и късмет
4естито воскресение,мили моми4ета
страхотни торти ,браво  bouquet

# 59
  • Балчик
Христос воскресе !
Ето я моята измъчена великденска тортичка. За пръв път ми се пресече млечната сметана. Набързо разбих един крем "Шаум", който пък не се сгъсти особено. Абе в крайна сметка наблегнах на козунаците, а тортичката остана на заден план.

Още 2 снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366445&pid=11689260
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366445&pid=11689261

Общи условия

Активация на акаунт