Отговори
# 255
  • София
Цеце  Hug защо да се обясняваш? Тук различните мнения не са оценка на чуждите постъпки, поне според мен. Няма само един правилен начин за отглеждане на деца и Слава Богу, защото и децата ни са различни, и ние, а и ситуациите, в които живеем. Аз моя син не бих го оставила, защото дори докато съм с стаята прави уникални изпълнения, и то едно след друго. Онзи ден обърнал един кръгъл кош за пране и като цирков артист се качва върху него, и се опитва да се задържи прав.   Shocked Като го видях щях да падна аз вместо него. Не бих го оставила и в стаята, в която съм без да го виждам с периферното зрение, защото затиши ли се значи прави нещо страшно. Такива работи. Разбирам те, че ти е нанагорно и често се чудя как успяваш да се справиш с всичките дини под една мишница. Супер-жена си ти!  bouquet

# 256
Цеце дано да успееш да се оправиш с тия неща ooooh!,ама и ти откъде все пак намираш сили не знам Rolling Eyes А за оставянето ти си знаеш разбира се,Васето си е кротка,ето аз например не бих оставила самичка Ивчето по никакъв повод,просто защото не е имало и 30 сек да стои мирна и толкова много неща могат да се случат дори като съм в другата стая Crazy

Аз довечера може би ще попиша повече,че нещо сега не ми е в кондиция.
Дидига направо Господ го е пазил мъжа ти,все повече се уверявам колко е опасно да пътуваш...Радвам се,че сте разминали с малия дявол Hug

# 257
  • София
Ама аз не съм се обидила, просто се чувствам длъжна да се обяснявам, защото наистина не е добре децата да се оставят сами, пък било то и за малко. Аз самата изпитвам вина заради това.  Ако имах и малко избор, не бих го направила, но такова ми е дереджето в момента.

Изобщо не съм се засегнала, ами малко ми стана кофти за мене си.

Хубава вечер ви пожелавам!

# 258
Тази вечер ме сюрпризираха с карантина за скарлатина в групата на Иво. МИслих, мислих... и тази седмица ще го гледам вкъщи. Миналата седмица нали ни нямаше, та не е бил контактен, надявам се днес да не се е заразил от някое дете. Нещо много съм наплашена за скарлатина  Confused

Днес много се уморих и ме боли глава, затова няма да пиша повече. Но си мисля за всички ви  Heart Eyes и чакам с нетърпение срещата на 10-и. Затова утре вечер съм си поканила гостенки, да загряваме с пица  Blush Много целувки на всички!

# 259
Юле, дано не се е заразил! Стискам палци и на теб вкусна пица
Цеце -  Hug Hug Hug много, успокой се бе Simple Smile
Бояна - много леко пишеш, страхотно ме кефиш Simple Smile
Таш - а танцуваш ли след като слушаш Депеш.
Ванилия - ще си намерите всичко, дайте си време де.

Ние сме добре, аз си починах страхотно 3 дни, петък свеки изведе Ники, в събота бяхм в Джъмбо сама, после на гости на една дружка с малко бебе, псоле с мъжо на разходка.
Неделята се излежавахме и кефехме до тъмно по разходки.
Днес всичко си е по старо му Sad SadSad

Ники казва вече: "мило", защото аз така се обръщам към мъжа и той към мене, а за да не остане по назад и детето Simple Smile хахахха
Следобеда е доста нервен, мислих да пиша много , но не ми дава, кисел, кисел.

РЕГИСТРИРАХ СИ СЕ де, сега се успокоих,ще се ровя и гледам пак,че то не  еедна беля.
Мерси на всички.

# 260
  • Варна
Имам време само за да се запиша, за да знам до къде съм ви чела  Grinning

Лека вечер ви желая  Heart Eyes

П.П. Ох Боян от Мюзик Айдъл направо ме разбива. Той е моя фаворит. Е и Ели беше, но уви ... Ще гласаме за Боян  Mr. Green

# 261
Ех, че сте сладури  Heart Eyes

Цеце, ща нацАлувам като те видя  Hug Дано не те боли вече ръката и успееш да поспиш  Peace

Теди, къдеТА уа?

Креми, за теб пица и половина ще е почерпката - нали сте дуо  Mr. Green

И сега да ви кажа защо пиша по нощите. ДНЕС ВИДЯХ ЛИЛЧО. Оказва се, че явно покрай втората бременност е "хванала" късогледство  ooooh! По друг начин не мога да си обясня твърденията й във форума  Thinking Беше с пролетно яке и въобще не й личеше, че е бременна. Помолих я да се разкопчае - емиии, вярно, че няма перфектните мерки на Таш (90-60-90), но според мен не й личеше, че е бременна  Crossing Arms А може би й се иска да й личи вече и да й отстъпват място в трамвая  newsm78 Хайде като я видим на 10-ти ще каже  Mr. Green

Марианка, какво стана на зъболекаря?

Лека и спокойна нощ  Hug

# 262
ох, извади ми най-предното и криво зъбче. Голема съм грозотия, ама хич, ама хич не ме боля. Тоя човек е направо факир. Утре отивам да ми взимат мерки и вдругиден май вече ще съм със скобички.  bowuu
А ти Еличке, ходи ли на инглиш или пак избяга  Naughty

# 263
Привет!
Ето малко снимки от вчера,не съм ги надписвала,вие си ги знаете Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11864224

Мерси на всички ви за положителните мисли изпратени към мен,мнооооого ми трябваха днес,денят ми мина леко изнервено,ама се оправих в обстановката Sunglasses

Цеце,ти си толкова силен човек и доказан на всички ни тук перфектен родител,че наистина изобщо няма нужда да казваш това за оставянето Hug Hug Hug

Лягам,че едва гледам.Много ви обичам всички,спете спокойно Hug

# 264
  • София
Уффф, приключих най-накрая. Повече за шишетии не ща да чувам поне една година. Цяла вечер карах на прибежки - 20 мин. при детето, 20 минути в кухнята при шишетата  Laughing Накрая горкото заспа саминко без да му пожелая лека нощ  Cry Нямам търпение да дойдат 6-те почивни дни / те пък шефовете как така ни отпуснаха каиша, да им се чудиш/, дано да е хубаво и времето, и така хубаво ще си прекараме двенките  Heart Eyes Приемам оферти за разходки, ако изобщо някой ще си остава в София по това време  Peace

Лека нощ и сладки сънища!

# 265
Бързо здрасти и от мен!
Добре сме, но хич не мога да се организирам да пиша.
Диди, много лошо преживяване  Sad Добре че, все пак, всичко е завършило по живо, по здраво /доколкото може да се каже, че е така/. Бързо възстановяване на татито ви, много  Hug на теб и много  Heart Eyes за малката бъдеща архитектка!
Вие още в Созопол ли сте?
Жу, бързо възстановяване и на теб!
Не се наложи да правя от новото мляко  Wink На сутринта, за малко се да се изкуша да я пробвам, дали пък нямаше да го хареса, че по-евтинко идва от Лактаната  Mr. Green Но, в крайна сметка, не рискувахме - достраша ни, че дори и да го беше изпила, вечерта, кагато вече е крива, можеше да го откаже и какво щяхме да правим тогава. Та купихме нова кутия Лактана, а с Нестле-то - ще видим, ще я пробвам, все пак, вероятно, тези дни.
Дианче, дано има задоволителен резултат от билките!
Добре сте си "починали" през уикенда  Laughing
Цеце  Hug Къде те боли ръката? Мен, понякога, така ме боли китката, в един момент не мога да я помръдна. Но като я стегна с ластичен бинт и за два-три дни минава. И не се усеща болката, през това време, докато не е минала. Дори съм си купила една ластична лента /не знам скак се казва/ и нея пък и лесно я поставям, с бинта по-трудно се оправях.
И не си длъжна да се обясняваш  Simple Smile Наистина всеки си знае и детето, и дереджето и какво може да си позволи, без това да е неразумно или безотговорно.
Ванилия, кухнята на "Цар Освободител" /не знам кой номер е/ ти е най-близо. Малко под Окръжна болница е, почти на ъгъла на "Иван Драсов" и "Цар Освободител" се пада. Доколкото знам е и доста добра и хвалена. Всъщност Валенсия взима от там храна  Wink, така че ще може да ти даде повече подробности за купони, срокове и т.н.
Нещо, което аз се сещам е, че май вече изискват бележки от личния лекар, за възрастта на детето и липсата на хранителни алергии.
Може би, това трябва да уточните.
Ако не можеш да си осигуриш бележка /не знам само личните лекари ли имат право да издават  Rolling Eyes/, аз нямам нищо против да взема от нашата докторка, на името на Елица, да  я запиша на кухня /ако няма изискване за някакво райониране/, пък да ви дам на вас купоните. Само да сме във Варна по това време или поне да знам колко време важи, ако се вземе по-рано.
Ще ги проучим тези работи, ако се налага  Laughing
Леки, приятни и без много нерви да са търсенето на обзавеждане и ремонтите по новата къща!
Таш, къде  са трите ушити неща  Laughing  Mr. Green
Бързо оздравяване на Али! Вълшебни и целебни  целувки от нас  Heart Eyes
юлче, и аз така бих постъпила. Скарлатината си е гадна стрептококова инфекция, не се придобива траен имунитет и се пие задължително антибиотик. Ти, предполагам, че си го знаеш това. Така че, ако имаш някаква възможност да го избегнеш, това е по-добрият вариант.  Ако е успял да се зарази, тогава вече, ще се лекувате. Но, доколкото си спомням, не е чак толкова остро заразна - май някъде около 30% беше вероятността,а и той не е имал пряк контакт с болното детенце.
Роси  Heart Eyes, а вие как сте? Оздравяха ли Лили и Ицко?
Бакшиша, дано и при вас всичко да е наред!
Дитта   и аз не мога да си представя как ще стане отказването от биберона. От няколко дни и през деня е почти постоянно в устата й  ooooh!, дори и на разходките.
Май ще чакам да стане по-разумно човече и да ходим заедно да го даваме на мечките, кученцата или някой друг, нуждаещ се от биба  Mr. Green
Но сега не сме достигнали този етап, в който да разбира постъпките си  Laughing
Каката, на година и половина, я отказа свекърва ми. Една седмица учих за изпит, тя спа при нея и чак като си тръгваше ми каза, да не й го давам, защото много труд е хвърлила  Blush По цяла нощ разказвала приказки  Shocked Аз, като чух това, честно казано, бях решила още същата вечер да го вадя, ако се наложи да се правя на среднощен разказвач  Mr. Green, но тя просто не го потърси повече през нощта.
За сметка на това, доста време, като влезехме в какъвто и да е магазин, питаше "имате биби?"  Joy
Освен това, приказки не разказвах, но постепенно го замени с изпиването на две-три шишета вода  #Crazy, което също е проблем.
Бояна, Константинчо, сам ли сяда на гърнето? Казва ли нещо или просто отива и си сяда? И без памперс ли го държиш вкъщи?
Креми, да стискам палци, вероятно вече няма нужда, но съм убедена, че всичко е наред. Чакаме те на отчет!
Лилчо, а ти как си? При вас, пола вече не се ли видя  Blush, ти си по-напред.
Скреч, направо сте за завиждане  Mr. Green И ние се радваме на някои домашни благини, но не в такава степен.
Много ми липсват млечните продукти, но никой от бабите и дядовците, не искат да гледат крава  Joy Или поне една овчица  Mr. Green /козе мляко и мл.продукти не обичам/.
Не винаги домашното е гаранция за екологичност, обаче. Напоследък, съм се замислила, всички препарати ли са вредни  newsm78
Медхен, Кате, какво ще кажете по въпроса?
Питам, защото се присетих, че примерно, свекъра ми, като носи праскови, домати, грозде, все ме предупреждава да съм ги миела много добре  newsm78, че все пак били пръскани. Ама не смея да го питам с какво толкова ги пръска, че той е малко странен тип, току виж се обидил. Пък тази година ще давам и на Елица и взе да ме гложди.
Светле, честит ти нов ник!
Дърпането на мишката и тракането по клавиатурата, ми се струва по-добрият вариант. Нашият компютър бива рестартиран или направо спиран, по н-пъти на ден  ooooh!
Дотук ми стигат силите. Със сигурност забравих много работи, но като се сетя, пак ще пиша  Joy
Лека вечер на всички!

Три нови отговора.
Снимки утре ще гледам, сега ще сменям вертикалните тръби  Laughing
Марианче, брекети ли ще слагаш или обикновени шини? Как си се решила... Браво на теб, аз трудно бих изтърпяла подобна инквизиция  Blush
Цеце, не се кахъри толкова, бе. Хич не е разбрала, че не си й пожелала лека нощ. Важното е, че си свършила. Хайде, чакаме да ги видим тези "измъчени" шишета  Laughing
Толкова "бързо здрасти" ви казах, че два часа го писах  Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:29 от арабела

# 266
  • София
АрабелаHug Hug Hug Много съм доволна, като минеш така набързо да кажеш здрасти  Wink

Ръката първо ме заболя в китката, после по външната част на ръката болката стигно до лакътя, рамото, ключицата и вече и плешката отзад ме боли  Crazy Затова си мисля, че е възпален нерв. Чудя се да пия ли тия лекарства, дето ми ги изписаха за крака? newsm78 И Невробекс имам, то върши ли работа в такива случаи?

Вече наистина ще се трупясвам, че след 4 часа ще звънне алармата за ставане  Tired

# 267
Влезнах да ви попрочета, че съм се затъжила за вас  Hug Тия дни нещо все съм в движение и не ми остава време за комп.

В петък следобед преживях нещо като дежаву. Мисля, че видях Галаксина но не съм убедена, че беше тя. Галеее писах ти на скайпа още тогава, защото нямах възможност за форум. Моля те да ми кажеш ти ли беше момичето със синята ризка в Бриколаж?

Скреч и ние се радваме на домашни всякакви продукти - сирене, яйца, мляко, месо, зеленчуци. Дори като настъпи май-юни се започва с изпращането на багажи по автобуса и почти не ни се налага да купуваме от местните пазари. Да са ни живи и здрави родителите!

Диди  Hug много кофти случка  Confused Човек никога не е застрахован, но важното е че е жив и здрав вашия тати.

За ръста и аз не разбрах причината, но за протокола: 167

За срещата: на 09 сме на сватба и ако се организираме за тази дата сигурно няма да мога, но за 10 може и да успея.

Медхен ми вкара голяма психарийка с ЛС от нейната "приятелка". И аз точно по такива причини се въздържам доста често да споделям каквото ми е на сърце  Confused

Тали гушни Алекс от мен  Hug Как е той, преборихте ли температурата?

Цеце щади се бе жена  Hug

Софи, Жу радвам се да пишете и, че всичко при вас върви добре  Hug

Роси , Лили оздравя ли? А разсада как е?

Катюш, Медхен на какво разстояние се засаждат петуниите една от друга. Посадих си семенца за разсад, но незнам после как да го присадя в саксията правилно, така че да е добре за растението  newsm78

Ние сме добре, живи, здрави! Мимо ходи на ясла,  а вечер след това елате ни вижте. 23:00 заспива в най-добрия случай. От къде толкова енергия  Shocked Вече започва да изговаря някой думички, много добре знае как да си иска своето и да го отстоява докато не го получи, казвайки твърдо и настоятелно "ДААЙЙ"  Joy Аз съм се впрегнала да помагам на мъжо, защото от как остана сам аз съм се наела с доста от нещата по неговата част.

Много ви мисля, но все по-трудно стигам до компа, та камо ли до форума.

Много  Hug

# 268
Добро утро, мами!

Ще се повторя, но пак да си кажа колко много ме радвате, когато сутрин рано открия поне 2 изписани странички  Hug
Само се чудя откъде да започна, че никак не ми е достатъчно времето  Crazy вчера следобед си бях у дома, ама покрай треската на Канелка се забучих и аз да проектирам бъдещата ни кухня  Crazy , та само поглеждах дали пишете  Laughing

Катенце, радвам се, че си писала  Hug Мисля си за теб  Heart Eyes Как върви търговийката?
Лили и Ицко се пооправят. Лили все още е сополива и покашля, ама това да е. Ще се оправи.
Работата що-годе върви. Благодаря, че попита  Hug Засятото бостанче преодоля 2-3 "кьорави" слани, както казва баща ми  Laughing Не съм ходила да го видя, ама казват, че добре вървял. Още някой друг ден и ще го откриваме, за да се ударят вадите и да се полива, че ей го де го Юли месец  Mr. Green Втроият етап що-годе и той е готов, та след седмица ще го засаждаме и него. А сега вече работим по третия  Crazy Добре, че ме подсети, че не съм си записала последните процедури в папката  Laughing

Арабелче,  Heart Eyes  Hug Общо взето домашните продукти и купешките не се различават с нищо друго, освен с наторяването  Peace Всяко нещо си изисква пръскането, щото иначе ще се берат шушулки  Mr. Green Няма как да не се напръскат прасковите да речем за къдрица или въшка, картофите и патладжана за колорадски бръмбар, доматите и краставиците за мозайка и мана и т.н и т.н  Peace Болести и вредители колко щеш  Crazy А тор се слага само на стока за продан, защото домашните и дребси ще ги ядем, ама на пазара те не се кутират  Wink Аз ще си призная, че тази година сложихме троен суперфосфат на Есен  Rolling Eyes, понеже мястото , на което сме в момента беше засято преди 2 години, а за бостан трябва да отпочива поне 4 , за да даде добър резултат  Peace

Цеци, браво, душицо  Heart Eyes То, вярно, сигурно не ти се чува повече за шишенца, ама поне да видим тези гадини дето се мъчи толкова заради тях  Hug Дано ти отпочине идните дни ръката  Praynig И аз в момента съм със същия проблем, само че мен ме боли от вътрешната страна по цялото протежение на ръката и отпред на гърдата. Невралгия ли му се казва, не знам, ама нали здраво се бях наплашила миналата година, че имам нещо на гърдата, пък то какво било  ooooh! Аз нищо не пия, но мисля, че илачите , които имаш ще облекчат болката - то все е едно и също, независимо, че едното е на ръката, другото на крака  Hug
За Василия те разбирам напълно  Confused И аз се измъчвам като я оставям сама да се занимава , докато работя, особено мъчно ми става като падне или иска нещо, а аз само я побутвам и викам "Ей сега мами!" , а това 'ей сега" идва чак след час най-малко  Tired Измъчвам сеи, че сутрин я будя рано, вечер я слагам късно, а тя крива, крива вече...ама нали за тях го правим  Tired
За оставянето сама, ти си знаеш най-добре  Hug Аз също оставям Лилия на обяд, докато спи, но често се случва да се събуди и аз само я наслушвам на бейбифона  Embarassed и не тръгвам докато не се разплаче  Rolling Eyes А спи на спалнята, не в кошара, щото баткото у нашите я разби. Заключвам, за да ми е по-сигурно  Rolling Eyes
Много силни прегръдки за теб  Hug

Дес, много сладки снимки  Heart Eyes А ти къде си  Naughty

Бакши, как е Ачето  Hug Дано е от зъбки!

Юлинце, дано Иво се размине със Скарлатината  Praynig
Хайде, включвай се по-често вече, че ми липсваш  Heart Eyes

Жу, много се радвам, че операцията е минала успешно  Hug По-бързичко да се възтоновиш и да кажеш как е  Wink

Софинце, ти как си , миличка  Rolling Eyes

Веси, радвам се, че Стелито вече е по-добре  Hug

Боянка, много ми е сладко как описваш нудисчето  Heart Eyes  Laughing

Креми, пиши какво стана на ФМ  Hug

Лилчо, и ти не си писала скоро  Hug Добре, че си имаме шпиони  Mr. Green

Марианка, дано след скобичките имаш ослепителна усмивка  Hug

Сладурче, ти ходи ли до София  Rolling Eyes

Галч, бабите се сменят, а?  Laughing

Светле
, радвам се, че писа  Hug Реших, че ни отсвири  Blush

Теди, а ти къде се губиш  Naughty  Hug

Канелка, ще почакам , какво да правя  Mr. Green  Heart Eyes

Деска,  Hug просто ей така  Laughing

Таш,
тренирам за даскалица  Wink Нали трябва да имам индивидуален подход към всяко дете, родител , семейство...  Whistling

Нямам повече време  Mr. Green Сигурно е пълно с праповисни грешки, ама ще ме извинявате  Whistling

# 269
Привет и моренцето. Ейй друго си е, направо благородно ви завиждам  Hug на живущите тук.
Росенце, ти направо си страшна - защо не завършиш едно агрономство. Знаеш много повече от доста дипломирани агрономи. Практиката си е практика - който каквото иска да ми говори. Не ти ли е минало през ръцете - забрави  Crossing Arms . Но си права за торенето - не внесеш ли малко торчица , забрави за добиви. А относно препаратите - всеки препарат има карантинен срок. След като се напръска растението има определен срок за който се разгражда и след изтичането му се смята, че е безвреден за човешкият организъм. Това е по офиц.данни, но ако се замислиш за химията....скоро няма да ядеш пресни зеленчуци  Mr. Green . Ако пък не пръскаш - вероятността да ядеш надупчени череши, проядени картофки и още куп поразии е 100 % . Има и биологично земеделие - при него се използват само препарати, които са безопасни за флората и фауната - цените са им страхотни в отделен сектор са в големите хипермаркети. Има и интегрирана защита - използват се други методи, вместо химия - например в оранжериите се пускат едни пчелички - бомбуси - за опрашване на растенията вместо да се пръскат със специални химични опрашители .
............после повече че закъснявам за срещата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт