Отговори
# 60
  • Pierrefonds, CA
Честито Възкресение Христово ! Здраве, мир и спокойствие в домовете на всички ви !

# 61
Ау, ау, ау, нагледах се на хубави деца, яйца и козунаци! Hug

Ние днес имахме хубав ден, с разходка сутринта и гости следобед. Свекърите и майка ми дойдоха на гости. Свекърва ми не беше идвала у дома след инсулта и Симона....пощуря, момичета! Толкова много й се радва! Heart Eyes И най-интересното беше, че домъкна в хола при баба си всички играчки, с които си играеха преди - всички книжки, едни котета, едно одеало, с което често я завиваше свекърва ми. Как помни!! ooooh! В един момент толкова се превъзбуди и подивя, че я облякох и я изкарах малко на хладен въздух, да се усмири. Mr. Green Поровихме терапевтично в пясъка и се прибрахме. Simple Smile

Явно от емоции и търчане след Симона и аз съм уморена и мисля да лягам. Hug

# 62
  • някъде там

# 63
  • София
Ние се прибрахме от сестра ми преди малко, Василия си изпи млякото и е на заспиване. Днес беше най-доброто, усмихнато и кротко детенце на света! Heart Eyes Толкова много е слушкала, игра си с едни панички и лъжица цял ден, вари супа от пластмасови топчета Mr. Green, не гъкна и не мъкна. Даже и един сън му удари, не сме разбрали, че има дете с нас. Пу-пу, да си го похваля  Blush, ама много ми е добричка наистина. И толкова силно я заобичвам, че се плаша понякога....

Дита, надявам се свекърва ти да се възстановява все повече и отново да си имат комуникация със Симона, както преди. Господ здраве да й дава на жената!

Благодаря за красивите пожелания, за съжаление нямах възможност да отговоря на всички! Hug

Валенсия, колко много е пораснал и още повече се е разхубавил Влади! Ще разбива женски сърца тоя малък мъж  Heart Eyes

Майка ми утре си тръгва и ми е малко тъжно. Отивам да му ударим една късна раздумка и след банята мисля да отразя едно филмче. Спокойна нощ!

# 64
  • София
Христос Возкресе! Той дари спасение на всеки, който вярва в Него! Желая ви много здраве и разбирателство в семейството!

# 65
Звъни, великденска камбана!
Сияй, възкресна свята нощ!
Да няма мъка, скръб и рана,
душа да няма изтерзана,
ни помисъл да има лош!
Защото Любовта, разпната
от синовете на грехът -възкръсна пак.
И светлината зарита в тъмата на земята
изгря и озари светът.
Защото истината блясна,
- лъжата я не затъмни! -
и всеки ден е все по-ясна,
по-лъчезарна и прекрасна
от всички, всички светлини.
Звъни, ехти, победна песен!
Душите празнично буди и
възкресявай, че възкресе Христос -
Владетелят небесен -
смъртта със смъртта си победил!

Нека има мир и любов в домовете ви и още много Велики дни в животът ви!
Христос Возкресе!

# 66
Здравейте, мили майчета!

Нашият празничен ден завършва неприятно. Лилия е с висока Т и много, много жалничка. Досега сме я държали в ръцете, за да си изпие млякото. Милинката ми. Дано да спи спокойно тази нощ  Praynig Снощи цяла вечер проскимтяваше, никак не спа спокойно, та и аз покрай нея, но нямаше никакви други признаци за разболяване, дори температура, а днес... Tired То всички вкъщи сме с гърлобол... Явно е някакъв вирус, който ние караме по-лекичко, за сметка на нея  Confused

Лека вечер, душки!

Мога ли да дам Хексалгин 1 час , след като съм дала Панадол??? Лилия продължава да гори  Tired

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 23:24 от Росица Петрова

# 67
  • София
Роси, в краен случай 1 час след Панадола можеш да дадеш Хексалгин, защото са с различин активни съставки....По 1 капка на килограм е дозата, но това в случай, че е над 39. Колко е Т на Лилито, толкова ли е зле положението?? Дано бързо да се оправи! Praynig

# 68
Роси, аз бих дала, за да облекча детето, да се отпусне и заспи.  Дано се справи по-бързо. Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! МИР, ЛЮБОВ И МНОГО ДОБРОТА!

# 69
Цеци, Тотонто, Благодаря ви   bouquet Не позволи да и я премерим до край. Стигна до 39 и избута термометъра  Confused След Панадола беше 39.2, сега след завиване в мокър чаршав е 38. Това е с електронен термемотър, според който моята Т е 35.9, което ме кара да мисля, че нейната е по-висока, отколкото показва. Както и да е. Благодаря ви отново. Вече минаха почти 2 часа, та ще и дам Хексалгин . Дано да спи спокойно миличката. Вече 2 пъти повърна и не знам дали да и давам пак мляко или по-добре не  Tired

# 70
  • София
Роска, щом повръща млякото, не я насилвай, но давай водичка, да не се обезводни. Има ли къде да я заведете на лекар утре? Ако продължава Т, според мен задължително трябва да я преслушат. Но аз, както съм споделяла, съм голяма паника в такива ситуации....Дано да имате спокойна нощ!

# 71
  • София
Роси, видях, че сте станали - Как е Лилито?  Hug Дано сте спинкали спокойно тази нощ.

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

# 72
Здравейте!

Цеци, много ти благодаря отново  Hug Общо взето спахме добре, като изключим това, че в 2.00 часа се разбуди, закашля и пак повърна  Confused Не е вдигала повече Т, дано и днес не вдигне  Praynig За съжаление моите деца си избират винаги най-неподходящите дни да се разболеят  ooooh! Днес няма къде да я заведа да я прегледат, но ако се наложи , ще търся педиатърката.

Деска, много мило преживяване сте подарили на Симонка  Heart Eyes Дано се оправи жената напълно !
За яденето на боядисаните яйца от децата не мога да кажа нищо, понеже Лилия не яде яйца, а Христо не мога да опазя, та ще яде докато има вкъщи  Crazy

Дианче, страхотно си се справила  Heart Eyes А как ми се яде домашен козунак...Майка тази година нямаше време да ни направи  Mr. Green

Вале, Влади е голям сладур  Heart Eyes

Илиана, добре дошла  Hug

Катюшче, много ти благодаря за пожеланието  Heart Eyes Забравих си телефона вкъщи и не успях да ти отговоря  Blush

# 73
Здравейте момичета,

със закъснение поздрав за Великден на всички. (то май и за Цветница де) Видях какви красоти сте спретнали!!! Браво!

Роси дано се оправи Лили-пиши как сте.
Просто Аз-радвам, се че се пооправяш, колкото и да ти е трудно.
Съкварталкитеееее-свършиха с ремонта в парка, ноооо БГ работа ей. На новия пистов асфалт монтираха старите катерушки и люлки. Да бяха събрали по 2 лева от майките щеше да е по-разумно.

Аз се позагубих, но още от миналата седмица тръгнахме за Виена. Прекарахме си страхотно, толкова хубаво време беше. Изръчкахме всичко из Виена и няма тайни вече този град за мен. Grinning Grinning
Това беше общ подарък-за Цветница за мен (нали съм Маргаритка) и за тати, който днес е рожденник.
Детенце е на лагер при баба и дядо. Имахме уговорка да си го приберем като майка ми го научи какво се прави в гърнето. (понеже имаше претенции, че вече съм опущила влака). Е снощи каза, че около първи клас има шанс да се научи  Joy Joy Joy
По цял ден е на двора и бере китки за мама. Така ми е домъчняло, нооо малко остана.
това на кратко от мен.

лек и слънчев ден!!!

# 74
Честито Възкресение Христово! 
 easter

Много пусто в темичката, явно всички празнувате.
Ние вчера обикаляхме бабите и дядовците. Днес аз ще посрещам гости.
Елица не е впечатлена много от боренето с яйца. И тя, като Мона, най-много я влече да чука сама две яйчица едно в друго. И да бели черупките, с такова старание чопли малки парченца  Mr. Green
Роси, бързо оправяне на Лили!  Praynig А и на цялото ви семейство! Да пишеш как сте.
Много хубави снимки, големи сте сладури  Simple Smile  Виждайки ви с пижамите, поне се успокоих, че не сте спали в каросерията на камиона  Laughing Crazy /и чаршафите са ми познати  Laughing/
Мими, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, много щастлив и късметлия! Пусни малко снимки, да оплакнем очи с Виенски красоти  Sunglasses Много хубав подарък сте си направили!
Дитта, много ме учуди как помни Симонка, страшно интересно. Значи свекърва ти е по-добре вече, много се радвам!  Дано по-бързо се възстанови напълно!
Елица не е яла от Великденските яйца. Не защото не й давам, но не иска. А иначе, дори и ние, не мисля да ги ядем след утре-вдругиден. Би трябвало нищо да им няма и по-нататък, уж до Спасовден могат да се консумират /т.е. четирдесет дни след Великден/, но нещо не ми допада идеята да ям стари яйца, пък камо ли детето.
Дианче, много хубави козунаци и яйца! Чак ми се приядоха, отивам да си резна едно парче /купешки/  Crazy
Вкусовите ни се различават обаче - аз страшно обичам разни плънки - орехи, канела, локум, бадеми, стафиди. Мноооого захар отгоре, мммм.
Илиана, добре дошла при нас!
Мечтая си за Великден в Гърция /ама на гости на гръцко семейство, в някое малко, морско селце/  Grinning Разкажи как прекарахте вие, къде живеете там?   bouquet
Вале, мерси за поздрава! Голям сладур е Влади - сънен и с това червено яйчице  Grinning
Целувки!
Цеце, пу-пу, все такава послушанка да е Василия!  Grinning Няма да се пУашиш, все по-силна ще става привързаността ти  Laughing
Ти какво реши, ще ходиш ли пак на концерт в Атина?
Бре, кво ми влезе тази Гърция в главата  Shocked 
Да взема да се поогледам за някоя екскурзия ли  newsm78
Хайде, вместо да пиша глупости, да отивам да се приготвям за гостите.
Лек и слънчев ден на всички!

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 15:01 от арабела

Общи условия

Активация на акаунт