Отговори
# 135
Имам един колега със син студент и дъщеря, сега ще е в 3-ти клас. И него го питат сина му от първи брак ли му е, на което той полунашега отговаря с да.  То си е и вярно, човека има един брак и двете деца са от една жена, просто разликата им е голяма.
Така че с 2 думи радвайте се и да не ви пука кой какво си мисли.

# 136
  • Sofia
Привет от мен!
Днес се върнахме от втората порция 10 дневно море в Албена, изкарахме си чудесно, времето беше супер лятно, за разлика от софийското. Доведохме си и баба с нас (майка ми), да ни е на гости за 1 седмица. Ще се гледат двамата с Влади пък аз ще поработвам по 1/2 ден.
А от другата седмица пак ще ходи на градина момчето,от което въобще не е ентусиазиран.

През август,живот и здраве, пак в Албена, а към края- в Гърция или Турция, още не сме решили.

# 137
Тази тема е в отпуска Simple Smile
Днес имам интересна изненада и не мога да не споделя и с вас:(ще копирам от другата тема)
В нашата къща не само хората не могат да се пазят. Черната ни зайка Карина, която е отделена от няколко месеца в отделна клетка, днес роди четири бебета ))).
Сигурна съм, че зайковците бързичко са свършили работата, докато момичетата уж са си играли с тях - те винаги ги вадят и трите, но по някое време като им писне да си играят с тях ги забравят и аз ги събирам и прибирам обратно в клетките. Е, закъсняла съм с прибирането преди 4 седмици и сега ще си имам нова грижа .
Е, до скоро, приятно плажуване

# 138
Привет и от нас:) аз се разписвам за кратко и отивам да стягам багаж:)
Заминавам за 5 дни до Венеция - wizz air + camping и много бира хаха и обещавам да направя много снимки:))  само се опасявам, че времето изобщо няма да ни стигне Rolling Eyes ама колкото толкоз - важното е че изчезваме от скучното ежедневие Mr. Green
На всички летуващи - приятно и безпроблемно Praynig На работещите - хубаво време и разходки в парка:)
 А да и токущо разбрах, че зълва ми ще има момче, надявахме се всички на момиче, ама то си е божа работа:) каквото и да е, наше си е:)
Style  - искрено ме разсмя:)) макар че да, това си е грижа, но децата ужасно много ще им се радват - ще се справите!:)))))

# 139
Голям празник е у нас, еднам опазвам бебетата да не ги докопат, но са разбрани момичетата, само гледат и не пипат клетката на Кари, дори Руми сама предложи да извадим днес само момчетата.......
Не съм очаквала, че толкова ще ме разнежат тези мъници, приличащи на мишки:
Ето, щракнах ги: http://smilestyle.multiply.com/photos/album/25/25#1

# 140
  • София
Щях да пожелавам лек полет на Бети, ама то сигурно наближава да се връща вече Simple Smile
Стайл, верно са като мишки Simple Smile - при майка ми гледат зайци и ги знам какви са миниатюрни и определено не е хубаво да се пипат докато са малки  Peace
Покрай нас нищо ново... вече мисля за почивка, въпреки че не се знае кога ще е точно Simple Smile
Влади пак е ваканция при майка ми и сестра ми, че вече окончателно затвориха градината за лятото, т.е. то малко странно, че не се знае кога ще я отворят - септември или октомври и дали няма да са в апартаменти тогава. Уж за хубаво взеха да дострояват градината, а то взе че потъна основната сграда и сега май се е разбрало, че няма как да се укрепва #Crazy та да видим на есен с песен къде ще сме на градина...
Приятна почивка на почиващите и лека работа на работещите Simple Smile

# 141
Стайл, честити ти бебета Simple Smile. Ние след седмица и 3 дена сме на море.

# 142
  • София
Момичета къде сте в това топло време?
С какво забавлявате децата през лятото...?

Аз съм вкъщи с двете деца и лудницата е пълна.Напълнила съм им басейн на терасата и изкарват голяма част от дена там-голям кеф.

Другата седмица по това време (дано всичко да е наред) ще се топим в моренцето Peace

Хайде който вече се е върнал от почивка да показва снимки,че се забравихме

Желаещи за среща през седмицата в някой парк има ли?

# 143
Оф, Мила, аз съм на работа, иначе много ми ще да се видим, ако евентуално закъснеете в Борисовата /след 18 часа/, имайте ме предвид Mr. Green

Ние ще почиваме на море в края на август, една седмица си бях с Дени в Бяла Слатина, правихме си екскурзия до пещарата "Съева дупка" и посетихме ферма за щрауси. Сега малката е в Монтана и се чувства чудесно.

# 144
  • София
Ние също ще поиваме август, но дали средата или края още не сме наясно.
Мими, зарибихме се по вашата палатка и сме си наумили да си купим всичко необходимо и другата година да сме къмпингари всеки уикенд. Приемате ли нови попълнения в групата?

# 145
Клеми, наистина ли, палатката е повече от страхотна, няма да съжалявате, ще ви се обадим непременно, щом намерим свободна събота - неделя, много ще ни е приятно с вас Hug
Ние така и само 2 пъти успяхме да я тестваме, защото Митко работи и 2 съботи от месеца, а другите две все имаме планове, а и Дени в Монтана ходим да я видим, и все не остава време за палатка. Но много ще се радваме да направим поне още едно ходене това лято, може би август, а:)

п.п. Имай предвид, че спалното от своя страна също се дели на две, и така дори децата могат да спят отделно, ако искате, а вие в предверието, което е огромно, ходиш си прав, като бял човек, а на последното ходене, понеже ни валя проливен дъжд се събрахме 4 - 5 човека с маса и столове в предверието!

Също така ако сериозно сте решили, мога да ти кажа откъде какво да купиш на добри цени /става дума за чували, надуваеми дюшеци и бойлер:)/, само се обади Hug

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 14:25 от Небесна

# 146
  • София
Да, решили сме сериозно, обае няма да е точно сега. Т.е. може да я купим към септември, преди това най-вероятно няма да успеем исто финансово. Но сме твърди.  Laughing Гледам, че в момента палатката е изерпана, дано да я заредят. Ще ти звънна непременно като заделим парички.  Peace
Аз съм стар къмпингар, свикнала съм на готини палатки /точно такъв тип - две спални и предверие/ и много съм се навила.  Laughing

# 147
Да, и ние като я поръчахме, я нямаше и чакахме да ни я внесат около седмица. Предполагам няма да чакате дълго Peace

Добре, когато можете, ще направим едно ходене, след като я купите, обещавам, децата ще полудеят от радост, толкова е голяма палатката, че си носим и кошарата на Дени, и тя си спи спокойно Mr. Green

# 148
  • София
Мими толкова запалено говориш за тези палатки,че юе вземете и нас да зарибите.
Той Жоро си пада по тези неща,но аз се дърпам.

# 149
Ами, Мила, аз по принцип съм тип, който не може без баня, затова първата ни покупка беше бойлерче /разбирай гумено мехче с 20 литра вода/ Mr. Green А освен това ние ходим за един или 2 дни, аз не си падам по дългото къмпингуване, би ми омръзнало на едно място. Още като я купихме решихме, че ще е за събота и неделя само.
Я не се ослушвайте, а преразгледайте сайта и си харесайте нещо, после какви почивки ще изкарваме, ще е страхотно да ходим с децата!

Общи условия

Активация на акаунт