Отговори
# 150
  • София
Мими запалихме се Peace
Снощи с Жоро си избрахме палатка ooooh!
Кто ходите Август ни бройте,първоначално да тестваме как е и КАТО ни хареса ще се обзаведем и с повече неща.Хвърлихме око и на масата с 4те столчета...

# 151
Леле, Мила, наистина ли, не можеш да си представиш как се радвам:)

Ще сме супер компания, като ендо време;)

Само да ти кажа, че тези столчета са доста малки, и като нямат облегалка, е малко кофти. Ние си взехме алуминиеви сгъваеми столове и сгъваема пласмасова маса /бяха на добри цени в Кауфланд/. Иначе на лични ще ти пиша откъде да си купите дюшеците на добра цена;)

# 152
  • София
Хайдееее, освен и ние да поръчваме палатката.  Laughing
Мими, дай на лични за дюшеците!

# 153
Направо ще ти копна това от Мила:)

# 154
Здравейте:))) радвам се че ставаме много хехе ние сега weekend-a бяхме на язовир Беглик, на палатки, на Дани за първи път и беше повече от супер:)  3 семейства с 3 момчета, играха, бесняха, вечерта правихме пържолки на огън... а района е приказен, само че е доста далеч за 2 дни Confused не ми се тръгваше... по-късно ще покажа и снимки:)
С нетърпение чакам 3.08 - заминаваме на нашото моренце пак на палатки:))) този път за 1 седмица пак с компания и дечурлига, че по-лесно се гледат Mr. Green
Но уви и ние трябеа да купим някои неща, като сгъваема масичка:) ама я видях в практикер за 56 лева и ми хареса:)

# 155
Набързо да не пропусна и тази тема, макар и най-бавничката, но нали си ми е първата любов Simple Smile

Най-после днес ще започне истинското лято и за нас, заминаваме за обичайния си Тетевен и искам да ви пожелая много много приятни слънчеви мигове, радвайте се на новите си придобивки. Няма да повярвате, но и мъжът ми се запали яко по палатките, а той е по-консервативният от двама ни и каза, че дори и с бебе, какво толкова - то след първото всяко следващо се гледа все по-непретенциозно, така че ще сме следващите къмпингуващи по околните язовири и реки Simple Smile

Целувки и прегръдки на всички ви и до есента Simple Smile

# 156
  • София
БЕТИИИИ, имаш ли актуални цени /та дори от 2008/ за нашите къмпинги? Имам предвид колко струва такса палтка+2 възрастни+2 деца+кола на вечер? Ние се чудим дали да не купим палатка и да отпрашим за 1 седмица така на морето.
Между другото се обзаведохме с дюшеци за децата и един общ за мен и Християн -голям. Харесали сме палатка,столове и спални чували.
Мими, Християн ехаресал някакви от 44лв в този магазин в Младост. Другите са за много високи температури и не му ахресва материята им. Глоедахме днес палатки в Практикер, има една подходяща, но искаме наистина качествена и ще видим американските първо и тогава ще купуваме.
Така че сме на стартова позиция. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:55 от Klemy

# 157
klemy, мила, хвана ме на тясно:) Мога да ти кажа гръцките, както и за къмпингите в Лидо Ди Йезо, до Венеция, където бяхме началото на юли месец Simple Smile Но за българските, трябва да питам приятели. Последно съм ходила на Смокини преди поне 5 години, инфото не ми е актуално... и  освен Корал и Градина и Арапя, дори не се сещам за други, пък и тях не мога да ги нарека къмпинги... В БГ ходим на палатки на планина или на Иракли и кара дере, където обаче не плащаме:)
Ще питам и ще ти кажа. А в понеделник ще кача снимките от язовир Беглик, за да ви зарибя:) невероятна природа и място децата да беснеят:) и не плащаш Mr. Green
  bouquet

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 00:17 от beti_bratanova

# 158
Чудесно, Клеми, действайте:)

Стайл, както винаги си много зареда с оптимизъм, поздрравления и едно страхотно лято ви пожелавам Hug

Бети, чакаме снимки, а също и къде се намира въпросния язовир...Simple Smile

п.п. като приключи сезона ще сме отчетната тема, събрала най - много къмпингарски майки Mr. Green

# 159
  • София
Божеее, снощи 1000 грешки съм направила в писанието си!!! ooooh! Така е, като пиша на тъмно, със заспали питомци в стаята.
Бети, дай цени и за Гърция, че сме много навити и за там.
Мими, харесали сме една палатка, но ще видим дали ще си я уредим от Италия, утре ще разбера. 159Е е, разпъва се за 5 минути. Рейките са в нея, само трябва да забиеш колчетата. Освен това за водния стълб е нещо друго, не е 2000, ами е на литър на кв.см, бля-бля, изпитано при готов продукт в лабораторни условия, а не по спицификация. Абе жестока е, въпросът е дали ще стане.
Я кажи само за вашия душ какъв е, че и това трябва да се купи, че за нашето фемили и два май... ooooh!

# 160
Иии, Клеми, дай линк да видя туй чудо, може и на лични:)

Ето нашият "душ":

http://www.tashev.bg/bul/new_page_105.htm

Тази възглавница също я имаме, засега един брой, че аз спя само на пухена и си я нося. Ценното й е, че се самонадува, и то колкото искаш, ти си регулираш:

http://www.tashev.bg/bul/new_page_85.htm

# 161
  • София
Възглавници ще си носим и ние пухени.
Ето какво сме харесали:
http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN#/produit/18/
Душа през сайта ли го поръча? newsm78 Или някъде има реален магазин?

# 162
Клеми, страхотна е, стоскам палци да успеете да я вземете Praynig

През сайта, да, имат дистрибутори в София, но никъде нямаше палатката ни, и затова от сайта...

# 163
  • София
Май няма да стане, доставката ще струва 50Е...и така отива вече на 400лв. Ще търсим друг вариант явно.  Cry Cry Cry

# 164
Е, жалко, да, доста става, не си струва, и от тук за тези пари ще си вземете страхотна....

Общи условия

Активация на акаунт