Отговори
# 240
къде изчезнахте  newsm78 голямо изпокриване  Thinking
аз дасе отчета че открихме балетния сезон в операта днес. имаше чудесно детско прадставление! използвахме случая да се сдобием с билети и за по натам.
какво правите, че така никой няма време да пише?
до скоро  Mr. Green

# 241
  • София
Вярно голямо затишие е настанало
Анайс браво ,че сте си купили билети за опера,аз на Небесна разчитам на някой театър да ни заведе Simple Smile

А я да ви питам(може да сте писали друг път) водили ли сте децат на зимни кънки?
Иска ми се да отида Peace

Малко смених заглавието.Знам,че не се отнася за всички,но по възраст децата ни си отговарят на 2ра група в детската градина Simple Smile
Ако някой има по-добро предложение нямам нищо против да го сменя,просто това с морето вече не е никак актуално ooooh!

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:48 от slan4ogled

# 242
Ема не е за зимни кънки.......все още. така я преценявам и поне година още няма да ходим да караме с нея. и да си призная досега не сме я водили на детски куклен театър, незнам защо. ще трява да се огледам за някой билет и там ама нещо време не остава. я кажете кога ще ходите да дойдем и ние най сетне.

# 243
  • Sofia
Ние сме киномани.
Влади е фен на 3 Д киното,а и не само.Другата седмица ще го водя на "В небето".Мин.седмица бяхме на Ледена епоха и въобще повечето анимационни филмчета сме ги гледали заедно на кино.
На куклен театър не съм го водила от пролетта, ама вече имат интересни представления.Ходили сме само в Столичния- на Гурко и на Янко Сакъзов, и в Ариел театър. но определене предпочита(ме) кино,може и да е заради пуканките Laughing
Влади е за втора,ама всъщност е трета група.
Заглавието си е ОК, слънчоглед!
На кънки не бих го завела,защото е голяма блъсканица и лудница,а и самата аз никога не съм карала, нали съм морска мама. По-скоро на ски,ама и в това не ние силата.

# 244
Здравейте и от мен, и аз да се запиша:)

Анайс, колко време предварително беше купила билети за балета. Аз се опитах да купя именно за днес, за "Цветята на малката Ида", но билети, още в вторник сутрин нямаше, както и за следващото представление ми обясниха;(

Та в последния момент днес отидох на театър Възраждане, гледахме "Спящата красавица", горещо препоръчвам, страхотно представление. Само да ви кажа, че децата ни са големи за куклен театър според мен, миналото им е времето за куклен театър, а дори когато Дени беше доста по - малка, пак предпочиташе истинските актьори. Театърът, който за мен, е най - добрия е Николай Бинев/младежкият театър/, там няма лошо представление, а ако някой ходи за пръв път, може да почнете с "Мечо Пух", супер пъстър, достъпен и зрелищен:)

Сега за кънките, имам позната треньорка там, но поради ангажираност на съботите и неделите досега, не я водих, но след 2-3 седмици може да станем редовни. Малките ходят на нещо като тренировки, и не са заедно с големите, дори разделят децата по степен на напредналост Peace

На една приятелка детето днес ми се похвали, че е за втори път там и се справяло чудесно. Цената май е 7 или 8 лв за всичко /кънки и треньор/.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 22:48 от Небесна

# 245
небесна поне 2- 3 седмици по рано ги купихме и бяха последните 3 билета. сега съм взела билети чак за 30 декември за Лешникотрошачката за да има хубави места. Имаше билети за неделята сега дето идва за Лебедово езеро, ще ходим и на него.
Ема започна от вчера детската градина, но другата седмица ще им ремонтират стаите и поне 2 седмици незнам дали ще я пускам в друга стая и с други деца. 2 група си е, най вероятно ще я пусна в 1 клас от 7 години както си върви.
гена ние не сме водили Ема и на кино още. в къщи зяпа достатъчно двд-то. в коя арена ходите вие, или къде?
Сега се сещам че Ема я водихме на онзи големия Мечо пуховски спектакъл в НДК, та може наистина с младежкия театър да започнем. ама тя си е фен на  балета. някои вечери им пускам канала по който дават класически изпълнения - последния път свиреха неща от Брамс на пиано и цугулка - и двамата зяпаха с голям интерес, Ема веднага си обу цвичките за танцуване, а Орлин викаше още още. явно операта ще ни е приоритет на нас.
приспах Орлин и ей друго си е да имам 2 часа да си изям ядките на спокойствие  Mr. Green

# 246
Като прочетох отговора на Анайс, се замислих, виждате ли как ние самите насочваме децата, и си мислим, че това е техният избор. Аз твърдя, че Дени е по - голям фен на театъра, отколкото на киното, защото аз съм голям фен и я водя много повече на тетър, Mr. Green

На Анайс децата предпочитат опера, а на Гена  - кино.

Май това просто е нашият избор, не мислите ли Mr. Green Twisted Evil

# 247
Мими, може да се каже, че ние ги насочваме. Това не пречи мамата да е фен на театъра пък детето да не е.
Марти харесва театър и кино. На опера и балет не съм я водила.
Но обожава да гледа танци и танцува усилено с музикалните канали.

# 248
хе хе  Grinning незнам избора чий е ама те на Ема не пожела да кара ски с нас миналата  зима. ако обаче се включи Пола ще каже че Яна има желание само за ски, нали баща й и скиор  Grinning в интерес на истината почти не бях ходила на балети без Ема. сега обаче искам да я запиша на рисуване. да знаете къде има като за тях, защото от него много се успокоява. като казвам искам имам предвид че тя иска  Peace а иначе аз обичам ездата, фехтовката, ските, спортните танци, плуването, но не виждам Ема как би харесала нещо от това  newsm78 знаете ли че бащата на тези Торес е боксьор, а те са танцьори  Mr. Green

# 249
В градината на Марти има някакво флорално изкуство,- може утре да погледна за координати на тези дето го водят.

# 250
Със сигурност децата ще си изберат като порастнат точно какво да харесват, до тогава ние имаме думата и цензурата. Естествено, в повечето случаи крушата не пада по-далече от дървото.... Ние примерно от студентските години до към 30-те бяхме луди по киното, а аз по балета, театрите бяха рядкост, на концерти по-честичко. Откакто имаме деца всичко е в застой с мънички изключения от време на време......

Anaise, месеците са си направо три Simple Smile
Благородно ви завиждам за балетите. Аз още не мога да се организирам, откакто сме се върнали, все имам нещо за вършене, а и постоянно сме по разходки и напълно съм изключила, че сезонът е започнал, а ние само до Нова година ще можем да ходим.

slan4ogled, ние имаме няколко зимни пързалки миналата година (бях пускала снимки), за които Руми почти се научи да кара - бавничка е, но може без моя помощ. Гергана само се вози. Много ме е яд, че тази година няма как да ги водя. Аз съм тази, която ги учи, мъжът ми (бургазлия) не е карал никога и дежури по мантинелата. Лошото е, че им взех кънки на Руми с 2 номера по-големи, на Гери с 3 с идеята две зими да ги карат, така че едва ли ще им стават догодина. Е, остава вариантът да ги дам и на треньор, но Гери със сигурност няма да се съгласи без мен.

# 251
  • Sofia
Срам не срам, да си призная, на балет аз самата не съм ходила, а и на опера, май Crazy
Не обичам да планирам и да купувам билети за мероприятия няколко седмици напред.
Единствено самолетни билети купувам отрано и една част от тях са ми останали неизползвани.

Стайл, какво бебе ще имате? Момченце ли?

# 252
Да взема да се разпиша и аз:) че вярно беше се доста забавила нашата тема:)
Аз съм ходила 7/8 години на куклен театър, а познайте къде водя Дани хахааа, изгледали сме почти всички куклени постановки и доста драматичния детски театър, но си признавам, никога не съм го водила на опера, да не говорим за балет Mr. Green Това е положението, сега донякъде ние създаваме интересите на децата ни, докато не поотраснат и сами не искат да експериментират. Макар че аз много исках Дани да ходи на плуване, ама той отиде 2 пъти и отказа повече, така че съм сигурна, че децата ни не правят нещо, което не им харесва:) Честно казано си мисля, че колкото повече работи опитат толкова по-добре, пък дори и да е за кратко време:)
Едни мои приятели направиха нещо като детски workshop, заедно деца и майки, повече инфо в техния блог http://www.ri-ri-ra.blogspot.com/ не знам дали съм помогнала, намира се на Вапцаров, Кошарите.

# 253
стайлче месеците са 10 погледнати от гинекологична гледна точка и затова ги смятам 6+4  Grinning 10 лунарни месеца. но колкото и да са - наближава. ние обаче окончателно се отказахме от трето, просто наистина нямаме никакви сили за повече. а и Орлин както яде сме пред фалит  Mr. Green 3 пъти закусва и така натам  ooooh!
Ема таман започна детската градина и хоп ремонт започва. та пак ще сме там откъдето тръгнахме. иначе много и хареса ама на мен тъкмо беше почнала да ми се прояснява главата без рев и вой.
весел уикенд от мен, бети ще погледна сайта тези дни.

# 254
Отново не съм в тон с темата, но не мога да спра да слушам това:

http://www.vbox7.com/play:598fed3c

Невероятно изкуство е музиката, няма по - велико нещо, разтопена съм .....

Общи условия

Активация на акаунт