Отговори
# 255
Мими, ти пак си си правила малка нощна музика Simple Smile.  Страхотно размазваща песничка  Hug.
А и певеца да ми падне също няма да му простя.

# 256
 Небесна, аз като една любопитна душа преслушах набързо този Гару който честно чувам за първи път и ми хареса тази http://www.vbox7.com/play:2f13adee. Не казвам, че и другите не ми харесват, ама съм ужасна във вкусовете си, от твърда жица до класика....

# 257
Да, Гале, обичам да слушам музика, когато всички спят. А, да, и Гару си го бива, нали Embarassed

Стайл
, и аз слушах доста негови песни снощи, много е хубава и тази Peace

# 258
леле момичета аз замръзвам от студ. а уж в къщи е топло. и песни не могат да ме сгреят  Embarassed вчера и днес изкупих магазините за зимни дрехи - якета, шапки, панталони, ръкавици, ботуши......такъв студ стана изведнъж. децата не бяха подготвени за зимни условия.
аз да се похваля че от 68 сега съм 62 кг.  bowuu имам още 6 да сваля и мога да се появя на корицата на Вог или Ел примерно  Mr. Green започвам и фитнес 1,2 пъти в седмицата което е пак нещо на фона на 6 години застой в къщи. а в неделя даже и на народни танци мога да ходя по 1 час. абе започвам да ставам бял човек  Peace
Да ви кажа как ни мина балета с Ема. от трите часа и половина тя е стояла на стола си само половин час  Shocked през другото време танцува и на празното място което е пред 5 ред. повтори всички скоци и пируети на балерините. избърса пода докато ми показваше шпагатите си. да ви кажа повече сама с нея не ходя. незнам защо си мислех че балета е по насочен за деца след като е от 16 часа а той се оказа редовен балет за възрастни. имаше обаче много деца на които разпоредителките напрекъснато шъткаха - примерно че ядат солети или пият вода. дойде даже главната разпоредителка на салона. явно незнаеше английски и неможа да се разбере с 5-те англичанчета и 2-те им майки зад нас, затова се обърна към нас и ни заяви че възрастта от 4 години явно е много малка. в залата се пазило тишина и никакви солети! опитах да и обясня че часа е подвеждащ, и че ако незаведеш децата от 4 годишни после изобщо няма да стъпят там. обясних и че са ми продали супер скъпи билети и че са знаели че е за 4 годишно дете. явно кандисаха защото въпреки пируетите на Ема /за които никой не ни направи забележка/ последните 2 действия не видяхме нито една разпоредителка,а в първите 2 действия все се чуваше штттттттт, сигурно а някое дете се е завъртяло или питало нещо и получава шшштттттттттт  newsm78 все пак това не е опера, а и стерилното мълчане дори на оперите ми идва в повече. та се чудех има ли някакъв компромис според вас за балетите? декември сме на 1 ред и не ми се мисли ако се развихри малкото чудо какво ще го правя. тя си мисли че там може и тя да потанцува и нито молби нито заплахи я трогнаха  Thinking

# 259
Anaise, единственият компромис е детските балети в малка зала. За съжаление и аз не смея на повече от една балетна постановка годишно да ги водя моите две зверчета именно заради забележките на ужасно нетърпимите българи и отношението им към децата. За декември взех на първи балкон да изгледаме един Лешник. Миналата година изгледахме без проблем първо действие, но на второ Гери реши да танцува, да слиза и се качва на стола и т.н., но не е шумяла, въпреки това зад мен една змия изсъска нямало ли да изведа най-после това дете, тя за какво си била платила, отговорих й за детско представление и си излезнахме.........

# 260
интересното е че нито един човек не ни направи забележка дето ядем солети - то в това се оказа проблема, че пакета леко шумял. но това беше проблем само за разпоредителката защото беше до нас представяте ли си? после до нас седна една учителка с внука си на 15 години. на жената и стана много интересно Ема танцува ли , къде ли и т.н. внука и се беше отегчил адски сигурно е бил заплашен че ще му спрат джобните ако не иде  Joy а иначе избора за първи балкон е най удачен с малки деца. ще видим как ще е на 1 ред, този път ще бъде и баща й.
да питам мъжките мами - какво купувате на децата като филми за гледане, книжки, играчки? Орлин все се кичи с фибите на сестра си, зяпа заради нея филмите и с Барби изобщо ще го правим май и него балеринка  Mr. Green отскоро започах да му обръщам внимание и да му чета първата му книжка и вече казва Аууууу на вълка. ако проговори до 5 години ще е добре 

# 261
  • София
Не искам да развалям "добрия тон", но аз също не бих се стърпяла да направя забележка на някой, който ми пречи да гледам. Точно поради тази причина не водим децата на места, където биха пречили. Миналата седмица бяхме на театър и ми идваше да изкарам някой хора принудително извън залата.  #Cussing out Не е културно, най-малкото, да не кажа, че е неуважително към артистите/балетистите/певците да се шуми по време на живо представление.  Naughty Освен, че се пречи на артистите /най-общо/ се пречи и на зрителите, които са си платили да гледат представлението, а не публиката.

# 262
Аз също смятам, че е неуважително да се яде на такива места, дори в киното не обичам да ям пуканки, и на Дени не купувам по време на филма, а или преди, или след това....  Не мисля, че точно този 1 час децата няма да издържат без ядене....

Но пък съм притеснителна, едва ли аз бих направила забележка, но аз не бих позволила моето дете да хрупа нещо, там е за да гледа, а не да яде...

# 263
забравих да поясна че балета е 3 часа и половина. с 3 антракта и 4 действия. шумоленето съм абсолютно убедена че не се чува на задния ред, а пред 5 ред има голямо празно пространство и не е като обикновените редове. не сме все пак пълни селяндури че да сме прицелна точка някъде. убедена съм че ако някой специално не е гледал Ема изобщо не сме пречили. но въпроса беше принципен - аз лично не споделям мнението че трябва да си държа децата в къщи, когато харесват нещо, само защото бихме шумнали малко. изобщо смятам че всички институции трябва да поощряват посещението на деца в тях. особено операта. по скоро търсех мнения как да водим децата си там а не как да ги държим в къщи.

# 264
Е, Анайс, никой не казва да ги държим вкъщи, аз дори не говорех за притесненията ако детето нещо говори, ясно е, че не може без това Peace

Аз лично съм единствено против храната на такива места Hug

# 265
  • София
Добре де, децата може да искат и колата на тати да карат, нали? Ама не им давате /надявам се/. Има си възраст за всичко. Щом детето шуми така, че да пречи на другите, явно не е готово да посещава това място/събитие. Така мисля аз. Там артистите се изявяват, като тяхното поле е както чисто формално сцената, така и звуковия фон (който явно се нарушава). Не говоря за кино, там се смущават единствено другите зрители и може да се преглътне някакси. Но на живо представление...не, не го приемам. За изрично детски театър, пак е на кантар...макар Никол да не мълчи там.  Embarassed Но на представление за възрастни няма да я заведа, както и брат й, докато не се научат да пазят пълно мълчание от-до на представлението. Да си на сцена и някой да шуми и да говори е просто пълен ад. Повярвахте ми, това обижда много. Общо взето е така, все едно в галерия да отиде някой да рисува върху платната на художниците, защото продукта на артистите и балетистите е самата постановка - ако някой им я повлиява е точно това.
Замислете се. Peace
Бай дъ вей, никога, ама никога не ми е хрумвало на живо представление да внасяме храна. Дори вода ме е срам да пия.

# 266
  • София
В тази връзка да кажа ,че утре със Светльо сутринта мислим да ходим на 3Д
ако на някой друг му се хрупат пуканки и после Мк Доналдс е добре дошъл с нас.

Ъъъ Мими тази сутрин Свет си подреди играчките,че Деничка щяла да му идва на гости....ти да знаеш нещо Thinking

# 267
Хихихи, ами не знам, освен да са се разбрали нещо, Дени е сополива нещо, затова не предлагам среща, но ако искате за утре , и не ви притесняват леки сополи /пак казвам много леки/, може да направим едно кино Влайкова /че там дават "Уоли"/, ама е гадно киното, да знаете, като от едно време, но на мен ми е близо, и понеже съм без кола, а и билета е 2 лева, ходя от време на време на там, а пък каква сладкарница има точно срещу киното....

# 268
Днес беше хелоунското парти на априлчетата, т.е. на Гери и дечицата бяха много много сладки с карнавални костюмчета. Ние си бяхме почти с миналогодишните, тъй като тогава бяхме единствени и ме доядя да купувам нови. Е, Гери имаше и на далматинче, но абсолютно отказа да го облече, искаше си пчеличката и това е, а Руми да не би да остане по-назад си искаше омалялата рокля, но и нови криле, като Гери, как ще се мине......
Ще пусна снимки, надявам се скоро, но от другите майки, от мен има едно клипче, че снимките ми са нещо осветени http://smilestyle.multiply.com/video/item/21/Helloween_09

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 22:03 от Style

# 269
Хехе, дойде зимата:) и ние днес започнахме новия "творчески" сезон:) Днес бяхме на "една история с грахово зърно и принцеса", очаквах да ми е скучно, но Слава богу добре я бяха направили постановката, леко импровизирано:) На Дани и на племенника поне им хареса, а после Мама мия, по една пица, абе въобще добра събота:)
И ние ще правим голямо хелоинско парти за деца и възрастни, ама нещо не мога да измисля забавни костюми newsm78 Style, ще чакам снимките и ще крада идеи Mr. Green
Да ви кажа честно, на последния театър, който ходих миналата година, имаше толкова меко казано, невъзпитани и шумни възрастни, че сложиха в малкия си джоб и сина ми и още отбор деца... Определено в въпрос на възпитание, но пък и възпитанието става с водене на децата с нас. Разбира се като са малко по-големи, за сега дани още не съм го водила на постановка за възрастни, но пък сме почти всяка седмица на детски.
Anaise, знам че обичаш балета, но ако харесваш и театър:) ето ти едно предложение -за Сатирата:
Сатирата стартира нова кампания в помощ на родителите на деца между 4 и 12 години. Всеки месец в Сатиричния театър ще има по един спектакъл, по време на който родителите могат спокойно да оставят малчуганите си в ръцете на опитни аниматори, докато се наслаждават на представлението.
Услугата е напълно безплатна и е провокирана от основателната причина мнозина родители да не могат да ходят на театър, защото няма на кого да оставят децата си вечер. Единственото, което трябва да направят майките и татковците, е, купувайки билети на касата, да заявят, че ще дойдат с детето/децата си.
Идеята на Сатиричния театър е да предостави камерната си зала за импровизирана занималня на децата – място, където ще има с какво и с кого да се забавляват.
За месец октомври избора на заглавие е „Детектор на лъжата” от Василий Сигарев. Спектакълът ще се играе на 23 октомври от 19 ч. на сцена „Щастливеца” и е с продължителност час и половина.
Заявки се попълват на билетна каса при закупуване на билети за постановката.

На мен ми хареса идеята:)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт