Отговори
# 270
beti_bratanova, аз пуснах едно клипче, но си редактирах предишния пост, не очаквах, че някой е писал след мен. Клипчето е от трапезата и някои деца са вече без костюмче, като калинката например, една пеперудка и зайчето е без шапка и пр... така че снимки по-нататък от другите майки....

Иначе на куклен театър ние си ходим редовно по пантофи в Ариел, че ни е срещу блока.... Не казвам, че съм очарована, но на децата им харесва и спокойно и малката издържа 40-те минутки без да мръдне......

# 271
  • София
Лелееее, Бети, това е НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НА новина за Сатирата!!! Crazy Мисля, че няма да пропуснем постановка!!! /Само тази история с директова на Сатирата, която се разви миналата седмица да не отмени тази добра идея!/.
Има ли желаещи са 23? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 272
ъъ Мими тази сутрин Свет си подреди играчките,че Деничка щяла да му идва на гости....ти да знаеш нещо Thinking
Какъв е хитър този Светльо.
Ние ходихме вчера на гости на вашия любимец от градината.
Накрая избягахме от гостито да се спасим от него.

# 273
  • София
ъъ Мими тази сутрин Свет си подреди играчките,че Деничка щяла да му идва на гости....ти да знаеш нещо Thinking
Какъв е хитър този Светльо.
Ние ходихме вчера на гости на вашия любимец от градината.
Накрая избягахме от гостито да се спасим от него.
Ужас ужас ужас ooooh!

# 274
хихи, Гале, с какво толкова ви е подплашил...Simple Smile

# 275
Нищо, нищо, само искаше да играят на борба с Марти и тя се чудеше къде да се скрие.
Накрая за малко да набие майка си докато тя ни пазеше дрехите.

# 276
# 277
  • София
кое е това клубче където сте се събрали?

# 278
после ще разгледам снимките, че това ми е хоби - да зяпам снимки  Grinning
бети мерси за инфото, но ние ще изчакаме още 2 години явно докато Орлин стане на 4. да ти отговоря харесвам и театри, но ходя на такива постановки , в които участва и публиката. всъщност тази зима се очертава софийската опера и балет да ни изтърпи още само един път. за повече няма да имам сили, особено след вчерашното си посещение при зъболекаря с двамата. като си помисля май трябва да си отложа 2 кариеса за след 3-4 години...ако се научат да седят мирно дотогава, или поне единия стане ученик  Mr. Green

# 279
  • София
Мдаа, това за 4те години съм го пропуснала, явно и ние ще чакаме 1 година. Все пак ще питам на касата, утре имам път към Сатирата. Peace Може да вземат да направят компромис. Laughing

# 280
slan4ogled, Фъни, точно под нас - доста народ го харесва, въпреки, че е един от доста скъпите детски клубове, но наистина изкарахме добре, а и за мен беше идеално, че е под нас, тъй като мъжа ми беше на работа

# 281
стайл децата са чудесни и много са пораснали Simple Smile какво обаче ядат не можах да видя? изощо в детските клубове какво се предлага за ядене? водила съм ги само в арената, а там ходим в виктория и ядем супи.

да питам и за зъболекари. има ли безплатни детски услуги, къде са, какво включват и т.н. някой знае ли???

# 282
Здравната каса поема повече неща за деца ама не съм сигурна какво - трябва да намериш лекар работещ със касата.

# 283
  • София
Гале да знаеш във вашия район къде им курсове по рисуване....?

# 284
В Белите Брези има на Хайдушка гора.

Общи условия

Активация на акаунт