Отговори
# 300
Разбира се, кино вечер откъм 6 и после някъде винце, а, момичета, влизам да видя програмата....

# 301
  • София
тогава да си кажа че вторник и четвъртък водя Свет на английски от 6 до 7 мога по-късно да се присъединя Simple Smile

# 302
В програмата го няма този филм Shocked

Клеми, къде го намери, че го дават....

# 303
Оф, намерих го, момичета, искате ли нещо по - свежо да гледаме, много депресарски ми звучи, и без това малко ми трябва Cry

Чакайте да разгледам...

# 304
Ако ви се гледа нещо разтоварващо, с много добри отзиви

http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=55493

Джули и Джилия, или пък друго предложение...

Или "Грозната истина"

http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=54701

Или "Госфорд парк"

http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=3559

Това също може би е добре - "Делта", но предвид на това, че входа е свободен, трябва да резервираме места, ако решим.
http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=52112

Аз харесвам европейско кино....

Очаквам включване...

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 10:19 от Небесна

# 305
  • София
Аз исках специално да гледам българския филм, другите ги има в замунда /Грозната истина-гледах я миналия уикенд от там/ или скоро ще ги има.  Wink
Вчера изкарахме страхотно! "Детектор на лъжата" е страшно смешен, актьорите играха перфектно и изкарахме почти два часа в непрекъснат смях. Laughing Децата се забавляваха през това време, намерихме ги толкова доволни, че чак ми стана мъчно, че ги взимаме!!!От снощи до сега само обещаваме, че пак ще ходим. Освен това ни дадоха и два безплатни билета за детски театър /за утре или другара неделя/. Искрено ви препоръчвам да се възползвате от предложението на Сатирата! Hug

# 306
Аз исках специално да гледам българския филм, другите ги има в замунда /Грозната истина-гледах я миналия уикенд от там/ или скоро ще ги има.  Wink
Вчера изкарахме страхотно! "Детектор на лъжата" е страшно смешен, актьорите играха перфектно и изкарахме почти два часа в непрекъснат смях. Laughing Децата се забавляваха през това време, намерихме ги толкова доволни, че чак ми стана мъчно, че ги взимаме!!!От снощи до сега само обещаваме, че пак ще ходим. Освен това ни дадоха и два безплатни билета за детски театър /за утре или другара неделя/. Искрено ви препоръчвам да се възползвате от предложението на Сатирата! Hug
Браво супер:)))))))))))

# 307
супер ще се размислим за сатирата тогава, ама с орлинчо ще ни е трудно малко. това дете за 1 секунда не сяда.
чудя ви се как имате сили за празници, костюми, тикви и т.н. чувствам се толкова изтощена, че нищо не ми се прави , освен да спя. вечер пак ставам по 10 пъти и само за сън си мисля.
за зъболекарите не съм питала моята, защото отскоро я смених. имате ли идея какви са цените? за 3 кариеса с упойките /1 или 2/ платих 320 лева  Shocked newsm78 та тя прегледа зъбите на Ема и каза че има наченки на кариес на единия зъб. още не бил за правене, но да го следим. а по ТВ гледах едно предаване където 2 надути пуяка обясняваха, че за децата всичко било безплатно, но не разбрах къде ??? децата ви нито един ли кариес още нямат?

# 308
  • София
Анайс, соред мен за 3 кариеса и две упойки не е чак толкова много...въпреки, че не знам цените на упойките де. До сега кариес с упойка не са ми правили.  Rolling Eyes
Орлин няма ли да седи с кака си?

# 309
  • София
Клеми ти ако кажеш,че плащаш за зъболекар няма да повярвам Simple Smile
Анайс 320лв е нормално за това което казваш
Светльо имаше кариес и моя зъболекр(който между дургото е детски) му го направи срещу 30 или 35лв не помня.
Мими това е онзи същия зъболекр който ни лекуваше зъбите докато бяхме с коремите.
Толкова много му допадна на Светльо ,че започна да му казва "приятелю" и си миеше зъбите по 4 пъти на ден.Сега слава боги намалихме това удоволствие до 2пъти Simple Smile Не го е страх и няма нищо против да ходи на зъболекар,но при него вия Приятел Simple Smile

# 310
  • София
ООО, плащам и още как...като е спешно няма как да чакам месец-два-три, докато отидем в Ямбол. Wink

# 311
хм....? упойката струва 20 лева. значи всеки един кариес е по 100 лева. на фона на майчинството ми от 240 лева, тези кариеси ми се видят златни. ако взимах 5000 обаче на месец, щяха да ми се струват съвсем в реда на нещата.
в младост има нещо като лунапарк - виенско колело, влакче, лебеди - въртележки и т.н. ако ви се идва до Била е.

# 312
  • София
Анайс, казваме само, че цената е нормална на фона на цените за зъболекарски услуги, а не на фона на заплати или майчинство. Това е.

# 313
  • София
На фон на майчинството нищо не е с нормални цени Sad
А мислили ли сте за Коледните подаръци Thinking

# 314
честно казано много рядко имам нужда от зъболекар и явно не съм в час с цените. но щом казвате че е нормално няма да си сменям зъболекарката, че работи хубаво Simple Smile
днес купих на Ема за Коледа едно голямо дървено момиченце с крила, изобразяващо ангелче. много ми хареса и реших това да й е коледния подарък. за орлин ще купя някаква играчка. в къщи сме се затрупали с играчки, а той има РД декември и още ще му подарят, та засега не съм мислила сериозно  за него.

Общи условия

Активация на акаунт