Отговори
# 375
И Марти така - започна да яде доста нови неща покрай градината.
Иначе да чукна на дърво тази година Марти само до хрема стига. Силно се надявам да се задържи.

# 376
Момичета кажете за клуб Барбарони, доволни ли сте от него, ако сте ходили ? него ще посетим пръв, защото ни е най близо до в къщи.
Споделете и за Коледа и НГ - къде ще бъдете, какво смятате да правите като увеселение за децата. освен подаръците де Wink

# 377
в младост 1 ли Барбарони...

# 378
Барбарони ми беше любим, но този в Белите Брези.......във вашият не съм ходила.

При нас всичко ще си е стандартно - Коледа с моите родители и децата на брат ми, те са си достатъчно тумба. Нова Година сродените изкуствено, т.е. кумовете ни с двете си момченца, кумците и приятелите ни, които също са с деца и пак се събират и 6-7 деца и 1-2 бебета. Както винаги вероятността да сме у дома е най-голяма, че ни е най-голям апартамента - повечето са в гарсониери или едностайни. Е, слуговнята е за мен, но пък ми помагат, а и имам миялна и прахосмукачка Simple Smile, затова пък съм на 12-я етаж и е страхотно за фоерверките и гледката на София Simple Smile. Компанията ни е от студенстките години, но всички единодушно от години сме решили, че докато си отглеждаме децата, ще се събираме с тях не по заведения - хем дребните ще свикнат и ще са си приятелчета надявам се, хем и ние няма да се забравим покрай ежедневните грижи. По същите причини и рождените дни на децата пак ги празнуваме в този състав, а не с деца от детските им градини или от блока, както често правят другите....

# 379
Бяхме в младовският на рожден ден преди 10 дни, приятелката ми хвърчеше и обслужваше всички, дори леда й отказаха да го подадат, сама да си го вземела.......не седна изобщо, и не е доволна, разбира се....

# 380
В детската градина имат 2 празника - на цялата градина и на филиала им.
Стигат й за увеселение освен подаръците.
За само да си поиграят децата според мен всички клубове стават. За празник ми харесва Ветрило - имат 30 мин между празниците и не те юрват да си ходиш както в Барбароните.
Току що се сдобих с карти за намаление в операта и младежкия театър Николай Бинев. Като мине грипа може да нападнем театралните сцени.

# 381
А относно чисто детските увеселения и Руми ще има в детската градина Коледно празненство. Също априлката група на Гери всяка година си запазваме клуб с нает Дядо Коледа. Миналата година останаха много доволни, а по-миналата ги водих на куклен театър, на който в края имаше пак Дядо Коледа да им даде подаръците, тъй като нямаше къде да го срещнат на друго място.......................

# 382
Мисля да заведа Марти за първи път на опера. Има ли желаещи да дойда с нас на това :
ШЕГОБИШКО НА ОСТРОВА НА ЧУДЕСАТА -
http://www.operasofia.bg/play.php?play_id=109&d=380
Ако някой е ходил ще се радвам и на отзиви.

# 383
Аз искам , Гале, разбира се:) А точно шегобишко ми го препоръча приятелка:)

Ооо, сега виждам ,че е за тази седмица, Дени я няма, а ако грипната ваканция се удължи, и другата седмица ще я оставим в Монтана...

Ама ти звъня ли, съмнявам се да има билети newsm78

# 384
  • София
Аз на опера мисля да ги заведа къмто 18... Crazy

# 385
Има няколко спектакъла - има и на 20.11 и декември също.
Клеми ама това е детско и може да им хареса.
"Всички малки деца обичат приключенията и пътешествията в непознати светове. „Шегобишко на острова на чудесата" е мъдра приказка за приятелството и необикновените приключения на един мечтател. Пред очите на малките зрители ще оживеят екзотични картини от далечен остров, на който се случват чудеса. Героите са диваци, маймуни, пирати, разбойници и едно малко момченце - Шегобишко, което не спира да фантазира."

# 386
  • София
Бройте ме и мен за тази опера,ще дойдем с удоволствие със Светльо.
Ние и тази събота и неделя сме си тук и следващите май Peace

# 387
  • София
Нееее, не. И без това по цял ден е "в театъра", сега остава и опера да почне да ми чурулика. Crazy

# 388
Добре, че Марти я избива основно на рисуване и по малко на танци.
Ама що хартия прехвърля.

# 389
  • София
Хахаха, рисува в промишлени количества, на вечер поне 20 листа. Фулмастерите ги изразходваме за между 5 и 7 дни. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт