Отговори
# 435
Разбираз се, че приемаме:)

Среща в неделя, 10:40 пред киното!

Значи аз, Галето, Мила, Бети, и Клеми, надявам се:)

# 436
  • София
А някой ще каже лив последния момент къде е кино Влайкова.... ooooh! Thinking

# 437
я никакви отзиви няма още за срещата Simple Smile а чакамееее Wink

кажете ми плс как да откажа свекърва ми да подарява на децата ни само боклуци? 2 пъти в годината им носи по някой синтетичен парцал от магазина за 1 лев. или някакви памучни блузи с размазани щампи от съмнителни материали и кой знае какви алергенни бои. никой не я кара да купува нещо. с тези 5-10 лева дето ги дава ни е все едно. но много е ярък контраста с обувките дето ги купува на другия си внук - под 50 лева не са и нито една дреха от магазина за 1 лев. не мога да повярвам на късмета си още  Sick

# 438
Избирай сама подаръците, купувай ги предварително и им кажи , че знаеш децата от какво имат нужда, ако искат да се възползват от твоите подаръци, тъй или иначе вече са купени....

# 439
я никакви отзиви няма още за срещата Simple Smile а чакамееее Wink

кажете ми плс как да откажа свекърва ми да подарява на децата ни само боклуци? 2 пъти в годината им носи по някой синтетичен парцал от магазина за 1 лев. или някакви памучни блузи с размазани щампи от съмнителни материали и кой знае какви алергенни бои. никой не я кара да купува нещо. с тези 5-10 лева дето ги дава ни е все едно. но много е ярък контраста с обувките дето ги купува на другия си внук - под 50 лева не са и нито една дреха от магазина за 1 лев. не мога да повярвам на късмета си още  Sick
Срещата мина страхотно. Времето беше чудно и изненадахме Стайл с двете и сладки госпожици.
А за подаръците много добре те разбирам. И аз работя върху себе си да не се ядосвам с разни безумни подаръци. 
Добре че е достатъчно рядко има събитие с подаръци.
При нашият татко сработи принципа да му пращам списък, какво иска Марти или тя да го заведе и да му покаже какво иска.
Отделно не дава пари цяла година, защото ние си се оправяме Simple Smile, много съм оправна бе, да му се не види.

# 440
ДА бе, Гале, нямаш нужда от помощ, как смееш да го притесняваш човека Embarassed

# 441
  • София
Анайс, а дали свекърва ти не усеща твоето негативно отношение? И това да рефлектива върху децата?

# 442
Анайс, а дали свекърва ти не усеща твоето негативно отношение? И това да рефлектива върху децата?
Клеми, не е сигурно. Има си някои хора, които като те видят и те преценят веднъж някак, така си карат.
Все там, добър повод човек да поработи над себе си.

# 443
  • София
Много съм претенциозна по отноение дрехите на децата,но това си мой проблем и ако някой не му изнася нека подарява силонови блузи и размазани апликации.Или ще играят по двора с тях или отиват на село.
Анайс защо се нервиш съседи с какви обувки ходи и кой му ги е подарил,твойте деца нали са облечени и обути
Хич не гледам в чинията на другите,а и мнгоо ми се иска никой да не гледа в мойта.... ooooh!

# 444
Много съм претенциозна по отноение дрехите на децата,но това си мой проблем и ако някой не му изнася нека подарява силонови блузи и размазани апликации.Или ще играят по двора с тях или отиват на село.
Анайс защо се нервиш съседи с какви обувки ходи и кой му ги е подарил,твойте деца нали са облечени и обути
Хич не гледам в чинията на другите,а и мнгоо ми се иска никой да не гледа в мойта.... ooooh!
Мила, не е съсечето, а другото й внуче на баба свеки.

А да си кажа и на мен ми се е е ревало от някои подаръци за Марти.
Хубаво е, че тя не разбира особено и си се радва.
А на всичкото отгоре съм ужасяващо непретенциозна.

# 445
  • София
Момичета, не се вторачвайте в несъществени неща. По-важното е, първо: че все пак се сещат да им купят нещо, второ: че все пак ги има бабите и дядовците, които да им подаряват неподходящи дори подаръци и  трето - децата ви има вас, да ги обичате, да им купувате това, което решите и най-важното - да ги научите, че най-важното не е в цената на подаръка. Или както се казва в една много любима книжка "Същественото е невидимо за очите". Peace

# 446
  • София
Гале аз така го казах...иначе прочетох че за другото внуче става въпрос.
Ама ако бабата има като яло слабост към другото внуче нормално е то да получава "по-хубави" подаръци,но това се опитах да кажа на анайс-да се радва те да са живи и здрави,а не да се ядосва на глупостта на другите.
Обичта неможе да бъде измерена на кантар,това което е справедливо за едни за други не е ,а ако се ядосваме няма как да го променим....

много философски излезе..хайде тази седмица ще ходим ли пак на кинце Simple Smile   ?

# 447
Аз съм на линия, ако нямаме гости /че има вероятност едни приятели да са тук на преглед на детенце и ще останат за събота - неделя/ Peace

# 448
Аз бях споделила в една друга тема, как миналата Коледа, скъсано комплектче шалче и шапка за двегодишно си ме докараха до половин ден рев.
От тази гледна точка казвам, че в случая разбирам Анайс.
А иначе Марти сега е с ботушки от такъв магазин, за 7 лв са и памучна блузка за 3-4 съм й купила.

За киното - аз може да работя този уикенд, имаме деливъри на 8-ми.

# 449
леле колко сте писали. ама да си кажа. нямам никакво отношение към свекърва ми - нито пол. нито отр. много рядко я виждам. но ми е доста неприятно че подарява подобни неща от подобни магазини. знам че на нашите деца няма да им купи обувките които купува за другия си внук и просто искам нищо да не купува. не че не мога да го изхвърлям, но някакси трябва да има начин да и се каже , че нищо не искаме. не си мислете че гледам в чинията на племеника ми. ние с мъжа ми го обичаме и доста хубави подаръци му правим. незнам дали ще ме разберете колко е ужасно да се ожениш и да разбереш че има хора, които са...........изобщо не са с твоите разбирания. аз се опитвах толкова години да ги разбера, но неуспях. не мога да разбера примерно защо винаги ни купуват нещо което струва 2 лева и е от магазина за 1 лев.
и другото нещо - винаги ни казва какво да купим на внука и и тя винаги се консултира с дъщеря си, а нас никога не не попита нашите деца какво искат. току виж го нямало в магазина за 1 лев.

писах това защото днес видях в магазина за 1 лев същите неща които им даде преди 2 месеца. галя най добре май ме разбира. аз лично не бих подарила нищо ако нямам пари, или друго, отколкото да купувам и подарявам боклуци на хората. не си мислете че сме червиви от пари. не е въпроса колко струва а какво е нещото и в отношението. някакси човек си мисли че уж близките му хора няма да се излагат така. ОТ ТСМ купих на Ема за Коледа кукла Барби за 12 лева. но е оригинална и играчката безопасна и забавна. на Орлин боклуджийски камион за 28 лева пак от там. ама е страхотен и пак безопасен. а в магазините за 1 лев продават само чупещи се, некачествени неща, ставащи само за изхвърляне. и все пак им се води баба бе да му се невиди...

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 17:37 от Anaise

Общи условия

Активация на акаунт