Отговори
# 450
Анайс, извинявай ама ми стана малко смешно Joy. Тя свекърва ти е готов герой от комедия.
Погледнато позитивно може да използваш случая и да напишеш сценарий за филм подобен на Реймънд.

# 451
обаче вие големи киноманки станахте Simple Smile чудя се защо Гена не идва с вас и Влади на кино Simple Smile ние сме заети другите уикенди, а през седмицата е невъзможно.

Галя ако можеш да пишеш, аз ще разказвам  hahaha

# 452
  • София
Анайс, ти или НЕ ИСКАШ, или НЕ МОЖЕШ да разбереш!!!
За това, ще ти говоря направо, може би така ще ти е по-лесно.
Моите деца имат една баба и един дядо. От двете страни по един. Дядо им, не им беше подарил една бонбона допреди година. И сега НЕ получават ГОЛЕМИ подаръци. Понякога не получават НИКАКВИ. Понякога шоколад. Е, й? С това не се измерват нещата в моя живот, нито надявам се в техния. Опитвам се да им обясня, че няма значение кой с какви дрехи е, с какви обувки, с какви играчки или с каква кола. Това няма НИКАКВО значение за това, което си ти.
И за да стане по-ясно, препочитам 1000 пъти да си имат двама дядовци и две баби, които нищо да не им подаряват и никак да не ми помагат, вместо да нямат.
Аз съм до тук. Изчерпах се. Stop

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 13:28 от Klemy

# 453
Много се радвам, че успях да ви видя в неделя така неочаквано Simple Smile

Аз пък съм от типа хора, които се опитват винаги да видят хубавото в човека и отсрещната страна, но най-важното е, че се пробвам да им влезна в обувките, не че винаги успявам да ги разбера де.
Имаше една много забавна тема тук за пестеливостта, на която да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли - повечето хора се изциганяваха по навик, набит през целият им съзнателен живот, не че има нужда вече от дадена икономия, те просто така го разбират. Моята баба по бащина линия винаги ми е подарявала ненужни неща от дома й - нощници, кърпи, пижами, платове и пр., понеже й е мъчно да ги изхвърли, та аз да ги изхвърля. Знам, че на братовчедите ми винаги подаръците бяха старателно подбрани или направо им даваше пари сами да си ги изберат - въпреки това не съм й се сърдила, приела съм я за природно бедствие, което няма никакво отношение към мен. Но да бъда честна, направо си се радвах, че не ни е близка и не се меси в живота ни, като знам каква е змия и как тормозеше братовчедите не й исках нито жилото, нито меда. Тя така го разбира, така го прави - има хора, които правят разлика между децата си, съответно и между внуците от тях - е, това не е мой проблем, а техен Simple Smile. Наблюдавала съм, че тези хора винаги си го получат именно от любимците, но не ми е работа нито да злобея, нито да се надявам да им се върне, просто не е мой проблем - така оцелявам емоционално, понеже съм риби и имам навика да драматизирам, затова съм си намерила и начин да избягвам ненужното.
Сега, когато свекърва ми е подобна на свекървата на майка ми, буквално не ми пука - малкото й подаръци ги приемам, усмихвам се, най-често изхвърлям, затварям врата и до там - приключило. Хем аз съм цяла, хем децата не се стресират излишно, но си признавам имам подготовка от "любимата" си баба.......
Леле какъв ферман изписах на тема емоционално оцеляване Simple Smile

Иначе и аз съм купувала страхотни неща от Липненски и подобни китайски буклучави магазини. Истината е, че ако знаеш какво точно търсиш, се намират и там хубави неща. Аз държа бельо, долните дрехи и блузи да са 100% памук, но за якета и обувки е почти невъзможно да са от естествени материали, не държа да маркови, а качествени. Всъщност бельо и чорапи купувам само български, предимно Ларж, понеже са ми близо.
Майка ми и тя е подарявала на децата с повод и без повод играчки от всичко по лев, но знам, че го прави от добро сърце и не й се сърдя, пък и нама да ви казвам каква е лаборантската пенсия .....

# 454
Стайл, страхотна както винаги   bouquet.

# 455
Мдааа, положителна , както винаги Grinning

# 456
вижте аз питах как да се отървем от "подаръците". ако имате идея кажете. явно много грешно се изразявам, защото особено Клеми е придала съвсем друга насока на питането ми. Клеми как разбра че аз имам негативно отношение към свекърва ми Simple Smile ами то е точно обратното по непонятна за мен причина, тя има такова отношение към  мен. и към сина си бих казала.  но да не ви занимавам с роднините ми Wink само да добавя че бях дала пример с внука й а вие се хванахте с този пример. ставаше дума за цялостното й отношение към нас.

Ема в петък ще има открит урок, т.е. утре. Поканени са съответно всички родители да присъстват. Ще взема фотоапарата да направя снимки и ще ви покажа какви са сладурчета, всички в разперени роклички  Grinning

някой знае ли къде изчезнаха толкова мами? например мама Веселка , сега се сетих за нея. И Пола хич не пише напоследък. след още 2 години сигурно ще ни закрият форума  newsm78

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:04 от Anaise

# 457
Ехой Момичета, не трябва ли нова тема? на коя страница сме вече?
и пак се е заформил спор хехе
нищо в спора се ражда истината или поне повече хора си казват своето мнение и усещане:)

да чудничък уикенд си беше миналия, а сега този го дават дъжд ooooh!
Но пък нашия тати има имен ден в неделя, така че го чакаме с нетърпение Hug Чудихме се къде да зачезнам, но лошото време ни оплаши и май ще си останем в София...
Simple Smile остават още само 2 седмици до празниците Simple Smile може да направим някоя коледна срещичка, пак:)
хубав и рибен:) уикенд  bouquet

# 458
  • София
Бети вече темите се заключвт на 50та страница
Имаме още време
Ако някой има идея за новогодишно заглавие да казва Peace

# 459
http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/Balet_122009#

аз имам снимки от открития урок Simple Smile много мърдаха и това успях да снимам Wink

бети права си - незнам защо като спомена за нещо и става спор. стайл го е казала хубаво. представяте ли си ако всички около вас баха като любимата й баба. е при нас е така. сори че не мога да съм положителна като вас,  но положителните хора в живота ми ги няма вече и се чудя как да живея с останалите. но това си е мой проблем де.

# 460
Anaise, леле колко са сладки балеринките Simple Smile. Ема прекрасно се справя. Направо ме върна в детството - същите упражнения - загрявката, кошничката, жабката.. Аз съм играла до 2-ри клас ей така за стойка и тонус....
Много ми е мъчно, че нямам наблизо школа за класически балет, голяма срамота, живея срещу хореографското училище, но там директорката имала политика да няма никакви групи по класически, преди възрастовите приеми........Иначе всякакви изчанчени модерни има....

# 461
стайл да не живееш до завод Електроника ? за онова хореографско училище до него става дума, или ? аз до втори клас бях щастливо натирена при баба ми. ако знаеш точно в тези години как трябва да се обръща внимание на децата. имах такова силно желание да ме запишат родителите ми да танцувам, но не би. или да рисувам абе да имам някаква среда. от 2 клас живея в София и си прекарах цялото време от училищните години пред блока. с тези деца с които родителите им се занимаваха от малки бяха страшно напреднали и после се реализираха много лесно в живота. но ти там поне имаш театри ако не балет Wink и освен това се качваш на 20-ката и слизаш пред лиляна димитрова където има класически балет на маша илиева  Peace

днес сме наРД на племенницата ми - става на 1 год. - ама как си минава времето, ей го моя дзвер ще стане на 2 другата седмица.

# 462
Да, точно там живея - Шипченски и Лидице, театъл Ариел, една пряко от хореографското.
Именно така бях планувала - тази есен да я запиша при Маша, но като разбрах, че съм бременна и след това, което се случи с баща ми и напълно елиминира майка ми да ми помага, се отказах. Просто нямам на кого да разчитам и ще трябва да я вода първо с Гери, а после с Гери и бебе, да не говорим, че януари ще съм си аутсайдер направо. Затова казвам, че ако бях намерила нещо в квартала, щях за я запиша наблизо. Иначе аз съм ходила в читалището на кино Изток на гърба, но за съжаление и там нещата опряха на камък - първо го направили след 5-годишна възраст, а по мое време беше след 3 и второ киното е продадено за някаква огромна висока бизнес сграда и хората от читалището идея си нямаха къде ще се местят и как ще процедират....

И сега да си "похваля" кака Румена, която не пожела да остане по-назад от Гери. След като преди няколко месеца, няма и година Гергана ми скочи върху дисплея на лаптопа и го направи на сол, този петък Румена скришом ми отворала новия (скришом, понеже имат вече забрана да го пипат, заради случилото се с предишния), слагала си е и слушалките, защото не забелязала, че преди да го затвори усилвателя попаднал от долу, но тя така го е насилила, че стъклото и на този се цъфна... Е, този няма да го изхвърля, има още доста хляб в него, ще сменям дисплея, но мразя сервизи и ремонти, а и не знам колко време ще ми го задържат - в момента пиша на две трети от екрана, долният десен ъгъл е черен и прилича на паяжина - доста е красиво Simple Smile

# 463
Леле, Стайл, не им върви на лаптопите у вас, изчаквай с ремонта и покупката на трети докато порастнат Grinning

Какво да ги правиш, деца Heart Eyes Hug

# 464
здравейте на всички:)
честит Никулден на всички празнуващи:))) на първо място на моя мъж:) и племенника ми Никола, най-новото попълнение в нашето голямо семейство:))) да са ми живи и здрави дълго време:)))
Обичам Никулден, въпреки че преяждам с риба всеки път Mr. Green
Не знаех, че вече се заключват чак на 50 страница:)) Но пък си имаме ново чудесно заглавие:)
Style , мила  толкова философски понасяш нещата:) че ти се възхищавам и  много ти се радвам:)
Дам зверовете растат адски бързо, времето лети, май най-важното е да участваме:)
Хубава предпредпоследна работна  седмица на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт