. Тя свекърва ти е готов герой от комедия.Погледнато позитивно може да използваш случая и да напишеш сценарий за филм подобен на Реймънд.

. Наблюдавала съм, че тези хора винаги си го получат именно от любимците, но не ми е работа нито да злобея, нито да се надявам да им се върне, просто не е мой проблем - така оцелявам емоционално, понеже съм риби и имам навика да драматизирам, затова съм си намерила и начин да избягвам ненужното.
ами то е точно обратното по непонятна за мен причина, тя има такова отношение към мен. и към сина си бих казала. но да не ви занимавам с роднините ми
само да добавя че бях дала пример с внука й а вие се хванахте с този пример. ставаше дума за цялостното й отношение към нас. 

Чудихме се къде да зачезнам, но лошото време ни оплаши и май ще си останем в София...
остават още само 2 седмици до празниците
може да направим някоя коледна срещичка, пак:)
много мърдаха и това успях да снимам 
. Ема прекрасно се справя. Направо ме върна в детството - същите упражнения - загрявката, кошничката, жабката.. Аз съм играла до 2-ри клас ей така за стойка и тонус....
и освен това се качваш на 20-ката и слизаш пред лиляна димитрова където има класически балет на маша илиева 
Препоръчани теми