Отговори
# 570
да слънчоглед е много нетърпелива Simple Smile и в шейново ходи Simple Smile

гена пусни ми снимка моля те, какво е това WII, че мъжа ми е в Германия и ако си струва може да го купи. макар да се съмнявам ако е за телевизор и без това цял ден са на компа  Crazy

# 571
Мила, а от теб да чакаме ли някакви новини, лентичка ?

# 572
  • Sofia

гена  какво е това WII
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian& … D449874)/.do?rf=y
Ами,това е едно устройство,което се монтира на ТВ и се играят игри, като се правят реални движения.

# 573
  • София
Гена това ми изглежда много интересно,ще разкажеп после Валди дали му се радва!

# 574
  • Sofia
Гена това ми изглежда много интересно,ще разкажеп после Валди дали му се радва!

Ами, все още се чудим, че си има недостатъци - Влади ще окупира ТВ-то,защото се монтира на ТВ. Евентуално в неговата стая може да го сложим,ама ням ада иска да седи сам и така.

А и като всяко нещо - бързо му минава мерака,ходихме на гости на едни приятели,които имат,поиграха,ама после вкъщи беше по-доволен като се кукна на лаптопа.

За мен е важно да не виси вторачен в екрана, а това като цяло не е много по-различно, с малки изключения.

# 575
мерси мерси Simple Smile

стайл ти голямо спокойствие имаш, ела в къщи , ако искаш бързо да родиш  Joy

О, не си мисли, че у нас цари мир и тишина, и аз съм с две все пак, при това Гергана вече е пълноправен опонент на кака си и ............

Аз само минавам да се обадя, че да не фантазирате, днес бебчо има забрана да излиза, че не искм след години в училище да е обект на подигравки Simple Smile

# 576
хе хе и аз се стисках усилено за 2-ри Simple Smile).
Днес вече ме е обхванал ентусиазъм за празнуване Simple Smile

# 577
Хихи, аз доста се постарах за Галето, разхождах я на 2 - ри до припадък, по тъмно се прибрахме , с едни огромни кореми се развявахме по магазини и кафета, а на другия ден Галето ми звънна да ми каже новината, помниш ли Гале, и Клеми беше с нас, но с теб останахме до по - късно....А последните две седмици само с Клеми се хайманосвахме, и се тюхкахме, че няма да родим, ех, колко беше хубаво Hug Heart Eyes

# 578
Честит празник на моите малки приятелчета Марти и Светул bdbaloni hbday

Пожелавам им да растат здрави, усмихнати и палави!

Весело изкарване днес на празника, момичета, и вие да здрави и все така добри майки newsm51

# 579
  • София
Мими благодаря ти за пожеланието
ето почерпка от нас

Честит рожден ден на Марти!

Мими,а ако помните аз се бях затворила вкъщи 2седмици преди да родя и не ходех никъде от страх  Joy ииии въпреки всичко зараждах на 2ри Whistling

# 580
  • София
Честит рожден ден на Марти и на Светулчо!
На децата - весело и безгрижно детство, а на мамите - спокойствие, здрави нерви и НАЗДРАВЕ!!!  Joy

Мими, така си беше, аз бях почти сигурна, че няма да родя никога! Joy

# 581
Хихи, аз доста се постарах за Галето, разхождах я на 2 - ри до припадък, по тъмно се прибрахме , с едни огромни кореми се развявахме по магазини и кафета, а на другия ден Галето ми звънна да ми каже новината, помниш ли Гале, и Клеми беше с нас, но с теб останахме до по - късно....А последните две седмици само с Клеми се хайманосвахме, и се тюхкахме, че няма да родим, ех, колко беше хубаво Hug Heart Eyes
Ти остави, че ме разхожда, а помниш ли, че и контракции получих и седяхме в едно кафе докато се пооправя?

Мерси за поздравите  Hug.
Ние днес отидохме гордо, гордо настоени за празник в ДГ. Довечера ще гледам снимки от купона там.

# 582
Честит Рожден Ден на Марти и Светльо, най-щастилото детство им пожелавам и аз Simple Smile
Много усмивки и весело изкарване на разничния ден!

Е, прескочихме втори, но и трети ще се прекача така като гледам Simple Smile. Вече ми е гадно да излизам, снощи като изведохме децата с шейната и всеки едно и също, сякаш от мен зависи кога ще раждам, ама много са несъобразителни хората... "Ама ти не беше ли за янури? Още ли не си родила? До кога ще го носиш това бебе?......
Ами ще го подаря за подарък на рождения ден на Руми, както е тръгнало, хем ще мина тънко Simple Smile

# 583
  • София
хем тънко,хем тя да си се грижи за него  Joy

ако одиш до петък може да минм да ви видим,че пак имаме път към Шейново  Whistling

# 584
Малка почерпка с любимата героиня на Марти:

Стайл не им се връзвай, когато дойде.

Общи условия

Активация на акаунт