Отговори
# 555
  • София
Style стига писа тука отивай да раждаш,че ни държиш в напрежение! Hug

# 556
Вили, да ти е жива и здрава рожденничката, оздравявайте бързо и празнувайте. Много подаръци и усмивки Hug

# 557
  • София
Вчера бях в Шейново и Тони я няма в списъците,още се спотайва вкъщи Thinking

# 558
О, тук съм Simple Smile))
Както казва един известен япосники акушер-гинеколог: "Раждането е като изгрева, не можеш да го забързаш или забавиш." Е, той е привърженик на естественото раждане, иначе медикаментозно може, но и аз искам да си дочакам времето и бебето само да си избере датата ... Simple Smile

# 559
  • София
Тони нямаш ли някаква крайна дета до която ако не тръгне само ще трябва да го предизвикат?
Имам една позната,която живее във Финландия и я чакаха да преноси 16дена и чак тогава бебето тръгна само..незнам колко още щяха да чакат,ако природата не се беше намесила ooooh!

# 560
Най-рано по-другия вторник, тогава е 14-ят ден, но ако не дай си Боже и тогава не е тръгнало, няма да позволя предизвикване, ако всичко с бебето, плацентата и водите е наред, просто някои деца излизат по-късно, а и никой не отчита факта, че цикълът ми е на 30-40 дни, това си е минимум седмица отгоре.... Иначе, ако слушам докторите, още този вторник трябва да влезна за предизвикване, според бългаските странни стандарти 7 дни и достатъчно пренасяне....
Аз и за Гергана бях предупредила, че нищо няма да позволя преди 14-я ден, но тя се роди с 5 дни закъснение. сега днес е 5-я по техните изчисления Simple Smile

# 561
честит РД на София на мама Вили ! пожелавам и щастливо детство и много успехи в балета !

стайл Wink

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/EmaBalerina?authkey=G … RgCI-issDP9_2oGA#

да ви покажа снимки от днес - госпожицата се накипри в новите си одежди.

слънчоглед да не си бременна и ти Simple Smile

# 562
  • Sofia
ЧРД на Ема!

Анайс, да ви е много здрава, щастлива и усмихната каката! И много успешни балетни изяви!

Весел празник!

# 563
  • София
честит 5ти рожден ден на Ема! bdbaloni

# 564
благодаря момичета за пожеланията !

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/EmaRD5#

това са малко снимки от днес, беше много хубаво и забавно. имаше дискотека и въпреки голямата разлика на децата всички се забавляваха чудесно !

# 565
Честит празник и от мен на малката балерина,  много хубави снимки bdbaloni happy bd baloni

# 566
Честит Рожден Ден на кака Ема, пожелания и от ман за всичко най-прекрасно. Хубаво са си изкарали децата, благодаря, че сподели снимки Simple Smile))

И новото ни бебе ще е февруарче с кака Руми, явно януари месец не му е харесвал нещо. Днес правихме дълги разходки из Борисова, но нищо, дори и една контракция не получавам, а гледам, че остават 4 часа до месец февруари Simple Smile

# 567
мерси мерси Simple Smile

стайл ти голямо спокойствие имаш, ела в къщи , ако искаш бързо да родиш  Joy

# 568
  • София
Тони днес как си?
някакви признаци?

# 569
Мила, все едно ти чакаш бебе  Grinning.
Ще си имаме чисто ново февруарче Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт