исках давидя дали ще се сети и тя успя. за нея това е лесно явно. за сметка на други неща. кажете ми в 2 група какво правят цял ден освен да рисуват?
аз не правя пролем от това, защото аз пиша и с двете ръце и почти всичко мога да правя и с двете, но чувствам лявата си ръка като по силна, а пък предимно пиша с дясната. но когато пишеш с лявата всичко замазваш и трябва да се научиш д апишеш числата и буквите правилно, а в училище показват захвата за дясна ръка. за лявата е обратно и научиш ли се грешно много трудно ще се коригираш после. ти си имаш действаща учителка в къщи и сигурно доста ти помага с Дени.
.Нашто гардже,нали знаете....

Ема даже се спускаше сама по 20 метра, нещо немислимо доппреди 2 седмици. отчете и няколко падания ама къде без тях. много и хареса и утре мислим пак да идем и сега умуваме с Орлин ли. днес имаше едно 2 годишно дето караше на места и само
Една мацка искала да се ожени за А. и му казала хайде да се оженим детето ни ще е умно като теб и хуаво като мен, а той и казал ами ако е грозно като мен и глупаво като теб?
Препоръчани теми