Ние вчера със Светльо бяхме на зъболекар и е тръгнал да му расте 6ти постоянен зъб.
Когато аз бях на неговата възраст имах една книжка за зъбките "На ти вранке кокалче,дай ми желязно зъбче" .Чели ли сте я?
А "Чук и Пук" ?
е ние се качихме групово и беше голям екшън
горе не духаше, само сутринта леко , но нямаше и слънче. но беше добре за ски и шейни. Ема днес усвои ралото даже вече реши да се пуска и по по стръмните места. Орлин и той с ки моля ви се. взехме му шейна за която платихме 7 лв и за вози 10 мин до момента в който видя сестра си на ски и страшен рев 1 час. айде и на него ски и едни щеки, как ходеше милия голям мерак има
после обядвахме горе добре че имаше още едно дете на масата ни и огън в камината. а возенето в кабинките направо го възхити. в колата естествено заспа каталясал и обиколихме скиорските магазини та се сдобихме с разни неща. и сега в къщи търчат нямат спирка, дано поне рано заспят.
аз и помагам. още си поглътва от пастите и затова не я и карам по често.

на 7 години е друго , а и не си бъркат в тоалетните и без да се мият да ядат и да си плюят в чиниите, да спят потни в ледена стая
ясно ми е че уцелихме и вирусния период точно с градината, но е факт че всеки си пуска детето болно там. аз защо съм с бронхит като имам уж имунитет? това са вируси и няма значние бил ли си в градина или не. а в градините е бъкано и всички деца дето тръгнаха около нас са болни или бяха. имам позната в чепеларе дето за 3 години са били болни 1 или 2 пъти. но софия не е чепеларе. и съм била в градина в едно село и бях болна 1 или 2 пъти. 
Сигурно е много трудно да организира човек гледането,ако му създават проблеми в работата при отсъствия,ама все пак....