Отговори
# 705
  • София
Не съм Вили,но да кажа
Свет ходи на плуване понеделник и сряда, а вторник и четвъртък ходим на английски(там при децата на Вили) иии честно казано,деня ми стига.Лъчезара не ходи на ясла и я водя с мен,дори мисля ,че това и харесва.Събота и неделя не чистя,това е времето за семейството и гледаме да го използваме максимално  Peace

# 706
  • София
Никъде не ходят моите. Честно казано не виждам как може да стане - ние сме на работа до към 5, после в трафика и сме в детската градина към 18 часа.  Rolling Eyes Ако трябва да ходят на занимания явно не трябва да работя, а да бъда само майка на децата си.
Иначе тази седмица сме си вкъщи с Дани, защото е със скарлатина. Обаче никой от нас не я лепна от него, тя всъщност не е толкова заразна.

# 707
  • София
Така накратко сутрин ставам в 6.30 приготвям закуска за каките и тати. Събуждане в 7ч. до 7.15 трябва да са облечени и седнали на масата. Закуската е до 7.45 и ги изпращам с тати на училище, ако го няма докато закусват девойките съм се облекла вкл. с бебето и отивам да ги заведа. След това бебето спи около 1.30ч. през това време аз закусвам и отправям хаоса от вечерта, пускам пералня и миялна. Времето за толкова ми стига, ако може излизам на разходка за 30мин. След което обяд на Дими, след това малко чистене, и така до 14 ч. когато тръгвам за каките, след училище направо на занимания, след занимания се прибирам и тогава готвя вечерята така каките вечерят в 19ч. и най-късно в 20ч. са в леглото. Аз вечерям след това ако има нещо за вършене го правя до към 21.30 и слагам бебето да спи и в повечето случай заспивам преди него и така до следващия ден.

Е толкова мога, идва една баба бавачка да ми помага но все по рядко я ползвам, защотото ЕГН си казва думата и сега идва 3-4 дни седмично за по 5-6 часа поне да не влача бебчо до училището и на заниманията, а да се разходят в градинката та това е помощта ми.

# 708
  • София
Вили, какво е това училище на което ходят? Стана ми интересно... Laughing

# 709
  • София
Клеми махни тази лентичка с килограмите,че се депресирам smile3512

# 710
  • София
Няма пък, мотивира ме.  Grinning Mr. Green

# 711
искам да ви кажа че никога нямаше да повярвам на мама Вили че сама се оправя с трите при този график, ако не бях видяла лично една от многодетните мами в форума. бяха дошли в балета на Ема да проучат семейно. големите и момичета са някъде на 4 и 6 години, а малката е колкото Орлин на 2. значи никой не разбра че там има деца  Shocked големите влязоха вътре и седяха мирно 1 час, а малката не мръдна от мястото си до баща си за този час, нито прояви желание да влиза вътре с сестрите си, нито и се чу гласа. за разлика от нея наш Орлин не спря да тича по всички стълби и аз след него, да отваря и затваря врати, за 5 сек го изпуснах и спрял компютъра на хората, събори в магазина всички топки докато затварям вратата, иска и крещи да влиза при сестра си,тича в съблекалните и се намъква в шкафовете и т.н. и т.н. е кажете сега как се издържа на това? а като се съберат с сестра си и става страшно. значи аз цял ден се стремя да ги опазя живи и немогада свърша нищо. ако децата на мама Вили са като онези момичета от балета,нищо чудно и с 5 да се оправя сама. майка  им сподели че в къщи си играели мирно и тихо и не я закачали. митя психически жената не е изперкала от рев и дандания и вечното тичане след тях. явно въпроса е в темперамента и характера на детето,а не до бройката.

# 712
  • Sofia
Анайс, как ме разсмя  Laughing Hug Ама,сигурно на теб не ти е смешно Rolling Eyes Още не съм проучила къде да го запиша Влади на тенис. Вероятно на Славия или на кортовете с/у Южния парк, а най-добре някъде по Бояна,че не ми се вози напред-назад.

Вили, направо се уморих само докато чета  Rolling Eyes

Важното е човек да е щастлив от живота, който живее.

Аз такъв динамичен живот на тоя етап, не съм навита да водя Naughty

Ние сме поспаливички, спим до 10 ч. в почивните дни и до 9 в работните. И пак сме недоспали Whistling

А угризения,че не водя Влади на спорт/английски/друго-нямам, въпреки че имам достатъчно свободно време.

# 713
вдъхновена от мама Вили току що постригах Ема и изчистих после космаците от килима с прахосмукачката  Party Grinning

да знаете и ние как обичаме да поспиваме и как не сме спали 5 години като хората  Crazy мисля че и затова сега така се разболях, т.е. разкашлях от преумора, стрес и недоспиване. толкоз съм уморена че не мога да се радвам с децата и само ме питат мамо защо не се усмихваш. ако трябваше да спринтирам като Вили да съм рухнала. ама то и затова трябва да се ражда на 20 , а не на 30  ooooh! а и липсата на помощ в нашето семейство отделно действаше много подтискащо. слава богу го преодолях след 100 години, а и децата си пораснаха, но защо трябваше така да се измъчим.

за тениса много се надявам Орлин да има желание някой ден, защото до нас има хубав тенис. а за английския все някога ще се наложи да ги запишем и незнам и аз кой ще ги води и кога и най важното къде като в нашия район няма едно свестно място.

момичета мислите ли вече за море  Grinning аз се чудя между гърция някъде и Албена. а защо не и двете Wink имат ели някакви идеи?

# 714
Вили, с твоя режим бих се разстреляла, честно, нямам нерви аз за такъв график. Дени не ходи на нищо, освен в градината, засега й стига. Мога да ходя до припадък, но само за разходки и забавления събота и неделя /кино, театър, разходки, кафета и хапване навън/, иначе под час, се изнервям, а това не е желателно Mr. Green

Отдавна не съм манияк на чистене и готвене, предпочитам да обърна внимание на детето в почивните си дни Peace
Никога няма да се затворя тези дни вкъщи заради домакинстване. Децата няма да ни дадат медали за това Peace

Иначе при мен това е възможно, защото съм само с едно вече голямо дете. А това пък е една от многото причини да не искам второ, не искам , и не мога да снова между печката, пералнята /която пускам всяка вечер/ и мопа. А работа ми е много изтощителна, и не бих издържала на този график!

# 715
небесна какво работиш?

вили и аз чакам да чуя за училището.

# 716
в държавна администрация съм, но е безумно стресово напоследък:(

# 717
  • София
Мими ти си ми пример за чиста и подредена къща,не ме разочаровай сега!  Hug

# 718
  • София
Мими, да ти кажа с две е една идея п-трудно, отколкото с едно. Обаче ти имаш баби на помощ, не знам как не се навиваш за второ. Като гледам тук доста народ се оправяме без помощ, още не сме умряли.  Joy
Иначе аз не съм роб нито на чистенето, нито на готвенето. Готвя за удоволствие, това ме разтоварва. Чистя само веднъж в седмицата, пералня пускам често, ама тя сама пере.
Спим винаги до последно, което значи че ставаме в 8, разсънваме се до 8;15, обличам ги и в 8:30 са в ДГ /баща им ги води/.
И аз не мога като Вили така по график да търча, направо абсурдно ми се вижда. Никол ходи на английски в ДГ, миналата година ходеше и на модерни танци, но тази година нямат и не ходи съответно.
Изобщо мразя ограниченията, мразя графици и задължителни неща и гледам където мога да не се вкарвам в приключение.  Grinning

# 719
  • София
Аз много обичам графиците,винаги правя такива,ноз а съжаление трудно се вписвам в тях(опитвам обаче ) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт