. Не знам, на мен ми се струва,ч е излищно си усложнявате живота с Вили. От моя гледна точка де. И без това не е лесно да лавираш между деца, къща, че и себе си. не намирам за нужно това да се усложнява. На този етап гледам да сме равни всички, т.е. ако мога да открадна единч ас за себе си, ако ще да е веднъж седмично или месечно го правя. И аз съм човек, а това лавиране само и само децата да са под конец никак не го разбирам.
ние ходим в най скъпата балетна школа, не защото сме на финансовото ниво на другите семейства там, а защото ни е най близо и възможно за ходене. установила съм няколко типа майки и баби. едните майки имат мания дъщерите им да станат всичко най най, понеже самите майки не са нищо.водят ги къде ли не по цял ден, учат например в ЕСПА, която е супер скъпа детска градина. другите са тип супер амбициозни баби - те по същия начин водят внучките си навсякъде, супер са надъхани, особено бабите рускини. и третия тип са като мен - винаги са с децата, нямат баби и дядовци з апомощ, нито толкоз чак пари и си водят децата само на балет,защото само на това ходят децата и им е най близо.

Имам приятелка, която живее в Москва и разказва, че децата са непрекъснато на занимания - плуване, балет, пиано, кънки, езици. Наемат си наня, която само ги развежда насам-натам
аз също искам нещо подобно за да не тичаме, но засега не можем финансово. видях че вашата месечна такса за френското училище е 1000 лева, а на нас толкова ни е само заема, който връщаме на месец
но целта е да са живи и здрави децата на първо място. затова ние сме с приоритет ски, разходки, екскурзии в планиите и така.
Препоръчани теми