Отговори
# 90
Здравейте и от нас Simple Smile
Нямам почти никакво време напоследък и съвсем забравих тази първа ми темичка, за което съжалявам.....
Виждам, че сте добре, за което се радвам.
При нас също нещата започват да се нормализират. Руми е добре, до края на този месец ще ходи на градина, заради плуването, иначе бях решила да я спра, но тя обожава да плува....
Голямата новина при нас се вижда по-долу - беше изненада, шокираща, но свикнахме вече с мисълта Simple Smile
Чао и поздравления за всички, които съм пропуснала да поздравя Simple Smile

# 91
Леле, Стайл, каква новина, голямоооо честитоооо, живи и здрави Hug Heart Eyes

# 92
Стайл, браво на вас, честито и леко бременеене Simple Smile

# 93
Стайл честито и от мен ! наистина страшна изненада, много се радвам за вас ! пожелавам ти най леката бременност  Peace

# 94
вече се чудя дали да пиша в темата ни  newsm78 голям застой цари и ..... все пак да кажа че днес бяхме в зоопарка - беше дена на Слона и си изкарахме чудесно ! децата и аз шляпахме боси из пясъка и алеиите, участвахме в игрите и спечелихме подарък от томболата, на Ема рисунката я харесаха и я закачиха на таблото, а Орлин го снимаха за някакво списание , но не разбрах кое в суматохата  Grinning
утре ще водя Ема на снимки в операта, ще ги снимат с костюми от балета, та се чудя къде днес да намеря мрежа за коса? все си мисля че в Хит съм виждала...някой знае ли?

# 95
  • София
Стайл!!!Честито, лека бременност! Лелеее, колко сте смели!   bouquet

# 96
Благодаря за пожеланията - от вашите уста (пръсти) в Божиите уши....

Klemy, Не казвам, че не сме уплашени, но ще се справим - то където са две, там са и три Simple Smile))

Anaise
, ние миналата неделя бяхме в Зоологическата с двете момченца на кумовете и изкарахме прекрасно - то там май винаги си изкарваме хубаво

# 97
  • Sofia
Стайл,леко бременеене и късмет пожелавам!
Аз направо се засрамвам вече с моето ЕДНО дете Rolling Eyes Laughing
Май останахме малко майките единачки  newsm78

# 98
здравейте всички Simple Smile предлагам ви тази събота една среща в зоопарка. ще има ден на... поредното животно Simple Smile ето снимки как изкарахме предишния уикенд, но не сме снимали новата площадка с въжетата.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388327&pid=12863458

# 99
Ние няма да сме в София, ако знаете как ми се ходи на зоопарк, а в неделя пък ще има празник на Нестле пред НДК, и това ще изпуснем Cry

# 100
  • София
Анайс аз искам да се присъединя с децата към празика в зоологическата
Дай повече информация,от колко,вие кога ще ходите...

# 101
празниците започват от 10 часа до 13 часа, на сцената срещу къщата на слона. голяма забава ни е там и ако утре не вали пак ще идем!

# 102
пишете момичета, пишете Simple Smile
че сме в разгара вече на лятото ха ха, с този Великден, ми се струва, че като почне зимата ние ще сме на тема море Joy
Стайл лека бременност!!! Сигурно ви е било шоково! Браво, наистина ви се радвам от все сърце, пък... то лесно няма, но ще ви е забавно със сигурност  bouquet
Иваничка - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН:))))
както и други празнуващи, които съм пропуснала Embarassed  bouquet
Ние бяхме миналата неделя е зоологическата градина и изкарахме чудесно, уви днес ще пропуснем, но мъжът ми ме изненада, че днес ще работи #Cussing out но пък пратих Дани със свекърва ми и сега мързелувам и се радвам на кратко спокойствие Mr. Green
Защото и ние сме в разгара на едни ремонти, дето ги влачим от миналата година, все проблеми и липса на пари... Ама се надявам да му се види края Praynig Но от вчера си имаме покрив на терасата, което беше 1-вия етап:) Понеделник слагат ламината и като изключим това непрекъснато чистене (мразя вече да чистя #Crazy), в понеделник ни носят ламината, в петък - дай боже го слагат ииииииии остава само кухня и  да търсим наематели:)   Ама стига толкоз с глупости.
Весело изкарване на weekenda на всички:))

# 103
Аз късно прочитам, но и по-рано да бях прочела, нямаше да се навия сама с двете деца на зоологическа в събота.... Много ми се гади и кръвното ми е критично ниско, а те са ужасно палави и тичат винаги в различна посока, заедно са само, когато правят бели. Преди малко наводниха кухнята, но вината си е моя, мислех, че са в банята и ги чувах как се заливат от смях. Те обожават да играят с вода и аз им давам в банята и ваната. Изобщо не ми хареса да изгребвам половин час с лопата вода от кухнята, преди да мога да я попия с гъба.
Вчера пък бяха извадили абсолютно всички дрехи от детския гардероб и одеалата от нашия, направили планина върху спалнята и се катерят и скачат по нея ......Два часа сгъвам, сортирам и подреждам, да не говорим, че някои бяха плачевно намачкани, но няма да ги гладя в тази жега, те ще си ходят сдъвкани Simple Smile... Вече като чуя "Гери, хайде да си играем двете" и косата ми настръхва, но си признавам, че ги оставям с риск да оправям, но само това е начинът да имам малко време и за себе си Simple Smile

А за далечни разходки ние сме навити само в неделя, че съм с половинката, иначе само в Борисова Simple Smile

Приятен уикенд на всички ви Simple Smile

# 104
имаше ли днес някой в зоо-то освен нас Wink

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=388972

ето снимки от днешния ден

другия уикенд ще пропуснем защото ще правим ремонт! бети като чета как сте тръгнали с вашия ремонт направо елате и у нас  Mr. Green

стайл представям си какво ти е, но при положение че имаш баби дето се натискат да ти гледат децата, какво се чудиш - те ще тичат вместо теб, а ти на шезлонг на Милка ще се изтегнеш и ще зяпаш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт