Отговори
# 75
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 76
хе хе майка ми гледа само Орлин. и докато го е гледала е бил здрав. вечерта когато си дойдохме се влоши и си го гледам аз Wink вече е добре де много бързо се оправи. както съм казвала майка ми ми помага чат пат според нейните разбирания. но свекърва ми е друго нещо. не искам и да мисля за нея  Grinning та в този дух пак сме навсякъде с дете и почивка за нас никаква. незнам как е при вас но вече може да се каже че нямам приятели........вечно отказвам срещи излизания и всички спряха да ми се обаждат. изобщо...
ето  снимките от разходката ни - не са всички но телескопа се вижда  Peace

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Smolian?authkey=Gv1 … gCKnA7bK_qdu13QE#

# 77
галя къде се местите ? като отвори дума за ремонт казах ли ви свекърва ми как ни преметна. понеже нашите баби гледат двете едно дете /един път в годината за 1-2 дена/ сега са в потрес как 2-те ще гледат 2 деца  Shocked та от 6 те почивни дни които уж щеше да го гледа по майските празници, свекърва ми ги направи на 3 и накрая стана на един /1/ ден ! и ние в дъжда и лошото време сами с децата и майсторите , с мръсотията и...........стаите си останаха така. Ема само пита кога ще й сменим тапетите.

# 78
момичета, някой ще ходи ли на това организрано тържество, от форума за  1 юни? Не звучи лошо? Хайде да ходим, ние с дани сме 3 дни самички, ники заминава в Атина за концерта на AC/DC и си търсим компания:)

# 79
момичета, някой ще ходи ли на това организрано тържество, от форума за  1 юни? Не звучи лошо? Хайде да ходим, ние с дани сме 3 дни самички, ники заминава в Атина за концерта на AC/DC и си търсим компания:)
Бети, аз много се изкушавам да заведа Марти на този празник?

Анайс ще се местим в Манастирски ливади, ама още ни е гол като пушка апартамента.

# 80

Бети, аз много се изкушавам да заведа Марти на този празник?
[/quote]
Гале, тъй като се наложи утре да работя, дадох дани на майка ми, тя май ще го заведе на този празник, но аз поне за сега няма да ходя, ако отидете:) ще познаеш дани:)

# 81
  • София
Честит рожден ден, МИМИ!!! От сърце ти пожелавам енда страхотна година пълна само с положителни емоции и много сбъднати желания!

# 82
  • София
Мими,честит рожден ден!

Аз днс имам имен ден

почерпете се!

# 83
  • Sofia
Ние утре с Влади ще ходим на тържеството, оргнизирано от бгмамма.С една приятелка и нейните две дечица.

Честит имен ден, слънчоглед!

# 84
Момичета, много ви благодаря Hug

Мила, и на теб честити празник тогава, да си здрава, и много обичана Hug Heart Eyes

# 85
честит празник на децата ни да са живи, здрави и много обичани и щастливи ! да имат страхотно детство и много любов от нас !

честит празник на рожденниците и на именниците, вярвам че добре са отпразнували  Peace

ние вчера бяхме в зоопарка и си изкарахме страхотно. има нови катерушки за децата и Ема стоя там доста време, а пък Орлин предпочете да ходи в къщата на слона. купихме балон с кончета, получихме много списания и безплатен вход Wink

днес дано се пооправи времето че мисля да ги водя на кварталния празник...ама при нас вали засега.

весел ден навсички  Peace

# 86
Мими, ЧРД много щастие и много хубави емоции.
И честит имен ден на Мила.

Марти в четвъртък ми вдигна теммература и сега  лекуваме гнойна ангина. Пропусна си латино концерта в петък, организиран от градината и беше много разочарована. Бяха и дали й специална рокля за танците с тюлове и коприни.
В неделя и направих няколко домашни клипчета как танцува с роклята и отидохме до Джъмбо да си избере подръци.

Анайс и аз се чудя как ще съвместя Марти с избирането на мебели и ремонтите - хич не й е интересно занятието.

# 87
аз се чудя как с двамата ще съвместя ремонта  newsm78 само протакаме и пак ще дийде есен и ще си останем с мухала. искам заради децата да сменя тапетите и оправя стените, купихме вентили за дограмите да се проветрява, нови легла и матраци, но ... засегасме в застой до незнам кога.

# 88
Привет момичета!

Вчера бяхме в операта, на спектакъла на балеринките на Маша Илиева..разкошно беше!
Анайс, Ема там ли танцува?

# 89
Ема ходи в друга школа Силует се казва. Имаха концерт в воения театър май беше, но не пуснах Ема. Ще изчакам да стане на 5 години, т.е. догодина. Нямаше да издържи да тръгнем от нас в 14.30 за да сме там в 15.30 и да свършат в 20.30. само с едно шише вода ги искаха. родители не пускат. сигурно е много забавно и весело да се гледат такива концерти ако си само публика. още нямам отзиви за нашия концерт защото половината от децата не дойдоха на тренировка деня след балета. другия път ще разбера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт