Отговори
# 60
ето ме и мен. Гена супер баби си имаш. затова и си почивате както трябва. Галя засега сме на тема спане, защото не ни се беше случвало с години. не че и сега не ставаме да ги видим а и Ема ни вика по някое време да я изпикаме , но пак си ляга и заспива. за тези дейности дето водят до бебе още не им е дошъл реда Wink но и като дойде трето няма да имаме. не поради липса на желание, а защото с моите контракции не мога да гледам другите две.
за градините Ема ходи до обяд. вече проявява и желание да спи там та сигурно и по цял ден скоро ще остава. аз не я напирам.
уикенда сме си тука и може в борисовата градина да се видим, за витоша нямаме как с Орлин. тъй де не ми се тича непрекъснато след него.

# 61
Пак ни е умряла темичката. Аз откакато се стопли съм се замислила за почивка и море.
Влезнала ми е мухата за почивка в Гърция. Приемам препоръки за избор на мястото и хотела Simple Smile.

Хайде тази събота или неделя да си направим една срещичка в Борисовата - има ли желаещи?

# 62
  • София
Абе мен не ме кефи таиз борисова,защо не сте навити за барбекю в планината?

# 63
Колата ми се повреди и не знам как ще се оправим с транспорта, иначе и за бербекю съм навита.

# 64
ние бяхме в страхотно хотелче по скори къщички в гърция миналата година и изкарахме страхотно. най вкусната храна която съм яла, плажа е на 20 метра, басейни, морави и най важното страхотна детска дискотека ! Ема пак иска там да идем. ако намерим на кой да връчим брат й ще идем. много ми се ходи но с малкия на море няма да ида. след 6 месеца зимата як дрискосер ще изчакаме догодина. Ема пак ще я спра от градина - там явно ходят вечно болни и на лекарства. хвана хрема с едни зелени сополи , гласа и падна и на суметролим, но Орлин освен хремата пак прави гноен конюктивит. явно тези градини не са за нас. докато Орлин не порасне поне още една година ще си седят в къщи и дано оцелеем  Crazy
утре тръгваме за смолян и пампорово ако има някой натам да се обажда  Peace

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Greece2008?authkey= … 43003169159636354

ето снимките от дискотеката и морето

# 65
Мерси, Иренка.
Хубаво изкарване на Пампорово.

# 66
  • Sofia
Анайс, много хубавко ми изглежда! пиши къде в Гърция сте били миналото лято?
и хубаво прекарване на планина сега.
Ние с Влади от 10.06 заминаваме за Албена.
Ще го оставя на майка да го гледа 2 седмици, юли щ е е на градина и после август ще ходим за месец на море двамата, тримата и така на прима виста са ни плановете.

# 67
  • София
Днес се видяхме с Клеми и се разбрахме в неделя да се качим на Витоша и да метнем месце на скрата,да отворим по бира...
Хайде има ли желаещи Simple Smile
Гале бих ти предложила да дойдеш с нас ,но с двете столчета отзад няма да се съберем хич...
Инавън БГ не ми се ходи с децата така че и тази година ще почиваме по българското чеерноморие,даже вече сме резервирали хотелче за края на Юли Simple Smile

# 68
ЙЕ, йее и за мириса на мореее:) и бирчка с цър пър хаха:)
аз се връщам от среща на класа ми - 15 от завършването и още съм в яко настоение:) само ме е яд малко че не продължих купона в клубче.. що ли и аз не знам...
Анайс, супер снимки, кажи сега къде сте бали - Ех, това мое професионално изкривяване:))) ама събирам отзиви Simple Smile)
и ние тази година ще почиваме в България, спретнала съм му на дани 2 морета, с нас и с баба му и дядо му... пък ще видим останалото време като няма детска градина как ще жонглираме:)
Много ми се ходи на Витоша на пикник, ама сме без татко и кола утре, а и на рожден ден ж клубче в младост:) демек ако слетобяд някой реши да ходи в борисовата, да свирне.
Хубава вечер:)

# 69
  • София
Ние вечера цял ден бяхме на сватба(и цяла нощ) и днес нямам сили за нищо,а сутринта водихме ндецата на детски рожден ден....

# 70
мерси, изкарахме страхотно. бяхме в едно хотелче до Смолян. да се похваля с първото си каране на магистралата - според мен карах много стабилно, но на мъжа ми скоростта от 140 му дошла в повече  newsm78 той не че кара с по малко, но очаквал аз като начинаеща там да карам с по ниска скорост  Grinning бяхме с Ема и тя като никога пожела да си легне в 9 часа, даже вечеряхме в стаята си, а мъжа ми имаха 15 години от завършването си и откараха до доста повече. Орлин е малко болен с един ларингитен глас и малко Т, та днес ще го водя на лекар и затова и не го взехме с нас. Заведохме Ема на кулата Снежанка, качихме се горе на терасата и вятъра едва не ни отнесе  Grinning После посетихме планетариума в Смолян и беше много впечатлена от филма за планетите ! След това отидохме и до Обсерваторията, където видяхме най големия телескоп и една магическа топка  Joy която ще ви покажа на снимките Wink
а хотела в гърция забравих как се казва ще питам мъжа ми че в последния момент отидохме там ...

# 71
  • София
Анайс само да съм те чула да говориш против бабите,я виж и болен ви го гледат
Я познай ние с колко уговорики оставихме децата докато ние сме на сватба...

# 72
А моите и здрава не я искат - не можели да се справят. Имам опция само 2 часа докато се върна от работа.
А така съм луднала вече, че не е истина. Уикенда ме заболя гърло да викам по малкия дзвер.
Ние вече разглеждаме и си избираме мебели, с Марти - тя е голяма помощница. Точно започнат да ми обясняват нещо и тя бегом към вратата и излиза от магазина.

# 73
  • София
Гале кога се местите?

# 74
надявам се до 2 месеца да сме там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт