ще подменим тапетите, пердетата, нови легла и малко латекс и сме готови. исках и подовете да сменя ама пусто няма кой да гледа децата. а си бях избрала страхотно дюшаме ама....

в балетната школа се чувства много добре. познава децата , танцува и се, а и все пак е 1 час. знае че стоим там и ако и се допикае излиза. два пъти е излизала и само за да си поговори с мама. сигурна е че е там. откакто се роди Орлин има доста силно чувство за безпокойство да не я оставим някъде. а на балета съм с бебето защото няма на кой да го оставя. ако баща й е с нас, той гледа там Орлин, а аз я на масаж, я на фитнес за 1 час. но винаги някой седи там, защото може да излезе. ето последния път не е видяла баща си и сама е отишлада се изпишка, но явно е била с някоя от майките на децата или отслужителките в спортния център. та мен ме притеснява дългия престой с още 150 деца повечето над 9 годишни. 4-5 часа в истински театър на 4 години не ми се види реално
явно ще го пропуснем де, пък догодина вече ще участваме.
аз бях на 5 или 6 години когато майка ми ме записа на народни танци. много ми хареса но беше толкова изморително че се отказах. а иначе бях от децата които тичат по цял ден без спирка. изобщо не е същото. в школите трябва да се подчиняваш на общата дисциплина и да правиш неща които в началото не разбираш. няма дете което да не е говорило че повече няма да ходи. но ето че сами ходят, въпреки че не е точно играта която са си представяли.децата за които е истински натоварващо или не интересно се отказаха, или ще се откажат. насила никой не можеш да го принудиш още повече на 4 години. а Ема засега има страшно желание и в къщи по цял ден сама се упражнява.
С баща и сме се хилили половин час след това. Изобщо, големи грижи са ме налегнали от сега, с тази дъщеря бъдеща актриса.

Препоръчани теми