Отговори
# 105
Не могах да видя снимките, праща ме на обща страница.....

Anaise, май нещо пропускаш. Бургаската баба е виждала децата ми два пъти в живота им за по половин час. Единстветана баба, която ми е помагала, е майка ми, но април баща ми загуби краката си и сега е абсолютно зависим от майка, което означава ПОМОЩ НУЛА за мен.

# 106
стайл не знаех подробности. последния път когато говорехме за тези неща ти каза че много искат да ти помагат и аз си почерпих информацията от теб.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388972&view=2     дано се отворят снимките вече

ние отиваме в Борисовата градина

# 107
  • София
Анайс, хайде стига вече с тази тема за бабите!!! Всички разбрахме как на тебе никой не ти помага. Ами, извинявай, но и тук и в другите теми и майки, които сами се оправят. Ние се оправяме сами, ето, Стайл и тя е така, а чака трето детенце. Много добре знам, че е трудно, обаче стискаме зъби и толкова. Crossing Arms
Ние сме сами, работим и времето ни е разчетено до секунда, за да се справим дори само с водене и взимане до ДГ. Нямаме никакъв шанс да ги водим на странични занимания, защото просто няма как да се вместим във времето. Разбира се, нямаме и лично време, ако успеем да откраднем такова е 2 пъти в годината за театър , да речем. Което си почти, като 0.
Ще порастнат децата и ще почнем да се оплакваме как не ни търсят и по цял ден се чудим какво да правим.  Laughing

# 108
  • София
Тони честито ,знам че ще се справите Simple Smile
Много се зарадвах като видях третата ти линтичка!

Анайс вчера и ние бяхме там ,но не се видяхме....

http://milichka.multiply.com/photos/album/18/zoo

Ето снимки от нас в зоо

# 109
клеми ще ти препоръчам първо да четеш и след това да приказваш. никъде не съм споменала в тази тема мойте баби. стори ми се че Стайл има алтернатива да иде на празниците в зоопарка и това беше. не се меши дет не ти е работа, между писанията на други хора.

слънчоглед нищо чудно че не сме се видяли, аз незнам дали ако те видя на живо ще те позная Simple Smile но пък видяхме много познати с децата, явно тази кампания за дните на животните е доста популярна Simple Smile

# 110
  • София
Анайс, аз освен, че много добре чета, много добре чета и между редовете, та нямам нужда да ми напомняш! Peace
Хайде, да не преравям 10 теми назад, в които през страница или се оплакваш от бабите на твоите деца, или ни питаш нас, дали ни помагат.
Ами НЕ, не ни помагат лично на нас. Едно, че имаме 1 баба, 2, че тази, коят имаме е сама и работи. Това е положението. Децата са си наши, както и ваши.
АКО все пак ти мислиш, че вашите баби имат възможност да ви помагат и въпреки това НЕ ИСКАТ да го правят, просто им забрани да се виждат с децата. След 6 месеца ще се изтрепват да ти помагат, сигурна съм. Като не става со кротце, со благо, става со малко кютек.
Нямам нищо против тебе,наистина, но аз съм все още на 26, имам 2 деца и никаква помощ и не мрънкам. Вземи се в ръце и не мрънкай и ти, сигурна съм, че можеш сама да се оправяш.
И още нещо, в тази тема има майки, на които им е много по-тежко, отколкото на нас, на които не ни помагат бабите. Галя си гледа детето без татко, а има и майка с болно детенце...хайде рпеди да се жалваш как никой не ти помага, помисли за тях.

# 111
Момичета момичета:) не се "драпайте"Simple Smile
Клеми, не се дразни толкоз, човек като му е криво, особено ако е за нещо, което чувства за несправедливо, като се оплаче до някъде му олеква:)
Anaise  - не се сърди, няма нужда да се обиждаш... "света не е съвършен" казала лисицата на малкия принц...няма перфектен свят и винаги има някакви проблеми, ако ти е наред в къщи, имаш проблем в работата, ако се чувстваш добре в работата, има проблем с някой роднина, ако с роднините е безгрижно, нямаш пари... и така до края на света, вечно има нещо:) важното е да сме живи и здрави и да се радваме на всеки възможен повод!:)
Аз да се похваля, около мен бебетата продължават да се увеличават:) Вчера роди моя приятелка от компанията - малък и здрав Никола, днес разбрах за нов живот - живо здраво, да се роди Simple Smile много сме силни смеее Joy
Ей може ли да се редактира заглавието:) че много ми се ходи на море хаха

# 112
  • София
Ако някойима по добра идея за заглавие нека каже,това нещо не ми допада,но нямам вдъхновение толкова рано сутрин Simple Smile

Ние вече резервирахме морето и живот и здраве на 25 юли ще се топнем!

Относно спора,ми нямамкакво да кажа,Анайс стига с тези баби,който има да ги ползва,който няма да му мисли!
Клеми стягай кошницата за пикника уикенда!

Момичета каним се с Клеми да метнем пържоли на скара някъде по Витоша идващите почивни дни,ако някои иска да се присъедини е добре дошъл!

# 113
ох не разбирам какъв спор виждате. аз не споря. винаги съм се кефила на семейства които се поддържат и които взаимно си помагат. може в 100 предишни теми да съм изказала съжалението си че точно при нас не е така, но в тази тема не съм и повдигнала подобен въпрос. а това че в семейството на стайл така се е случило без да знам и случайно съм написала нещо...еми не съм гадател. най искренно исках и тя да си почине, защото и моите бремености бяха ужасни и едва се влачех, а бях и с дете. стайл е с две. там наистина има шезлонги и моит епознати точно това бяха направили - бяха се изтегнали, а аз кръжах около тях. стори ми се прекрасна възможност за почивка за този който може да си позволи. няма как да съм знаела че не може. незнам какво жалване виждате. изобщо съжалявам че повдигнах въпроса с зоопарка. човек иска да направи добро уж, а то все някой накриво го разбира и търси някъв скрит смисъл дето изобщо липсва такъв.

бети
честито бебче! и около мен е пълно с бременни или малки бебета, много са сладки ей, мойто бебе вече порасна, а и му отрязах къдрите и вече не прилича на бебе  Grinning

# 114
ние започваме ремонт и поне седмица няма да влизам в форума, затова пожелавам на всички щастливо лято, на тези които заминават на море или планина  добре да си изкарат  Peace изобщо мен ме е връхлетяла ученическата вълна и се чувствам като в лятна ваканция  Wink

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/Balerina?authkey=Gv1sRgCIezrMO27ISwNg#

ето и снимките на Ема от операта. очаквах доста по добри снимки и оборудване от уж професионален фотограф, ама това понятие в БГ има друг смисъл явно. все пак детето много се зарадва и пак иска да се снима  Grinning

# 115
  • София
Здравейте момичета!
Гледам имаме и ново заглавие на темичката, а като се замисля аз май не съм се и разписвала даже   bouquet

Стайл, много хубава новина - лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
Покрай нас май няма нищо ново - от работа - площадка - вкъщи и пак работа....
Това лято ангажирахме баби, дядо, леля да гледат Влади. Дострояват им градината от двете страни с нови крила и напуснаха сградата, че беше взела да пропада, след като я подкопаха. ( не предполагали че така ще стане - малко стана като приказката - "Хубава работа, ама българска")
И понеже ги преместиха в 1 апартамент, го бяхме спрели месец и половина, сега юни пак си е тук и от юли - пак е из страната. Иначе можеше от средата на април, да го вземем чак средата на септември-окотомври, ама предпочетохме да си е при нас този месец, хем че не е бил толкова дълго при бабите, хем че ако го бяхме остдавили - незнам как щяхме да се справим после с дисциплината  Mr. Green че все пак бабите докато каже нещо и изпълняват, нали не е постоянно при тях и го поглезват все пак  Wink

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 16:22 от Ivanichka

# 116
Стайл, съжалявам за баща ти  Hug.
Ние с Марти сме болни - мъчим се с един вирус от неделя.

Мила, и ние тази година ще се топваме в морето около 20 юли.

За заглавие на мен ми харесва "Ваканцията дойде за февруарското дете".
Та в тази връзка - Марти вече е във ваканция до 15 септември.

Или "Февруарчето очаква весели игри с морските вълни. "

Небесна, къде си , какво става с вас?

# 117
  • София
Гале къде ще ходите на море?

# 118
Засега само периода е уточнен със сигурност. Идеята е за Ахтопол, но може да се промени.

# 119

Небесна, къде си , какво става с вас?

Тук, тук:)

Детето командировано на Монтана /това по бабешката тема Mr. Green/, ние сме ергени и пътуваме нон стоп:) Може би другата седмица ще съм тук, очаквам предложения за събота сутрин Hug Може и без деца, ако някой е свободен, Клеми, Мила, Гале, хайде да се уговорим за 27 нещо, само ако не пътуваме де....

Купили сме ей туй чудо с пълно оборудване, разбирайте дори душ за къпане и се чудим къде да ходим Party:

http://www.tashev.bg/bul/icarus_500.htm

Общи условия

Активация на акаунт