Отговори
# 120
хе хе браво - много добре изглежда и честито ви ергенство Simple Smile.
Иначе отдавна не сме се виждали, поне аз не съм се виждала с никой и ще се радвам да се съберем.

Мила и Клеми пишеха нещо за барбекю - ние може да се включим и за него само да дооздравее дреба.

# 121
  • София
Мими ти сериозно ли!?!?!?!?!?!

Мен за палатка не ме бройте!

Simple Smile

# 122
Ivanichka, благодаря за пожеланията. Наистана доно ви чуе Господ, че по-притеснена не съм била никоя друга бременност....

Небесна , леле как се размечтах, не съм ходила на къмпинг сигурно от 10-на години........а бяхме млади и сега ми се дощя да се подмладя, но ще трябва да почакам поне още 2-3 години да отгледаме и последното бебе. А на вас ви пожелавам неповторими изживявания в палатката и около нея Simple Smile

Руми е на градина до края на месеца, но може да я спра още във вторник, тъй като тогава е последното им плуване. Ако не беше плуването, отдавна щях да си спестя мъката по сутришното събуждане. Откакто се оправи времето до 11 вечер не можем да ги приберем, а после заспиват към 12........
Да се оплача вчера оставих Руми да играе на една игрична на лаптопа, който е ужасно стар и буквално за електронна книга го ползвах, че е мъничък и компактен, но Гери решила да поскача върху отворения дисплей и край с него....... много ми е мъчно, бях си свикнала с него, но деца, какво да ги правиш, в белите са неотразими Simple Smile

Аз не се включвам в обсъждането за барбекюта и пр. Ще кажа като решите, нас устройва ли ни или не. Като цяло вече съм писала - само неделята ми е възможна.

Чао и приятен уикенд на всички ви Simple Smile

# 123
  • София
Дани е на антибиотик, ако не ви е страх, е може да зарази децата, мисля неделя да сме на линия. Ако ли не, пък другия уикенд?

Мими, аз съм голям фен на палатките!

# 124
Мими, аз съм голям фен на палатките!
Вклчвам се към къмпингарите:) Щяхме да ходим на Кара дере, голяма компания с много деца... ама уви поне за сега не го виждам как ще стане, с тия ремонти, нито пари, нито отпуска... ама ще видим, тая надежа Praynig хаха
Но пък сега във Венеция решихме да сме на къмпинг, на морето, вместо в хостел Mr. Green
Небесна - страхотна е! Много да я позлвате:) и ние взехме малко по-голяма палатка, като се роди дани... ама спрямо вашата си е гола вода хехе
И мен ме изненадаха адски неприятно, че вемсто до 20.07, детската ни градина тази година ще е до края на месеца #Cussing out  сега ще се чудя как да вартя графика, между моята работа, на мъжът ми и бабите...
Ние сме на риболов на осъма този weekend Mr. Green нямам търпение да стане утре, но ще сипм на къщата ни в с. Абланица:)
Приятно изкарване на всички:) и бързо оздравяване на всички болни!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 17:44 от beti_bratanova

# 125
Момичета, бяхме до Вършец на палатки, с доста хора и изкарахме страхотно, след 2 седмици ще сме на Рибарица.

Мила
, и на мен в началото ми звучеше абсурдно, но се оборудвахме добре, и не усещаме никакви неудобства. Имаме спални чували , надуваеми матраци с плюшено покритие, две стаи с височина 2 метра, за да не се навеждаме, маси, столове и всичко необходимо. Дори и кошара на Дени носим, и тя се чувства като у дома си, а по цял ден търчи по поляните и беснее. Вечер заспива за 1 минута, а ние седим до огъня Mr. Green

Стайл
, за вас вярвам, че ще тръгнете пак , като поотгледате децата Heart Eyes

Ще пътуваме обаче и на 27, поне засега така смятаме...

Бети, приятно изкарване на вас Hug

# 126
  • София
Отдавна не бях влизала в темичката, и днес прочетох страхотната новина!

Стайл, Честито мила, лека и безпроблемна бременост
няма да е лесна от собствен опит го казвам. Каките не се спират, ами само питат кога най-накрая  ще вадим бебето, то му било скучно, нали не ги послушах да глътна някоя играчка та да има с какво да си играе.

Ние се върнахме преди седмица от почивка изкарахме 12 дни в Гърция, беше чудесно, децата имат значителен напредък държаха се горе-долу добре успявахме да се нахраним в ресторанта за разлика от миналата година тогава само ги гонехме между масите и накрая изнервени излизахме кога яли кога не. Караха девойките само на диня, пъпеш и сладолед, но оцеляха, само дето се притеснявах. Аз също като за бременна в 6 месец добре се чувствах е не удържах фронта и влизах и в басейна.
Ще ходим до края на седмицата на детска и ги спирам, защото от понеделник са в сборни групи и дори незнам къде ги слагат да спят при положение, че в група са 26 легла, а децата са около 30. Малко ще ми е трудно, защото се налага да ходя да работя почти до раждането но като съм се хванала на хорото ще трябва да го играя, момичетата ще ги гледа бавачката, ама какво да се прави те и така са щастливи нали не са на детска.
Като ви чета как ще ходите на палатки и си спомних как изкарвахме на Градина по 2 седмици преди многооо години когато въобще не мислехме за деца.

# 127
  • София
Олеее, Вили, като те чета само настръхвам!!!
С две деца, бременна с трето и ходиш на работа! #Crazy #Crazy #Crazy
Аз лично съм на максимума си, просто ако сега ни изненада трето ще се застрелям, да не се мъча, камо ли да ходя на работя бременна.
Шапка ви свалям на теб и на Стайл!

# 128
  • София
Е и мен ме гонят едни страхове, как ще я караме като толкова ми е трудно с две, а какво ли е с три.
Ама се успокоявам, че има и други като мен пък са живи Laughing
Докато бяхме на море имаше доста български семейства, гледаха ме като полезно изкопаемо, несмееха дори да ме заговорят да  не би да прихванат. Даже една се престраши да ме приближи и ме попита дали и двете момичета са мой, те нали не си приличат ама чак роднинско дете да ми вика мама. Laughing

# 129
  • София
Вили дай снимки да ви видим Simple Smile

На мен така ми се иска 3то детенце.....но ще поизчакаме Simple Smile

# 130
Мила, Свет с много меланхоличен поглед на тази снимка.
На мен ми е минала музата за още деца, а след Марти така исках второ.

Я да питам мамите с едно дете - иска ли да си играе постоянно с вас? Марти като ме няма се занимава сама. В момента, в който ме види ми се лепва като магнит и няма отърване от нея. И по телефона не мога да говоря.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:06 от galia_mi

# 131
Дени по принцип си играе сама, ако цял ден е с мен. Ако съм била на работа обаче, вечер ми се лепва, да Mr. Green

И аз нямам никакви мераци за второ, супер хубаво ми е с едно голямо дете, което може да е с нас навсякъде вече, малко егоистично, но е факт Twisted Evil

# 132
  • София
Постоянно искат да си играят с нас, но като ги пратим двамата да се занимават и се отказват от несполучливите си опити с нас.  Laughing
Много си играят заедно и много се обичат.

Мими, то нашите вече порастнаха, да му мислят очкаващите мами.
Аз не знам дали ще се реша на трето, май по-скоро не и то от финансова гледна точка.

# 133
villi, браво на вас, наистина ви се радвам, а за това, че още работиш, просто нямам думи. Аз ще изгърмя сега 6 м. неплатен отпуск до Коледа... ДА си призная съм в пълен шаш, първо, защото момичета са побеснели от известно време насам и второ, до сега съм имала помощ, на която да разчитам, а сега с трички самички..... Да не говорим как си представям, че ще ме мислят за циганка с тази многодетна челяд Simple Smile.

Klemy
, за финансовата част не ми говори - буквално чакам чудо да стане с третото дете, в противен случай не ми се мисли......

Момичетата и двете искат да си играят с нас, всъщност най-важното е да ги гледаме "Мамо, виж" или "Гледай ме" буквално са паразитни думи на Руми. Но и доста си играят сами, намират си занимавки, особено навън сме им напълно излишни, така че има баланс.

P.S. Между другото в януарската тема, в която влизам за новото бебе, направо останах изненадана, че не съм единствената, очакваща трето, а сме няколко, да не говорим, че една мама чака четвърто........ е Вуте е по-зле от мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 134
  • София
Стайл, това за циганката си е много вярно. Спомням си аз съм трето дете от четри деца, и като го кажех на някой започваха въпроси от рода вашите един брак ли имат, от един баща ли сте и т.н. направо се побърквах.
Сега като някой ме попита това първо, второ дете ли е, на никой не му идва на акъла, че може да е трето. Понякога се чувствам ужасно. Да не говорим че вече две мой познати съвсем открито ми казаха, че съм напълно луда и т.н. от което много ме заболя.

За игрите мойте се забаляват самостоятелно, само като се стигне до бой, което не е рядко тичат да отсъдим с баща им кой крив кой прав.

Общи условия

Активация на акаунт