Отговори
# 195
Защото никой не се сети да ги снима. Ние с Мими наснимахме едни мечки само, по настояване на дребните Simple Smile.

# 196
е......

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/Borovetz2009#

малко снимки от нас довечера ще кача и другите Simple Smile

# 197
Иренка, малкия е страхотен красавец , да не са му уруки Simple Smile.

# 198
е......http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/Borovetz2009#
малко снимки от нас довечера ще кача и другите Simple Smile
Anaise растете като гъбки, амноооого сте сладки:))
А сега бързо кажи в кох хотел в Боровец сте били:) и къде е къщичката и детския кът:)
Хубав weekend  на всички ние ще отскочим до владая за 2 дни, въпреки, че може и да вали:)
  bouquet

# 199
Само да ви се похваля, че днес с Галето и Марти си прекарахме супер, разходихме се в Панчарево, возихме се с водно колело, после на една площадка и допреди час у нас на винце и синьо сиренце Mr. Green

# 200
  • София
Само да ви се похваля, че днес с Галето и Марти си прекарахме супер, разходихме се в Панчарево, возихме се с водно колело, после на една площадка и допреди час у нас на винце и синьо сиренце Mr. Green
E браво и не свиркате
И ние ходим на Панчарево и децата много се забавляват.Седим по повече от час на водното колело,а ако е топло и краката си топят Peace

# 201
е браво и аз ям синьо сиренце и пийвам вино ама няма кой да ме покани  Thinking Grinning радвам се че всички добре си изкарват. снощи за първи път от векове се видях с едни приятели и много добре ми подейства Simple Smile
ние пак заминаваме след няколко дена до морето, но преди това Ема започва балет. за целта се сдоби с нова пола и все с нея танцува из къщи.
Бети бяхме в станцията на НЕК. тази площадка с дървените фигури е точно в края на пистите на ястребец 2 и 3 до самия хотел Ястребец. може да се ползва от всички, в гората е.
и най сетне да се похваля.................свалих 5 кила  newsm44 след морето ще приложа снимка, ако въобще си личи де , че имам още 8 да сваля  Blush но чувствам се много по добре  Peace
весела седмица на всички !

# 202
Мила, ти не каза ли миналата седмица, че няма да сте в София, затова не ти се обадих, леле, много съжалявам, ако знаех, че сте тук.... Embarassed

# 203
  • София
Мими така е
казах,че няма да сме тук
вчера Лъчето и и баща и ходиха да вземат Свет
Днес си бяхме тук,но то пък времето много променливо.
Нищо,важното е че сте изкарали хубаво,пък ние друг път ще се видим Simple Smile

# 204
Момичета, тази вечер в новините по БТВ ще дават репортаж от празника на плодовете и зеленчуците в Борисовата вчера.

Даже участвахме в игри по желание на малката и тя беше невероятно щастлива, че е излизала на сцена и получихме подаръци. А аз умрях от срам, като видях камерите Embarassed

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 10:15 от Небесна

# 205
Мда, вчера бяхме на празник на плодчетата и зеленчуците в борисовата с Мими и Деничка - те двете взеха дейно участие в игрите.
Мартичка я е срам да се показва, но беше много добра публика.
Довечера се зареждам да ви гледам Simple Smile

# 206
  • София
Мами влизам само да съобщя, че на 06.09 се роди нашия син Димитър с мерки 3400гр. и 47см. цялото семейство сме много щастливи. Кърмим се успешно за сега, каките много му се радват. За съжаление нямам никакво свободно време за форума нито за четене нито да пиша, дано с времето нещата малко се уталожат, та да оцелея.

# 207
Оооо, ново бебе в отчетната, Вили, да ти е живо и здраво бебенцето, много да ви радва, да ви носи късмет и щастие и много любов newsm51

# 208
  • София
Вили,честит син (карахте до момче,нали)
аз тези дни щях да ти пиша за английския ooooh!

Записах Светльо в Берлиц.

Момичета гледам вече отчетните теми ще се заключват на 50та страница,та дайде да сменим заглавието на наща темичка,че хич не е актуално вече Peace

# 209
  • София
Вили, честито!!!Да ви е жив и здрав!  bouquet

Момичета, кога ще записвате децата първи клас? Нашите нали са родени между двата срока  Mr. Green се чудя дали на 6,5 или на 7,5...А се замислям, защото трябва да решим догодина дали пак на ДГ или предучилищна да я записваме. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт