Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 620
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
  • Перник
Моите любими са J'adore, Pure poison, Farenheit 32  Peace

# 181
И аз чакам с нетърпение впечатленията ти Karen Crazyповечето не познавам Thinking

# 182
знам че не му е мястото ,но отчаяно си търся нина/ябълката/на нина ричи,някой ми я предлагаше ,но не помня кой,та ако не ви трябва пишете ми ,че пак откачих Blush
Поръчвай от Фрагрансес  има сет с 2 по 30 мл на чудна цена.

Да ти се похваля Калоянис, подариха ми изненадващо Тялото на Готие ЕДТ от чужбина и много се радвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

супер страшен е нали,моят незнам откога не съм го ползвала,но като го сложа........ Mr. Green
Направо супер страшен и секси. Обаче съм много озадачена и изненадана. В България тестерите които съм пробвала на този парфюм са развалени тотално. На някои места продавачките ме предупреждаваха на други не. Добре че не се полакомих да поръчвам тестер за малко по-малко пари. Mr. Green Моят е малко количество 20 мл и няма нищо общо с пробваните тестери.
 Много хубав, не толкова накъртващо сладък и има много хармонично развитие. А при развалените има една миризма на гнили плодове, праскови или нещо такова и на потна, мръсна човешка кожа в началото, която ме отврати. Пробвах го няколко пъти от различни магазини и на някои места беше кофти, на други не. Радвам се че така ме изненадаха с този аромат и то в малко количество.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Това му е цаката на него, малко количество за да държи интерес, иначе ще омръзне бързо, защото е много специфичен аромат. Но каква диря носи. А малкото шишенце е много сладко, опаковката също. Веднага една мила сервитьорка в кафето ме попита кой е този омайващ парфюм. Изненадах се защото мен не ме питат такива неща за парфюми, а и обикновено на отговарям на такива лични въпроси, но на тази мацка даже и дадох моя да го види и пробва. Зариби се естествено. Mr. Green Whistling

# 183
супер денси,готие е недооценен според мен.Казвала съм мисля че в пирамидата му има афродизиак,тъй че не се чуди,за дирята след теб,а и тепърва ще те питат кой е парфюма.Радвам се че го оцени.мъжът ти какво мисли по въпроса Mr. Green

# 184
супер денси,готие е недооценен според мен.Казвала съм мисля че в пирамидата му има афродизиак,тъй че не се чуди,за дирята след теб,а и тепърва ще те питат кой е парфюма.Радвам се че го оцени.мъжът ти какво мисли по въпроса Mr. Green
Мъжът ми е запленен и разбит тотално от Бомбата. Само за нея мисли и пита. Истински мъжелов е този аромат. Днес бях с Готие и той ви вика "ти пак ли си с тази Бомба"? Искаш да ме побъркаш ли? Отвръщам "не с Готие съм", а той "ммм мислех си за разкъртващата сладост на секс бомбата, ноооо нищо и този е страхотно секси и сладък. Оцени го и то в най-голямото съревнование. Mr. Green Party
Още едно потвърждение, че мъжете повече си падат по сладки и вкусни парфюми. Wink

# 185
О и аз много обичам тялото на Готие, Направо е възхитителен. За мен е един от най-променящите се аромати, когато го пробвах на кожа за няколко часа смени поне 3-4 облика, ако не и повече Shocked

# 186
В много моменти ми мирише много силно на зюмбюли от тези богатите и много силно разпръскващи аромата си лилави, бели, розови.

# 187
Аз обожавам Тялото на Готие! Heart Eyes

# 188
  • Paris
Още едно потвърждение, че мъжете повече си падат по сладки и вкусни парфюми. Wink
Абсолютно подкрепям Peace Поне моя харесва такива.

# 189
  • на село
За това готие ли говорите  newsm78

# 190
В LERO бях вчера, но ми казаха, че не го предлагат.
Станимира, ще те помоля ди ми споделиш впечатленията си от него, като го получиш. Много се чудя дали да не го поръчам на сляпо.

# 191

Още едно потвърждение, че мъжете повече си падат по сладки и вкусни парфюми
. Wink
Аз не бих обобщила така. Grinning Има всякакви вкусове при мъжете, както и при жените.
Моят мъж като подуши сладък парфюм казва единствено с лееекинко пренебрежение:" Хммм, нещо сладичко." И до там.
Но чак да се въодушеви от тоя факт не съм забелязала. Съвсем друг тип парфюми му харесват на мен - по-цветни и по-подправкови.

# 192

Още едно потвърждение, че мъжете повече си падат по сладки и вкусни парфюми
. Wink
Аз не бих обобщила така. Grinning Има всякакви вкусове при мъжете, както и при жените.
Моят мъж като подуши сладък парфюм казва единствено с лееекинко пренебрежение:" Хммм, нещо сладичко." И до там.
Но чак да се въодушеви от тоя факт не съм забелязала. Съвсем друг тип парфюми му харесват на мен - по-цветни и по-подправкови.
а ММ ме хареса с Черната орхидея на Том Форд Shocked,че и комплимент направи,иначе се скъпи  Mr. Green

# 193
В LERO бях вчера, но ми казаха, че не го предлагат.
Станимира, ще те помоля ди ми споделиш впечатленията си от него, като го получиш. Много се чудя дали да не го поръчам на сляпо.

Ще споделя, разбира се, само да пристигне. А иначе за Леро, аз първо там отидох да питам, но го нямаше.

# 194
Karen, направо ме срази  Grinning

Да им се радваш много, като дойдат!

Общи условия

Активация на акаунт