Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 628
  • 377
  •   1
Отговори
# 195

Още едно потвърждение, че мъжете повече си падат по сладки и вкусни парфюми
. Wink
Аз не бих обобщила така. Grinning Има всякакви вкусове при мъжете, както и при жените.
Моят мъж като подуши сладък парфюм казва единствено с лееекинко пренебрежение:" Хммм, нещо сладичко." И до там.
Но чак да се въодушеви от тоя факт не съм забелязала. Съвсем друг тип парфюми му харесват на мен - по-цветни и по-подправкови.
а ММ ме хареса с Черната орхидея на Том Форд Shocked,че и комплимент направи,иначе се скъпи  Mr. Green
А не обобщавам въобще, просто споделям наблюдения върху мъжете около мен като общо впечатление,винаги има и изключения. Grinning Определено Цветната бомба се възприема по-добре и по-лесно от Бандит, от мъжете в повечето случай. Mr. Green
Искре, Орхидеята е предпочитана от много мъже, като парфюм за любимата им и сигурно има защо. Въздейства сериозно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
mizinya, виж и в бюти-зоната в мола.

# 197
Момичета, много искам да си взема Будоар. Можете ли да ме ориентирате в цената ( за бг става въпрос и по-точно Пловдив)

# 198
Има един магазин на Заимов за парфюми. Там преди време помирисах Будоар, струваше 45 лв. Но това беше на щанда с парфюми с единични бройки, не знам дали още ще го има.

# 199
Има един магазин на Заимов за парфюми. Там преди време помирисах Будоар, струваше 45 лв. Но това беше на щанда с парфюми с единични бройки, не знам дали още ще го има.

Люлякова, благодаря ти много за информацията!!!

# 200
Момичета, много искам да си взема Будоар. Можете ли да ме ориентирате в цената ( за бг става въпрос и по-точно Пловдив)
Можеш и да си го поръчаш тук  http://www.parfumi-market.net/parfumi-damski-parfumi-c-45_46.htm … d=171&sort=3a

# 201
Благодаря Люлякова. Виж за МОЛа не се бях сетила. По - точно не съм намерила време да отида до там. Утре се надявам вече да стане.

# 202
  • София
Благодаря Люлякова. Виж за МОЛа не се бях сетила. По - точно не съм намерила време да отида до там. Утре се надявам вече да стане.
Аз явно съм се объркала за Леро, но помня, че зимата го тествах, знам ли, може и в София да е било  Laughing
Но в МОЛа го няма със сигурност.
В неделя ходих и питах защото пак се бях сетила за него покрай тази темичка, но казаха, че не го предлагат.

# 203
Аз явно съм се объркала за Леро, но помня, че зимата го тествах, знам ли, може и в София да е било  Laughing
В неделя ходих и питах защото пак се бях сетила за него покрай тази темичка, но казаха, че не го предлагат.
SadЕ явно ще трябва да се чака все някъде да го пуснат в Пловдив. Мъжът ми ще ти е благодарен, че ми спести ходенето до МОЛа. Кой знае покрай тази цветна бомба с колко още "излишни" вещи щях да се сдобия.

# 204
SadЕ явно ще трябва да се чака все някъде да го пуснат в Пловдив. Мъжът ми ще ти е благодарен, че ми спести ходенето до МОЛа. Кой знае покрай тази цветна бомба с колко още "излишни" вещи щях да се сдобия.

Днес ми се обадиха от Гета и ми казаха, че тестера на Екстрийм е свършил и всички тестери от 50 мл. са изчерпани. Аз обаче вече толкова много я искам тази Цвета бомба и си поръчах 30 мл. ЕДП /но не тестер/. В понеделник ще дойде.

# 205
Ох, на какво ли обичат да им миришем мъжете? newsm78.............или по-конкретно на какво обича за му мириша на моя мъж.........ами срам-не срам на баница hahaha..........хич не го вълнуват парфюми, любовта ми към уханията му е странна Grinning. А всъщност каза, че Л"Ор дьо Торенте му миришело на сладолед и го хареса - ама той човекът е гурме и гурман , това му е страсттта. Laughing.........
А искам нови парфюми - обонянието и на мен ми се побърка - преди не можех да харесам чак толкоз Диорисимо, сега само за него мисля...........Преди харесвах Ван Клийф - сега не ме кефи хич......

# 206
тия дали доставят до бг  newsm78

http://www.yournewfragrance.com/

# 207
  • Варна

Сложих един случаен в кошницата, за да видя дали доставят, но не - няма я България в списъка.

# 208

Сложих един случаен в кошницата, за да видя дали доставят, но не - няма я България в списъка.

bouquet Heart Eyes,жалко

# 209
  • Boston, MA
И аз много обичам Готие, въпреки че е напълно извън моя парфюмен профил.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт