Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 565
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
Станимира, ти я поръчваш насляпо, нали? А какви парфюми харесваш? Интересно ми е, защото ако имаме съвпадение във вкусовета  и на тебе Цветната бомба ти харесва, ще я поръчвам и аз на сляпо. Така ме е заинтригувала, особено като не мога да я пробвам.

# 211
mizinya, добре дошла.   bouquetЦветната бомба е специфичен, изключително тежък и натрапчив аромат, който на всичкото отгоре е и накътващо сладък и абсолютно неподходящ за поръчка на сляпо. Пробвай я някъде, ако имаш възможност. Харесваш ли много сладки парфюми? Ето този Starlight на Etienne Aigner е бледо копие, но все пак копие на бомбата и като аромат и като флакон. Можеш да придобиеш представа за аромата, има го навсякъде. Ако те заплени, Цветната бомба е създадена да бъде носена от теб. Grinning

# 212
Би била интересна анкета за парфюмите, които мъжете обичат или които си мислят, че обичат на нас Simple Smile  

Напоследък се улавям, че посягам само към 4-5 парфюма, и други просто не ме интересуват. Възможно ли е да има парфюмна криза??

Получих очаквания Sublime Balkiss na The Different Company и съм разочарована. Прекалено цветен и прекалено приличащ на други. След внезапната ми и неутихваща любов по техния Jasmin de nuit, се надявах за нещо по интересно, и това след коментарите, че Celine Ellena е "уловила" своя собствен стил с този нов Sublime.

Пробвах новия на Jo Malone: Dark Amber and Ginger Lily, и съм приятно изненадана. Амбър-ът не е никак толкова тъмен колкото името подсказва, и е освежен от приятни подправкови и дървесни ноти. Би бил чудесен за лятото, само бих искала да трае повече от 1-2 часа на мене.  

# 213
Станимира, ти я поръчваш насляпо, нали? А какви парфюми харесваш? Интересно ми е, защото ако имаме съвпадение във вкусовета  и на тебе Цветната бомба ти харесва, ще я поръчвам и аз на сляпо. Така ме е заинтригувала, особено като не мога да я пробвам.

Не харесвам сладки парфюми, но се надявам бомбата да ми допадне. Ако не ми хареса, лесно ще й намеря нов собственик. Иначе това са моите, ако можеш да придобиеш някаква представа:
http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=9317

П.С. В крайна сметка, за да не се чудиш толкова, като дойде в понеделник, ще се уговорим да се видим и ще я помиришеш.

# 214
Pixie чудесна идея, но точно как да стане изброяването на толкова много дамски парфюми. Всеки ползва различни и мисли че мъжа му харесва този, онзи, трети. Обмисли тази идея и сподели, веднага ще се постарая да я реализирам за вас.  bouquet
Всеки път ни разказваш за непознати парфюми, много увлекателно и впечатляващо. Благодаря! Непрекъснато чакам нови впечатления от теб, защото са интересни  и различни от всичко писано тук. Heart Eyes smile3525

# 215
Densi, благодаря за добрите думи! Аз пък си мисля, че съм научила страшно много от тебе и от другите дами тука  Hug

Да, идеята не е лесна за осъществяване точно поради причините, които описваш, и не очаквам да се осъществи. Просто си помислих, че би било забавно. Мъжете понякога си мислят, че обичат един тип аромат, и като им представиш олицетворение на нотите на този аромат, може и да кажат, "А, не, това е ужасно..."   Случвало се е... Simple Smile

# 216
mizinya, добре дошла.   bouquetЦветната бомба е специфичен, изключително тежък и натрапчив аромат, който на всичкото отгоре е и накътващо сладък и абсолютно неподходящ за поръчка на сляпо. Пробвай я някъде, ако имаш възможност. Харесваш ли много сладки парфюми? Ето този Starlight на Etienne Aigner е бледо копие, но все пак копие на бомбата и като аромат и като флакон. Можеш да придобиеш представа за аромата, има го навсякъде. Ако те заплени, Цветната бомба е създадена да бъде носена от теб. Grinning

Благодаря Денси. Ще пробвам и ще споделя впечатления.
Станимира, току - що видях гардеробчето ти. Явно имаме доста допирни точки. Благодаря много за предложението. Дано не те затруднявам. Видях, че имаш черната орхидея на Том Форд. Как я намираш? Снощи я гледах в гет.бг - пирамидата й е точно по мой вкус и се чудех дали да не си я поръчам. Едва ли ще става за сега, но това пусто "трябва да го имам"........ А нея дали я има в търговската мрежа в гр.Пловдив?

# 217
Мисля, че и Орхиядетя няма къде да се помирише в Пловдив. Много си я обичам, но я пръскам по-рядко и основно вечер. Иначе моята я поръчах на приятел, който живее в Англия и на едно от идванията си ми я донесе.

# 218
Мисля, че и Орхиядетя няма къде да се помирише в Пловдив. Много си я обичам, но я пръскам по-рядко и основно вечер. Иначе моята я поръчах на приятел, който живее в Англия и на едно от идванията си ми я донесе.
Cry А аз точно се бях наканила да ходя до МОЛа, че вече не ми е удобно да тормозя консултантките в Лерото. Embarassed

# 219
Не знам дали вече не е писано по темата, но ето няколко статии относно ограниченията за съставките на IFRA, в сила от 2010 :

http://1000fragrances.blogspot.com/2009/04/endangered-fragrances.html

http://perfumeshrine.blogspot.com/2009/04/perfumery-restrictions-and-why.html

http://www.nzzfolio.ch/www/d80bd71b-b264-4db4-afd0-277884b93470/ … 58d4d4ce245b.aspx

http://www.nstperfume.com/2009/04/04/rip/ (тук само коментари)

# 220
малеее.аз дори не съм знаела за подобно не6то..EMPRЕSS  благодаря за интересната информация..,добре 4е не си падам по 6ипри много..

# 221
Денси, пробвах Старлайт и не усещам нищо ... Shocked Когато го пръснах, усетих единствено сладост. Момичето ме увери, че много хубаво се развива. И аз зачаках. Само дето след час няма нищо на ръката ми. Явно този аромат не е за моята кожа. За сметка на това пробвах Angel Innocente и съм очарована. Така, че в момента се чудя между него и хипнотичната отрова. Харесах си  и  L eau par Kenzo, а на мъжа ми Dior Homme - усетих го плътен, секси, направо ми се подкосиха краката.
А и черната орхидея я няма в МОЛа

# 222
Денси, пробвах Старлайт и не усещам нищо ... Shocked Когато го пръснах, усетих единствено сладост. Момичето ме увери, че много хубаво се развива. И аз зачаках. Само дето след час няма нищо на ръката ми. Явно този аромат не е за моята кожа. За сметка на това пробвах Angel Innocente и съм очарована. Така, че в момента се чудя между него и хипнотичната отрова. Харесах си  и  L eau par Kenzo, а на мъжа ми Dior Homme - усетих го плътен, секси, направо ми се подкосиха краката.
А и черната орхидея я няма в МОЛа
Явно на много малко места я няма Черната орхидея. На доста места където питах се опитаха да ме убедят, че Том Форд изобщо не се внася в България, добре че беше Мимс да ми каже къде я има във Варна.

# 223
Денси, пробвах Старлайт и не усещам нищо ... Shocked Когато го пръснах, усетих единствено сладост. Момичето ме увери, че много хубаво се развива. И аз зачаках. Само дето след час няма нищо на ръката ми. Явно този аромат не е за моята кожа.

Старлайт и при мен не се развива, но по-траен.

# 224
  • Варна
vili_2703, действително Черната орхидея не се внася в България, поне не официално. Там, където я има, е дошла по неведоми пътища  Simple Smile

Старлайт само на пръв поглед прилича на Цветната бомба. Нито по богатство, нито по трайност може да се мери с нея. В интерес на истината и Бомбата няма кой знае какво развитие, но пък е много странна - на моменти се усещат цветя, после сладост, после пак цветя. Редуват се някак акцентите, без да се развиват, без никой от тях да доминира. Този парфюм все едно непрекъснато вибрира, като редува честотите.

Общи условия

Активация на акаунт