Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 526
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
Следващата тема е Ерме. Зная че ще зарадвам много парфюмни феи с нея. Гответе впечатленията и доброто настроение.  bouquet А и ще има малка анкета "Харесвате ли Калеш?" оригиналния вариант? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 301
Привет, уханни!
Коя е следващата тема? В смисъл да коя марка ще си говорим и гласуваме?
От два дни съм с 24 Фобург. Пак вълна на неустоимо привличане. Само хормони са, друго обяснение нямам Simple Smile Та, преди 1 месец някъде, в един не-помня-какъв ден, така ми се омъгляви и разля този аромат, позеленя и потиня (идва от "тиня"), че го бутнах далеч от мене си, щото ми беше станал почти противен. А тия два дни, не щеш ли, пак си искри и един такъв стабилен, красив, елегантен, по мярка горчив - точно толкова, колкото го прави много искан от мен Simple Smile . Както ета наскоро писа за него - много е своенравен. Не когато ти поискаш, а когато той поиска, тогава се представя белстящо. А ако не е на кеф, те праща в девета глуха ... непоносимост.
Абсолютно те подкрепям за този аромат. Най-трудния и своенравен, които притежавам и въобще май, за мен. Рядко ме носи, аз него също рядко нося. Но на мама лежи винаги чудесно. Химия и привличане.  Heart Eyes

# 302
Пикси, Емпрес, благодаря ви.  bouquet
Не зная защо на прага на лятото си поръчах 3 зимни парфюма.  Thinking
Alien , Insolence  и Black orchid.
Разрешавам да ми се смеете за Орхидеята, защото цяла зима повтарях, че ми мирише на сироп за кашлица. Изведнъж в топлото ми се разкри по друг начин и я пожелах.  Crazy
Карен, аз съм същата работа. След като се сдобих с два летни парфюма, в моменти се чудя между четири зимни - хипнотичната отрова, Ейнджъл, Ейнджъл Иносенс и черната орхидея. Зная, че каквото и да взема, ще отлежава до другата зима, ама пусти мераци Embarassed. Ти откъде си поръча орхидеята?

# 303
Е днес съм с Бурбонския Ейнджъл.......абе мухляв е, ама е готин  Grinning.

# 304
Може ли в духа на последните постове да ми разкажете малко за Angel Garden of Stars - Peony. Само аз не съм го поръчала май онзи сет. Mr. Green Мухливост, прилики, разлики с оригиналния Ангел когото не понасям. ooooh!Разни други ваши впечатления. Та да се прежаля ли или не се чудя ако ме разбирате правилно? Crazy Heart Eyes  bouquet

# 305
Може ли в духа на последните постове да ми разкажете малко за Angel Garden of Stars - Peony. Само аз не съм го поръчала май онзи сет. Mr. Green Мухливост, прилики, разлики с оригиналния Ангел когото не понасям. ooooh!Разни други ваши впечатления. Та да се прежаля ли или не се чудя ако ме разбирате правилно? Crazy Heart Eyes  bouquet

Аз имам лилията - подобна е на оригирала, но е доста по-мека. Мека, но не и нетрайна. Божурът не го знам, чудно ми е какъв е , защото го поръчах за дъщеря ми - да не са някакви мухливи джибри newsm78.......

# 306

Аз имам лилията - подобна е на оригирала, но е доста по-мека. Мека, но не и нетрайна. Божурът не го знам, чудно ми е какъв е , защото го поръчах за дъщеря ми - да не са някакви мухливи джибри newsm78.......
А не аз съм го пробвала, но един ли е, та съм го забравила, но не е мухливи джибри в никакъв случай. Мек я някак. Чакам отзиви с нетърпение.

# 307

Божурът на мен ми е любим, а с онзи сет цената му е страхотна.
Днес най-накрая дойде и Цветната бомба- много сладка, направо захаросана, но много ми хареса, въпреки че не харесвам сладки аромати. Не прилича на нищо от това, което съм ползвала до момента.

# 308
Stanimira1980 как усещаш Божура разкажи повече моля те!  bouquet

# 309
Станимира, а прилича ли по нещо божурът на оригинала? Какво усещаш ти?

Упс - писали сме заедно с Денси.

# 310
Stanimira1980 как усещаш Божура разкажи повече моля те!  bouquet
Ами как го усещам, сладък и същевременно доста свеж и енергичен, има нещо уникално в него, леко тръпчиво дори, мнооооого траен.

# 311
Момичета, в крайна сметка си купих Rock n' Rose. Бях тръгнала за Florа-та, но първо пак си ги пробвах на кожата и се оказа, че в това горещо време днес, ми идва по-тежичка (аз съм малко алергична). Rock n' Rose-а е обикновен, непретенциозен и според мен не много траен, но ще видим, при всички случаи ще е мнооого по-добре от парфюмите Ив Роше, с които сестра ми ме заля..

# 312
Нищо мухливо няма в Божура, Бастет, спокойно! Laughing
Много свеж и същевременно наситен, невероятно траен, има си основата на Ейнджъл, но все пак е съвсем различен парфюм.
Освен божура харесвам и розата, докато виолетът ми идва малко по-слабичък.

# 313
  • Варна
И на мен Божура най-много ми харесва. Ако трябва да купя Ангел, различен от класическия, това ще е именно той. Споделям напълно мнението на Емия.
За кой сет говорите, в кой сайт?

Карен, за Дейзи се въздържах като видях, че го разменяш, но за Орхидеята не мога  Laughing Винаги съм твърдяла, че ще ти отива, само дето толкова време и се опъва  Laughing
Не знам защо я възприемате непременно като зимна, аз мога да я нося целогодишно, естествено при подходящ повод. Дори ми се струва, че в топло време е много по-красива.

# 314
И на мен Божура най-много ми харесва. Ако трябва да купя Ангел, различен от класическия, това ще е именно той. Споделям напълно мнението на Емия.
За кой сет говорите, в кой сайт?

Карен, за Дейзи се въздържах като видях, че го разменяш, но за Орхидеята не мога  Laughing Винаги съм твърдяла, че ще ти отива, само дето толкова време и се опъва  Laughing
Не знам защо я възприемате непременно като зимна, аз мога да я нося целогодишно, естествено при подходящ повод. Дори ми се струва, че в топло време е много по-красива.
За сета във Фрагранса за 29 долара. Hug Само ние май не сме го поръчали. Идва в огромни кашони. Да се поправим ли, а Мимси?

gardje честит ти нов парфюм. Със здраве да си го ползваш и още много да си купиш. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт