Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-популярните парфюми на Dior според участниците в дискусията?
Какви са впечатленията за аромата Iris Poudre на Frederic Mallе?
Какви са впечатленията за новите аромати на Siслей - Siслей Едп 1, Сислей Едп 2 и Сислей Едп 3?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-популярните парфюми на Dior според участниците в дискусията?
-
Какви са впечатленията за аромата Iris Poudre на Frederic Mallе?
Участничката в дискусията споделя впечатления за аромата Iris Poudre на Frederic Mallé, като описва, че той се разгръща тъмно, топло и сравнително плътно. Тя уточнява, че ароматът не прилича на Шанел, но напомня на Amouage Lyric Woman по интензивност. Според нея това не е класически пудрен аромат; по-скоро е тъмен и топъл.
-
Какви са впечатленията за новите аромати на Siслей - Siслей Едп 1, Сислей Едп 2 и Сислей Едп 3?
Участничката в дискусията споделя, че новите аромати на Siслей - Siisle Eau de Parfum 1, Siisle Eau de Parfum 2 и Siisle Eau de Parfum 3 са три различни аромата на една жена. Тя описва първите два аромата като много леки и свежи, с лек превес към номер 2, който е по-тъмен зелен. Третият аромат е малко по-плътен, може би заради нотката на ванилия в него, и се води вечерен. Тя споделя и ценовата им категория, като изразява изненада от цената на три свежи летни аромата.
-
Какви са впечатленията на участничката в дискусията от арабския парфюм, който е закупила?
-
Кои са някои от любимите парфюми на участниците в дискусията?
страхотно описание на TF Champaca Absolute. Изобщо не искам да го тествам, направо поръчвам.
.. Ама не мога в никакъв случай да кажа, че си приличат... Pure Poison е доста по - сложен и особен, и променлив ... Аз го харесвам, особено за в косата....
... просто името, и бутилката, и вивиан уестууд....)

Придружена от Диор!
Моят го купих абсолютно на сляпо. Е, не съвсем - преди няколко години в бутика на Вивиен в Милано ги тествах повечето и тогава си казах: "Леле каква отврат". Преди година реших да предизвикам себе си и поръчах Будоар, нямах ясен спомен, помнех само, че тогава ме беше отвратил. Като дойде, известно време се чудех как съм могла да го поръчам, просто ми беше противен. След време обаче... при подходящо настроение, обстоятелства и т.н. го оцених истински и сега ми е един от любимите.
Едно не му се отрича винаги вълнува парфюмното съзнание.
Трябва да е твой, да мине поне през ръцете ти.
Та, преди 1 месец някъде, в един не-помня-какъв ден, така ми се омъгляви и разля този аромат, позеленя и потиня (идва от "тиня"), че го бутнах далеч от мене си, щото ми беше станал почти противен. А тия два дни, не щеш ли, пак си искри и един такъв стабилен, красив, елегантен, по мярка горчив - точно толкова, колкото го прави много искан от мен