Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 595
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
Аз също обичам да чета вашите прекрасни отзиви за класическата отрова, но не мога да я нося. Направо лягам, но от моментален припадък. Става ми лошо от него. Имам някакви лоши спомени свързани с него, неразбрано какви и ме побърква тази отрова.

# 271
Аз я обожавам класическата отрова. Направо полудявам като я усетя, а така обичам сладичко Heart Eyes

# 272
Търся някакви отзиви за тази Макс Мара - Max Mara Kashmina Touch  - някой дали е пробвал или я има Rolling Eyes

Аз пък търся отзиви за Max Mara Silk Touch - харесвам цветни парфюми, траен ли е и добър ли е за лятото?

# 273
Търся някакви отзиви за тази Макс Мара - Max Mara Kashmina Touch  - някой дали е пробвал или я има Rolling Eyes

Аз пък търся отзиви за Max Mara Silk Touch - харесвам цветни парфюми, траен ли е и добър ли е за лятото?
Не е много траен Max Mara Silk Touch. Добър за лятото, цветно- плодов, непретенциозен парфюм за през деня. Нищо отличаващо го, но все пак много купуван и предпочитан от любители на леки аромати.

# 274
Благодаря, сигурно ще се откажа тогава, искам летен парфюм, но да е флорален и на прилична цена, препоръчайте ми Blush

# 275
  • Варна
ама и вие с с тая класическа отрова на диор ooooh!,какво ми трябвашв да я пробвам....наистина е сладко от сливи с канела,ама то измиване няма,толкова силен и агресивен,направо ме заболя главата,направо си е отрова от всякъде Tiredсамо дето обиколих 5 псрфюмерии докато го намеря.Аз с моите захаросани водички,хич не съм за него Naughty Mr. Green

Е как 5 парфюмерии, в БЗ я има. И аз обаче така я усетих - агресивна е точната дума. Сливите, канелата - всичко това да, но има нещо, което на мен не ми понася, нещо много хард. Не е моя на този етап. Имам нужда от нещо по-меко, сладко, гальовно. Отровата не. Хипнотичната или среднощната са с по-големи шансове.
Обаче все повече харесвам Принцесата на Вера Уанг. Ще падне размисъл.

# 276
Мммм Принцесата, о да страшна е . За мен е сладолед с ядки, но такъв леко разтапящ се.

# 277
Аз съм страхотен почитател на отровите и  ги сменям често сега съм с Pure Poison - нося я и през деня и старшно ми харесва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 278
ама и вие с с тая класическа отрова на диор
Обаче все повече харесвам Принцесата на Вера Уанг. Ще падне размисъл.
Принцесата е чуден аромат, много си я харесвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
  • Пловдив
Благодаря момичета за съветите!  bouquet

# 280
Благодаря, сигурно ще се откажа тогава, искам летен парфюм, но да е флорален и на прилична цена, препоръчайте ми Blush

За цветни има много избор: Принцесата е наистина много добро предложение и е типичен цветен за мене; още новия Гучи Флора, Chloe Eau de Perfume, Prada Infusion D'Iris, Feerie Van Cleef.  Тези са от по-новото поколение и по-масови.

От бутиковите има също безкрайно много. Serge Lutens A la Nuit e олицетворение на пролетно-цветен. Аз не обичам цветни, но не устоях на Tom Ford Champaca Absolute (безкрайно невинен, но и някак си дълбок, бял аромат, с "подмолни" кадифени, почти ориентално-ванилени ноти.  Chanel Beige е много цветен, но и изискан, с нещо присъщо за базата на Шанел в други парфюми.

Изобщо, не е честно: има толкова избор за цветни парфюми Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 281
Ужасно ме заинтригува с описанието на Tom Ford Champaca Absolute, Пикси. Къде си тествала този парфюм?

# 282
Тези от Private Blend на ТФ ги има само в неговите специализирани бутици и то не всички варианти.  Чампака точно го няма където аз живея.

Където съм аз, обаче, може да се поръча по телефон от няколко магазина, но само в страната доколкото знам...

П.П.
Сега видях на Емпрес отговора. В Сакс го няма, но в Norsdrom и НМ може да се поръча по телефон със сигурност (не знам за кои държави).

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 04:28 от Pixie

# 283
От www.neimanmarcus.com  може да се поръча по телефона и пращат международно, макар и да не знам дали става конкретно за България.
www.saks.com направо си  доставят до Бг, но пък там Champaca-та специално я няма. Но можеш да се обадиш да питаш все пак.

# 284
  • Козлодуй
Аз си поръчах пробички от тук:
http://theperfumedcourt.com/Manufacturers/Tom-Ford.aspx

Общи условия

Активация на акаунт