Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 607
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
момичета, а какво ви е мнението за Gucci - Flora?

# 256
и ако някой ме светна как да прикача картинка, ще съм му много благодарна

# 257
Щракваш на бутона с "картината" (прикачи изображение) и м/у таговете (заградените с прави скоби надписи "img" - това са "тагове"), с десен бутон на мишката "поставяш" ( paste) предварително копирания адрес на картинката,  Това е  Peace
И още нещо полезно -  не е нужно всяко изречение да е в нов пост - просто щракваш на "Редактирай" и дописваш това, което искаш Peace

# 258
Щракваш на бутона с "картината" (прикачи изображение) и м/у таговете (заградените с прави скоби надписи "img" - това са "тагове"), с десен бутон на мишката "поставяш" ( paste) предварително копирания адрес на картинката,  Това е  Peace
И още нещо полезно -  не е нужно всяко изречение да е в нов пост - просто щракваш на "Редактирай" и дописваш това, което искаш Peace

мерси, Ди!   bouquet

# 259
За нищо, пак заповядай Laughing
         &
Welcome!  bouquet

# 260
Писах в началото на тази или в предната, не помня. Харесах го! Но това за мен е по-ефирна версия на Органза. А аз харесвам Органза, затова харесах и Флора.

# 261
  • при морето
Еее,толкова го обичам Диор и още да не гласувам за неговите творения-браво на мен!
Но напоследък съм  пленена от Клое,КМ,Инсоленс,а отскоро си загубих ума и по Цветната бомба и Диор остана мнооого назад
 в мислите ми.Та аз гласувах за Жадор,Диорела,Миднайт и Хипнотик пойзън,Адикт и Мис Диор.Имала съм още и Мис Диор Чери,Диорисимо и Диоресанс,но първия ми беше много сладък,а другите два твърде остри и ги преотстъпих на майка ми.
Станимира,и аз чакам отзивите ти за Цветната бомба! Peace

# 262
Писах в началото на тази или в предната, не помня. Харесах го! Но това за мен е по-ефирна версия на Органза. А аз харесвам Органза, затова харесах и Флора.
Явно трябва да се пробва тази Флора,и аз много харесвам Органза Heart Eyes

Искам да попитам вие поръчвате ли от този сайт http://megashop.bg ?Знаете ли дали парфюмите са оригинали?

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 13:42 от Borislavcheto

# 263
  • Пловдив
Да аз съм поръчвала от мега шопа и според мен са наред, веднъж се усъмних в тестер.
Но да струва си и цените са добри, но за мен много по-добър е и съм по-доволна и от цените и от парфюмите ето тук:
http://parfumi-shop.com/
А какво ви е мнението за Агент Провокатор? Иска ми се да го поръчам на сляпо но не зная дали ще ми допадне?!? Rolling Eyes

# 264
  • СОФИЯ
Здравейте на всички  Hug
Отивам да ви чета, че доста съм изпуснала

# 265
Да аз съм поръчвала от мега шопа и според мен са наред, веднъж се усъмних в тестер.
Но да струва си и цените са добри, но за мен много по-добър е и съм по-доволна и от цените и от парфюмите ето тук:
http://parfumi-shop.com/
А какво ви е мнението за Агент Провокатор? Иска ми се да го поръчам на сляпо но не зная дали ще ми допадне?!? Rolling Eyes
Аз харесвам АГЕНТА,но има доста противоречиви мнения,трябва да се пробва Thinking

# 266
  • Boston, MA
Получих Есенс на Нарсисо Родригес и усещам, чве ще стане един от ежедневните ми миризми. Чисто, чисто, бяло, ирисово-пудрено и сапунено, пролетно. Харесва ми. За съжаление го пръснах във въздуха и го мирисах оттам, че съм с 3дневен главобол и не мога да рискувам миризма по мен. Обаче като ми мине, ще го пробвам как се развива по кожа и пак ще докладвам.

# 267
  • при морето
Хриси,Непременно пробвай Агента,не купувай на сляпо.Много е противоречив.Ако мога да те ориентирам-бих го сравнила с Палома на Палома Пикасо-само че Паломата е по-шикозен и красив,според мен.
Бубка,пожелавам бързо оздравяване! Peace

# 268
  • Варна

Шипър. За мен доста сух, усещам цветята съвсем леко. Красив е. Някои го определят като съблазнителен, за мен е по-скоро офисен и претенциозен. Не е толкова строг все пак. Абе много е противоречив, в различни моменти го усещам по различен начин - ту женствен и чувствен, ту сдържан и хладен.

# 269
ама и вие с с тая класическа отрова на диор ooooh!,какво ми трябвашв да я пробвам....наистина е сладко от сливи с канела,ама то измиване няма,толкова силен и агресивен,направо ме заболя главата,направо си е отрова от всякъде Tiredсамо дето обиколих 5 псрфюмерии докато го намеря.Аз с моите захаросани водички,хич не съм за него Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт