Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 619
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
Моми4ета бихте ли ми казали нещо за Тендър Пойзън?!Немога да си спомня как мирише... Thinking,Пойзън по принцип ми харесва,те прили4аха ли си??/Иска ми се да си го купя на сляпо,дали да рискувам???А също така тия  тестери от бг сайтовете дали са ментета или не?Бая евтини ми изглеждат -по 69 лв Диор(тестер)?Ще съм ви много благодарна за някаква информация Hug

# 226
Аз не съм от най-компетентните, но специално Тендър пойзън ми е най-непоносима. Всъщност харесвам всички отрови без нея. На мен силно ми мирише на карамфили и още нещо, но май карамфили няма в състава. Според мен е най-трудно харесваната от всички отрови, но това си е мое мнение ( не ангажирам никой с него). Обаче определено по -добре я тествай първо не е за на сляпо. За цените не знам, но може и да са читави, нали все пак са тестери newsm78

# 227
Получих Натюреле на Ив Роше:

Много приятен,свеж,нежен летен аромат.
Започва малко остро,натрапчиво с цитруси и зелена ябълка...но утихва много бързо и се превръща в нежен,галещ коктейл от жасмин и цъфнали дръвчета...с задни топли и едва осезаеми ноти на амбър и мускус,които допринасят за сливането му със кожата но не достатъчно силни за да го направят тежък.
Прочетох,че бил 90% натурален...съдържа натурални есенции и олиа.
Не ми прилича на Лайт Блу...окей,може би съсвсем малко...от една порода са обаче.

Харесва ми,идеален е за лятото Peace

# 228
Аз не съм от най-компетентните, но специално Тендър пойзън ми е най-непоносима. Всъщност харесвам всички отрови без нея. На мен силно ми мирише на карамфили и още нещо, но май карамфили няма в състава. Според мен е най-трудно харесваната от всички отрови, но това си е мое мнение ( не ангажирам никой с него). Обаче определено по -добре я тествай първо не е за на сляпо. За цените не знам, но може и да са читави, нали все пак са тестери newsm78
мерси Вили Hug ще гледам да ида утре да я душна първо,4е ми омръзна от покупки на сляпо

# 229
Търся някакви отзиви за тази Макс Мара - Max Mara Kashmina Touch  - някой дали е пробвал или я има Rolling Eyes

# 230
Понеже сме на вълна Диор - сдобих се с класическия Пуазон и Долче Вита - ех, голям кеф!

# 231
Понеже сме на вълна Диор - сдобих се с класическия Пуазон и Долче Вита - ех, голям кеф!
Как ти се струва класическата отрова? Само съм я тествала и нямам спомени.

# 232

Плътна , сладка, още си я припомням, имах една маниатюрка преди 15 години .

# 233
dnes mirisah tozi i mnogo mi dopadna
плътен,сладичък,доста добро попадение Peace

# 234
Търся някакви отзиви за тази Макс Мара - Max Mara Kashmina Touch  - някой дали е пробвал или я има Rolling Eyes

Аз пък за Max Mara Silk Touch - харесвам цветни парфюми, траен ли е?

# 235
dnes mirisah tozi i mnogo mi dopadna
плътен,сладичък,доста добро попадение Peace
О,имам го и ми харесва свежестта,горски ягоди,но не е сладък-не обичам сладки аромати Peace

# 236

Плътна , сладка, още си я припомням, имах една маниатюрка преди 15 години .

Да споделя по-задълбочени впечатления относно Пуазон-а, че го изкледвам 5 часа. Усещам сладко от сливи с индрише, много тамян, рози и мед. Много ми харесва.

# 237
  • Варна

Браво, честито! Пойзън е най-любимия ми Диор, заедно с Дюн. Изобщо аз съм голям фен на Диор- като се почне от Диорисимо, Диоресанс имах ама не се спогодихме особено, после свежия Адикт, Хипнотик-а, класическия Пойзън, Долче вита, Дюн и любимата Диорела! Опс, забравих, че имам и ползвам и Жадор с удоволствие.

Пойзън е плътен, вкусен, усещам бабиното сладко от сини сливи, печено от цели плодове и на фурна. Оставя невероятен шлейф специално този парфюм. Безумно траен! Сега ме подсети за него, мисля да се олея отново Joy

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 01:28 от moonlady71

# 238

Браво, честито! Пойзън е най-любимия ми Диор, заедно с Дюн. Изобщо аз съм голям фен на Диор- като се почне от Диорисимо, Диоресанс имах ама не се спогодихме особено, после свежия Адикт, Хипнотик-а, класическия Пойзън, Долче вита, Дюн.

Пойзън е плътен, вкусен, усещам бабиното сладко от сини сливи, печено от цели плодове и на фурна. Оставя невероятен шлейф специално този парфюм. Безумно траен! Сега ме подсети за него, мисля да се олея отново Joy

Привет, сладурано и добре дошла! ей сега тъкмо това обяснявах на Мимс, че голям пушилях се дига от тавата, барабар с индрише, карамфил и канела Laughing

# 239
  • Варна
Мерси, слънце. Аз се прибрах преди 2 седмици, ама още не знам на кой свят съм. А парфюма е трепач!Гушкам тука една стотица като имане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт