Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 567
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!

Пикси   bouquet Hug страхотно описание на TF Champaca Absolute. Изобщо не искам да го тествам, направо поръчвам. (само да дойде заплатата)

Ако не познавах класическата отрова на Диор и нея бих поръчала по страхотното описание на сладко от сливи с индрише (обожавам индрише, невероятно сладък, пищен аромат има).
Обаче... аз сливки не усещам там. Само подправки и то гъсти и тежки. Не е за мен, определено. Само хипнотичната отрова бих носила и то в много специален случай. Тя хич не е ежедневен аромат.

А за чистата отрова на Диор все се каня да ви питам, не ви ли прилича поразително на Rare Pearls Avon? Последният вече не се предлага от Ейвън, но двата аромата са идентични според мен. Само дето перлите са от преди 9-10 години, а чистата отрова от 5. Странно...

# 286
Сега видях на Емпрес отговора. В Сакс го няма, но в Norsdrom и НМ може да се поръча по телефон със сигурност (не знам за кои държави).
Nordstrom.com не доставят парфюми (специално) извън рамките на САЩ.

# 287
Добро утро!

Пикси   bouquet Hug страхотно описание на TF Champaca Absolute. Изобщо не искам да го тествам, направо поръчвам. (само да дойде заплатата)

Ако не познавах класическата отрова на Диор и нея бих поръчала по страхотното описание на сладко от сливи с индрише (обожавам индрише, невероятно сладък, пищен аромат има).
Обаче... аз сливки не усещам там. Само подправки и то гъсти и тежки. Не е за мен, определено. Само хипнотичната отрова бих носила и то в много специален случай. Тя хич не е ежедневен аромат.

А за чистата отрова на Диор все се каня да ви питам, не ви ли прилича поразително на Rare Pearls Avon? Последният вече не се предлага от Ейвън, но двата аромата са идентични според мен. Само дето перлите са от преди 9-10 години, а чистата отрова от 5. Странно...
Точно поради тази причина не ме съблазнява Бялата отрова,приличат си ужасно много.Има го още във Фрагранс,една приятелка скоро поръчва Rare Pearls. Peace

# 288
  • София
Добро утро!

Точно поради тази причина не ме съблазнява Бялата отрова,приличат си ужасно много.Има го още във Фрагранс,една приятелка скоро поръчва Rare Pearls. Peace

По някаква случайност имам и двата в момента Thinking.. Ама не мога в никакъв случай да кажа, че си приличат... Pure Poison е доста по - сложен и особен, и променлив ... Аз го харесвам, особено за в косата.... Mr. Green
А Rare Perls е някак по-предсказуем и не е дистинктивен, за мен поне де....

А, и ако някой иска Rare Perls давам му моя, почти не е пръскан...

# 289

Искра, не си приличат еднакви са. И двата не ми харесват, в противен случай бих заложила на Перлите. Една приятелка ги ползваше преди години и според мен са много трайни.

Сега видях, че си писала Noir - въпрос на нос е всичко.

# 290
  • София
Здравей Noir . Hug Добре дошла.  bouquet

Край, ще го купувам Будоар...Ще си ги имам и двата! (да, син гардън е на сляпо... Blush... просто името, и бутилката, и вивиан уестууд....)

densi,  newsm20
Мила Noir, изчакай да ти дойде първо твоят, нов Райски Будоар и тогава купи първия Будоар. А ако можеш най-добре го пробвай първо някъде или от някого. Никога не съветвам насляпо особено Будоар, но пък има тръпка. Ако обичаш малки лилави градински карамфилчета, но много и с най-силното си ухаение плюс сладост и още много други неща, то това е твоят парфюм. Heart Eyes
Да разказваш непременно какво усещане ще ти донесат.

Аромат с ясно изразена фрезия не мога да ти предложа защото досега не съм срещнала такъв, но и не търся сериозно, защото не харесвам аромат на фрезия освен на самото цвете. Ще се включат други аромтани феи, защото и друг път е обсъждан този въпрос и са давани добри предложения.

Какви аромати харесваш и ползваш?  bouquet

Дойде Райския Будоар ...  Peace Хареса ми, има едно такова ретро звучене, носи ми някаква съблазнителна нотка, прикрита със сериозност... Blush Определено е интересен , не е от често срещаните цветни аромати...

По принцип харесвам цветни аромати, но не само... Казвам, че по принцип харесвам цветни, защото парфюма, без който никога не оставам и без който не мога, е цветен - Weekend на Бърбъри... Иначе съм носила от почти мъжки и унисекс аромати до сладки и тежки...

Много искам да го пробвам Будоар, ама май няма къде и явно ще трябва да се поръчва на сляпо.... Rolling Eyes Ама защо не, със Sin Garden не сбърках... Mr. Green

# 291
Мацкиии, хелоу  Hug Минавам да ви проверя как сте и какви нови дискусии сте заформили. Гледам на дневен ред са Пойзън и все още Цветната секс-бомба  Mr. Green

Аз да се израдвам, но този път не заради нов парфюм, а за перфектното концертче + многото емоции този уикенд. Много хубави два дена, отдавна не бях имала такива  Flutter Придружена от Диор!

Само да вметна и аз, че не намирам кой знае каква прилика м/у Rare Pearls и Pure Poison  Peace Вторият е в пъти по-присъствен и интересен от Перлите, въпреки че не бяха лоши за цената си...

# 292
  • София
И аз за фрезия не мога да кажа, но като чух Будоар...  Crazy Моят го купих абсолютно на сляпо. Е, не съвсем - преди няколко години в бутика на Вивиен в Милано ги тествах повечето и тогава си казах: "Леле каква отврат". Преди година реших да предизвикам себе си и поръчах Будоар, нямах ясен спомен, помнех само, че тогава ме беше отвратил. Като дойде, известно време се чудех как съм могла да го поръчам, просто ми беше противен. След време обаче... при подходящо настроение, обстоятелства и т.н. го оцених истински и сега ми е един от любимите.
Труден парфюм и определено е предизвикателство да го обикнеш.
Така че, Noir, давай смело, ако обичаш подобни тръпки  Laughing Peace

Да се допълня - Син Гардън ми е много нежен и лек. След като един път бях взривена от Будоар, как да харесам Греховните градини (това име по мое мнение не му отива на този парфюм, нищо греховно няма в него)

Hug Аз ще мина по обратния път - първо градините и после Будоар...  Laughing Нещо се зарибих по този Будоар - хем не знам какво точно да очаквам, хем имам предчувствие, че ще ми хареса.... Странна работа newsm78

# 293
И аз за фрезия не мога да кажа, но като чух Будоар...  Crazy Моят го купих абсолютно на сляпо. Е, не съвсем - преди няколко години в бутика на Вивиен в Милано ги тествах повечето и тогава си казах: "Леле каква отврат". Преди година реших да предизвикам себе си и поръчах Будоар, нямах ясен спомен, помнех само, че тогава ме беше отвратил. Като дойде, известно време се чудех как съм могла да го поръчам, просто ми беше противен. След време обаче... при подходящо настроение, обстоятелства и т.н. го оцених истински и сега ми е един от любимите.
Труден парфюм и определено е предизвикателство да го обикнеш.
Така че, Noir, давай смело, ако обичаш подобни тръпки  Laughing Peace

Да се допълня - Син Гардън ми е много нежен и лек. След като един път бях взривена от Будоар, как да харесам Греховните градини (това име по мое мнение не му отива на този парфюм, нищо греховно няма в него)

Hug Аз ще мина по обратния път - първо градините и после Будоар...  Laughing Нещо се зарибих по този Будоар - хем не знам какво точно да очаквам, хем имам предчувствие, че ще ми хареса.... Странна работа newsm78
Поръчвай смело Noir, мисля че Будоар ще ти допадне много. Ако ли не, той винаги ще намери своя нова собственичка. Това е един от най-желаните парфюми. Много често някой не го понася, а след време го харесва до лудост. Или обратния случай, пренасищане и отричане. Историята на форума помни не един и два случая на хулене и мразене на Будоара, а после... след няколко месеца в друго време и друг сезон величаене и прехласване. Grinning Едно не му се отрича винаги вълнува парфюмното съзнание.  Wink Трябва да е твой, да мине поне през ръцете ти. Hug

# 294
  • Варна
Денси ми е прочела мисълта  Laughing С леки вариации щях да ти кажа почти същото, Noir.

Снощи поръчах сета на Принцесата. Така имам нужда от нещо сладко и гальовно...
Не знам днес с какво ще съм, ще поровя в черната кутия за нещо, което да ми даде усещането, което търся...

# 295
Денси ми е прочела мисълта  Laughing С леки вариации щях да ти кажа почти същото, Noir.

Не знам днес с какво ще съм, ще поровя в черната кутия за нещо, което да ми даде усещането, което търся...
О това е чудесна новина. Hug Сета е невероятен, казвала съм много пъти. Това ми е най-хубавия сет в богатата колекция.
Честит да ти е , да ти носи шоколадови емоции и лилаво настроение съчетани с любов и пръстени с диаманти.  bouquet

# 296

О това е чудесна новина. Hug Сета е невероятен, казвала съм много пъти. Това ми е най-хубавия сет в богатата колекция.
Честит да ти е , да ти носи шоколадови емоции и лилаво настроение съчетани с любов и пръстени с диаманти.  bouquet

мен пък ме интересува трули пинк,а ня ма никакви отзиви и мнения за него....... newsm45 Weary

# 297
  • Варна

Прекрасно пожелание, и аз те обичам   bouquet
На тебе дължа най-вече решението ми да поръчам този сет.

# 298
  • Sofia
Не зная защо на прага на лятото си поръчах 3 зимни парфюма.  Thinking
Alien , Insolence  и Black orchid.
Разрешавам да ми се смеете за Орхидеята, защото цяла зима повтарях, че ми мирише на сироп за кашлица. Изведнъж в топлото ми се разкри по друг начин и я пожелах.  Crazy

# 299
Привет, уханни!
Коя е следващата тема? В смисъл да коя марка ще си говорим и гласуваме?
От два дни съм с 24 Фобург. Пак вълна на неустоимо привличане. Само хормони са, друго обяснение нямам Simple Smile Та, преди 1 месец някъде, в един не-помня-какъв ден, така ми се омъгляви и разля този аромат, позеленя и потиня (идва от "тиня"), че го бутнах далеч от мене си, щото ми беше станал почти противен. А тия два дни, не щеш ли, пак си искри и един такъв стабилен, красив, елегантен, по мярка горчив - точно толкова, колкото го прави много искан от мен Simple Smile . Както ета наскоро писа за него - много е своенравен. Не когато ти поискаш, а когато той поиска, тогава се представя белстящо. А ако не е на кеф, те праща в девета глуха ... непоносимост.

Общи условия

Активация на акаунт