Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 529
  • 377
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Току що си поръчах един сет Angel Peony от Fragrencex, и една мостричка на My Queen... Rolling Eyes Реших да си позабавлявам с някоя поръчка на сляпо... а и вие, момичета, сте толкова зарибяващи... Hug
Много чета и за Flowerbomb, ама него не ми се ще да поръчвам на сляпо, първо мисля да го пробвам... Money Къде го има в София?

# 346
  • някъде под слънцето...

Да питам тези, които имате Джуси кутюр - всяко шише ли идва с дрънкулка и винаги ли тя е една и съща или са различни? Допускате ли какво кроя  Laughing - може би да поръчам парфюм, който не особено харесвам заради джунджурийката.
Днес пак ги гледах и ду6их в магазина
за всеки вид дрънкулката е разли4на, мръсния нгли4анин  е метално рог4е и герб, на вива джуси бе6е панделка, а на обикноженото някакво сърце, на джусито на мъжо е на  велурена  каи6ка , като рог4ето и герба са нанизани на нея и са в нйлоново плик4ета

# 347
Karen, нали ти щеше да изливаш в мивката Curious Britney Spears Laughing Кажи моля, траен ли е за летен аромат?
Аз само на ръката си го пробвах и ми се видя слабичък.
Ох, значи няма да е! Искам нещо нежно, лятно, но да го чувствам поне няколко часа, а не да се изпари на мига.
Karen, благодаря! Hug

бижу,пробва ли румор2роуз на ланвин,мисля че няма да сбъркаш Wink

# 348
Viva La Juicy e с панделка и "J" от жълт метал с камъчета, закачено на безопасна игла, и къса верижка с метално надписче "Couture"; Juicy Couture e с "J", пак на безопасна игла, от сив метал и пак с камъчета,  и коронка(пластмасова); Dirty English e с висулка-чушка Mr. Green и герб.  Би трябвало всички да си имат дрънкулките.

# 349
Прилича ли на класическия? Ако да, значи не. Laughing

# 350
  • някъде под слънцето...
Dirty English e с висулка-чушка Mr. Green и герб.  
Аз пък помислих  4у6ката за рог   doh dohhahaha

# 351
  • София
Karen, нали ти щеше да изливаш в мивката Curious Britney Spears Laughing Кажи моля, траен ли е за летен аромат?
Аз само на ръката си го пробвах и ми се видя слабичък.
Ох, значи няма да е! Искам нещо нежно, лятно, но да го чувствам поне няколко часа, а не да се изпари на мига.
Karen, благодаря! Hug

Emerald Dream на Estee Lauder - това като го помирисах и директно си помислих за остров, море, лято....! Подарих го на моя приятелка и тя направо се влюби - сега го търси пак да го купува... Не знам обаче дали не е бил лимитиран...

Мога да препоръчам и любимият ми Weekend на Burberry, не че минава в категория "летен", ама ако обичаш искрящи цветни аромати... Той определено не се изпарява бързо..

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:08 от Noir

# 352
Emerald Dream на Estee Lauder - това като го помирисах и директно си помислих за остров, море, лято....!
Само да не е озонов аромат? Обаче това пък ме подсети за Beyond Paradise на Estee Lauder . Хареса ми от проба на китката, но май трябва още веднъж да го пробвам.
Емия, ти замени ли го вече? Flutter

# 353
Emerald Dream на Estee Lauder - това като го помирисах и директно си помислих за остров, море, лято....!
Само да не е озонов аромат? Обаче това пък ме подсети за Beyond Paradise на Estee Lauder . Хареса ми от проба на китката, но май трябва още веднъж да го пробвам.
Емия, ти замени ли го вече? Flutter
Пак го върнах, благодарение на милата съфорумка.  bouquet
Другият парфюм беше много хубав, но на мен не ми стоеше.
Смятам да си го ползвам.

# 354
Смятам да си го ползвам.
Първото не го разбрах, но за ползването - ОК! Peace Hug Има ли го някъде из парфюмериите да го тествам както си трябва?

# 355
моля ви дайте отзиви за това,че ми стана любопитно Thinking

# 356
Dirty English e с висулка-чушка Mr. Green и герб.  
Аз пък помислих  4у6ката за рог   doh dohhahaha
Аз също мислех, че е рог. Whistling

# 357
Прилича ли на класическия? Ако да, значи не. Laughing

няма нищо обще-мек,плътни цветя,но изключително фини-като кадифе,съвсем лека сладост,но медена,не захаросана,ефирен,на мен ми създава неповторимо слънчево настроение Laughing

# 358
заменихме ги за един ден и после пак го върнах
не можах да свикна с другия аромат Grinning

# 359
Благодаря kaloqnis2007 Hug Ще го тествам! Peace

Емия, и аз така реших, че е станало, но не бях сигурна, че съм разбрала! Peace

Общи условия

Активация на акаунт