Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 504
  • 377
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Благодаря за разясненията за Джуситата   bouquet

# 361
бижу,пробва ли румор2роуз на ланвин,мисля че няма да сбъркаш Wink
Прилича ли на класическия? Ако да, значи не. Laughing

няма нищо обще-мек,плътни цветя,но изключително фини-като кадифе,съвсем лека сладост,но медена,не захаросана,ефирен,на мен ми създава неповторимо слънчево настроение Laughing

Само да допълня...изключително женствен!!!
Не прилича на класическия,той е по дързък,по ярък,по спортен даже бих казала...
Розата е нежен,галещ,прегръщаш...все едно срявняваш момиче със жена !!!

# 362
мими23-страхотно допълнение newsm51 smile3501

# 363
Само да допълня...изключително женствен!!!
Не прилича на класическия,той е ...по спортен даже бих казала...
Розата е нежен,галещ,прегръщаш...все едно срявняваш момиче със жена !!!
О, колко красиво описание, мими23Heart Eyes  Hug Точно спортен го усещам класическият и затова не го харесвам. Peace

# 364
Ох, момичета, добре, че споделихте по-назад в темата за Black Orchid  на  Tom Ford    Hug . Казвам го в такъв смисъл, че на мен точно сега , в по-топлото време  много добре ми се развива  и  си викам , дали пък аз нещо не съм в ред? Много си мислех дали да го оставя за поръчка за по хладно време, но от както си имам виалче и вече го поносих известно време, май, няма какво да го мисля вече , то е ясно, че ще се поръчва   Mr. Green  .  Другите, които ме грабнаха тотално и които наистина ще имам без да се замисля /дано да е много скоро/  са  Alien  Thierry Mugler  , Insolence  Guerlain  ,   Coco Mademoiselle     Chanel  ,   Un Jardin Après la Mousson   Hermes  .  Това са наистина парфюми, коите ме завладях  и просто нямам търпение да ми отдаде сгоден случай да си ги взема.  Не че чакам на само на случая  де  Mr. Green    Joy   , аз начин ще си намеря и пак ще ги имам .  
Само Coco Mademoiselle  ми остава малко в чуденка.  Значи аз имам виалче на ЕДП и много ми харесва , но миналата седмица бяхме в София  и моята приятелка така щедро ме напръска, да не кажа уля  с вариант ЕДТ, който също ми допадна.   Сега просто се чудя кой от двата варианта да си взема .  Но определено има разлика между тях.

# 365
Гледах и се чудих до сега и ми се отвори голямо мислене между Rumeur 2 Rose и Cavalli WomanThinking Някой има ли отзиви за вторият? Най-вече като трайност, защото иначе ароматът ми харесва.

# 366
  • при морето
Шест страници за един ден-направо ме удивихте,немога да ви изчета вече цял час... Hug

# 367
Бях решила да си взема един о парфмите на Dior,  Addict или някой  Poison, спомних си чи имаше тука някаква тема за парфюми.  Ама не съм очаквала да намеря цяла тема само за ароматите на Cristian Dior  Laughing Благодаря на авторката, която се е сетила Hug

# 368
Фалирах вече..........Мимси, кажи за костюма, моля те! Има ли го из Европата - предния път нищо интересно не видях в Дъгласа.

Онагледявам първо: Scent Intense - CoSTUME NATIONAL

Определено това ми е откритието за тази година (до сега, че има още време до края) и то абсолютно на сляпо. В началото много прилича на Черната орхидея. Костюмът обаче е по-мек, ласкав, топъл. Ако Орхидеята е пагубно страстна, този е притаено сексуален  Crazy Ох  ooooh!, чудя се сега как по-точно да ги разгранича. Преди няколко дена споменах някъде, че единствения път, в който съм го носила истински, направо се влюбих в себе си  Crazy Laughing Много ми е специален, абе направо безценен. Ако Орхидеята е за специални случаи, Костюмът е по-интимен, ама по особен начин -прегръща така, че се чудиш искаш ли да излезеш някога от това състояние. Едновременно с това е изискан, луксозен.
По Европа би трябвало да го има. Онзи ден като говорих с Ета (поздрави на всички от нея), тя беше в Ринашенте в Милано и точно ги миришеше Костюмите. Черния и на нея най-много и хареса, белия бил като по-сладко Бяло пачули, а розовия - компот. Тя като се върне ще обасни подробно предполаагам.

Мимси, със закъснение благодаря - но снощи по някое време интеренет сдаде багажа...
Дано го има в някой магазин тоз Костюм Насионал да го помириша и най-вече да си направя подарък - то какви празници идваха? о, първи май - закъде съм без подарък за такъв светъл празник Laughing

Апропо, днес съм с Пуазон - чакам да видя сега как невинното сладкото от сливи поражда темни помисли.....

# 369
Да попитам - само в ГЕТ.БГ ли тестерите са с капачка?

# 370
Да попитам - само в ГЕТ.БГ ли тестерите са с капачка?
Не Бижу. Капачката зависи само от производителя. Всички тестери на Диор са с капачка задължително. Всички тестери на Герлен са без такава. Както ги виждаш тестерите в БЗ така се и продават. Ако има капачка там парфюма има в в нета. Ловли винаги е с капачка, както и другите на Сара. Ив Сен Лоран са винаги с капачка. Шанел по-често без.

# 371
densi, Hug както винаги с перфектна информация!  bouquet

# 372
densi, Hug както винаги с перфектна информация!  bouquet
Благодаря ти мила!  bouquet Следобяд се гответе за Ерме. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Безспорен победител при любимите аромати на Диор очаквано е Addict, следван от J`adore Eau de Parfume и Hypnotic Poison

# 373
  • София
Един въпрос малко в страни от темата... Някакви отзиви за този сайт: http://www.parfumi-shop.eu/, съмнително евтино е...

# 374
Един въпрос малко в страни от темата... Някакви отзиви за този сайт: http://www.parfumi-shop.eu/, съмнително евтино е...
Писа се за него-реплики са Stop

Общи условия

Активация на акаунт