Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 584
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм вече Шехерезада - вуала - http://islamicbookstore.com/a4788.html Grinning

# 61
Разкажи за аромата, моля, Шехерезада Laughing Hug

# 62
Разкажи за аромата, моля, Шехерезада Laughing Hug

Усещат се всякакви мускуси, амбри и ванилии......Има нещо сочно-кисело, което не зная на какво точно се дължи - пише, че имало слива и касис, но и двете не ги намирам - може би не знам точно как миришат в парфюм и затова не ги припознавам. Жасмин, карамфил и роза се усещат, но единни като аромат , а не като отделни , някак излизат от сърцевината на ориенталщините, т.е. не намирам цветята да доминират, приглушени са и създават по-скоро ароматно-цветна носока на амбрата и мускуса. Седи красиво на кожата - хем е сочно, хем е алкохолно-сладко, абе грехове.......

# 63
  • Пловдив
Здравейте и от мен  bouquet

На Диор така и не съм харесала някой парфюм дотолкова, че да си го купя. Но много от тях намирам за приятни и ми харесва да ги усещам (на някой друг обаче). Гласувах за Diorissimo, Escale a Portofino и Midnight poison. Останалите отрови не ги харесвам, особено Чистата Grinning
Адикт много ме беше впечатлил на първо помирисване, на следващото обаче вече ми беше втръснал и не го понасях сякаш го бях носила всеки ден в продължение на година Laughing
За Портофино писах преди време, че лимона ми мирише малко като ароматизатор за тоалетна Blush Но след това го пръсках още два пъти, привлича ме нещо в него, за съжаление не бих могла да го нося.

# 64
Адикт ми мирише на индрише или здравец. Crazy Нне мога да определя точно, но със сигурност е едно от двете! Сега се сещам.

# 65
  • Варна
Bastet, Бижу, честити ви арабски вълшебства! С много удоволствие и здраве да им се наслаждавате!
Само внимателно с греховните помисли  Wink

# 66
Днес в унисон с темата съм с Dolce vita Peace.
Ходих до МОЛ-а и пробвах Flowerbomb. Май наистина тестерчето е на Extreme newsm78, понеже цветът на шишенцето беше тъмно лилаво, а до колкото си спомням на EDP версията шишенцето е прозрачно. Но в момента явно не съм на такава вълна и парфюмът не ми допадна особено. Мнооого сладост усетих, почти никакво развитие (поне на моята кожа). Добре че не го поръчах на сляпо ooooh!.

# 67
Bastet, Бижу, честити ви арабски вълшебства! С много удоволствие и здраве да им се наслаждавате!
Само внимателно с греховните помисли  Wink

Благодаря ти! И в навечерието на светлия празник много здраве и на теб, вълшебни изненади и докат сме живи все ще грешим явно Wink

# 68
Да споделя не точно по темата.Днес получих страхотен подарък-Шанел 5.Цял следобед подскачам Grinning Дораснах за този Шанел след последната среща с Пелагия  bouquet Навремето неколкократно го тествах и все не бях очарована.
Наистина вкусовете се променят !

# 69
На кой аромат е това прекрашно шишенце ?

# 70
# 71
Мерси.  bouquet
Може ли да се намери в някой български сайт?

# 72
Днес получих страхотен подарък-Шанел 5.Цял следобед подскачам Grinning
Честито, скъпа! Hug С радост да си ухаеш и още такива радости да получаваш! Grinning

# 73
Честити нови придобивки на всички принцеси парфюмни! Още много да получавате.  bouquet

Аз днес измирисах света парфюмен и ще разказвам впечатления.

На първо място пробвах обстойно трите нови аромата на Сисли, Sisley Eau de 1,Sisley Eau de 2, Sisley Eau de 3.Обясниха ми че са създадени да се допълват и носят в един ден трите последователно. Дотук добре, прекрасни ленти за пробване на аромата с гравирано лого в три различни цвята за трите аромата с номерата 1,2 и 3. За първи път виждам такъв комплимент към потенциалния клиент, а не бели хартиени блотери. Хубави, елегантни и изчистени шишенца с типични за Сисли капачки, произведения на изкуството. Напоха ми лентичките изключително много. Първите два аромата много леки и много свежи с превес на номер 2, който е тъмно зелен за мен.Третият аромат малко по-плътен, може би заради сложената малко ванилия, все пак се води вечерен. Всичките имат и доста подправки в базата, но умерено не накъртват. Тук идва интересното -  един парфюм 100 мл струва 229 лв, трите общо стават близо 690 лв. Прекрасно! 690 лв за три свежи летни аромата, не благодаря. Whistling Mr. Green

# 74
Честити нови придобивки на всички принцеси парфюмни! Още много да получавате.  bouquet

Аз днес измирисах света парфюмен и ще разказвам впечатления.

На първо място пробвах обстойно трите нови аромата на Сисли, Sisley Eau de 1,Sisley Eau de 2, Sisley Eau de 3.Обясниха ми че са създадени да се допълват и носят в един ден трите последователно. Дотук добре, прекрасни ленти за пробване на аромата с гравирано лого в три различни цвята за трите аромата с номерата 1,2 и 3. За първи път виждам такъв комплимент към потенциалния клиент, а не бели хартиени блотери. Хубави, елегантни и изчистени шишенца с типични за Сисли капачки, произведения на изкуството. Напоха ми лентичките изключително много. Първите два аромата много леки и много свежи с превес на номер 2, който е тъмно зелен за мен.Третият аромат малко по-плътен, може би заради сложената малко ванилия, все пак се води вечерен. Всичките имат и доста подправки в базата, но умерено не накъртват. Тук идва интересното -  един парфюм 100 мл струва 229 лв, трите общо стават близо 690 лв. Прекрасно! 690 лв за три свежи летни аромата, не благодаря. Whistling Mr. Green

Обясниха ми че са създадени да се допълват и носят в един ден трите последователно...
На мен това никой не ми го обясни когато ги пробвах Thinking а и не мога да си представя да смеся тройката с един от първите два,само ще ги разваля Mr. Green
А първия и втория са почти идентични и не бих ги смесвала за да се допълнят.В двойката просто към цитрусите е добавен босилек,и то бая... и то вкусен  Crazy
Ами двойката ми е фаворит  Grinning така че съм на далавера Laughing
Тук стотачката е 129 евро,но дори и те ме карат да се замисля Rolling Eyes

Гривните са наистина сладки,още си ги пазя Wink

Общи условия

Активация на акаунт