Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 500
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia

Карен, според мен Dolce Vita и Eau de Dolce Vita са два коренно различни аромата.

Благодаря , Пелагия,  но не разбрах дали са :
Dolce Vita edp и edt,  Eau de Dolce Vita
или
Dolce Vita  edt и Eau de Dolce Vita

# 91
Здравейте,няколко дена не съм ви чела и сте изписали доста страници за моите любими парфюми на Диор  Hug
Сега ще ви кажа за кои гласувах и се връщам да чета  Naughty
На първо място нареждам Addict - любим мой парфюм!От както го ползвах за пръв път може би преди 6-7 години,той стана неизменума част от моята парфюмна колекция!След него поставям Midnight poison, Dolce Vita, в пролетно и  лятно време пък много обичам да ползвам Addict eau freche, Pure poison, Pure poisone elixir - страхотно се развива на кожата ми тази свежа отрова....обожавам ,чувствам се прекрасно, себе си, свободно, в същото време нежно, женствено и стилно, просто прекрасен аромат!

# 92
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 93
Момичета,отдавна се каня да попитам познавате ли тук парфюмите на Ив Роше.
От тях съм имала Nuit d`Orchidee, Ming Shu Fleur Rare, Shafali8'e jour и Vie Privée, който е уникално нежен и приятен аромат, който ми се иска да има от къде да си купя. Моите също бяха миниатюри. Всичките до един са трайни, учудващо за цената си и никак не са лоши. Peace

# 94
Честит празник ,мили момичета Hug
От бранда Диор имам няколко парфюма.Някои ги харесвам много ,други не толкова.
Ще гласувам за Hypnotic Poison ,Pure Poison,Addict ,Diorissimo и Miss Dior.Имам и Dolce Vita, Diorella,Pure Poison Elixir който почти не се различава от Pure Poison.Освен това е с помпичка и не може да се носи в дамска чанта.Последните ги пръскам,но не са ми много любими Thinking

# 95
  • Варна

Мими, имам само Нео Натура от Ив Роше. Не съм ровила да видя съставките, но на мен най-ярко ми се откроява тамян. Уж имало и кокос в него, но аз не го усещам изобщо. Траен е, ползвах го зимата от време на време, доста силен.

# 96

Мими, имам само Нео Натура от Ив Роше. Не съм ровила да видя съставките, но на мен най-ярко ми се откроява тамян. Уж имало и кокос в него, но аз не го усещам изобщо. Траен е, ползвах го зимата от време на време, доста силен.

Да бе...верно.Ти ме подсети сега !!! Аз имах миниатюрка на същия.Не съм го забравила изобщо,още ми изплува миризмата му в паметта ми.Аз усещах кокоса,но опушен от тамяна...да,дървесно-смолест аромат...труден за харесване и носене.На мен не ми подхождаше хич.И мноооого силен и траен,нямаше измирисване.

Вниманието ми првлече най вече този: http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Secrets-d-Essence … Fraiche-5855.html

# 97
мими23, Ириса е много хубав парфюм. Много траен и плътен. Аз бях тръгнала да го купувам на една голяма промоция, но нещо купих преди него и се разколебах, за да не трупам бройка. Отдели му специално внимание зя тестване, заслужава си.

# 98
Половината от ароматите на Ив Роше ги няма никъде за продажба, този също не го намерих. Rolling Eyes

мими23, мога да ти изпратя пробичка от Ming Shu Fleur Rare, но мисля, че той може да се намери в някои наши парфюмерии все още.

ПП. Упс! Холандия...
Embarassed

# 99
мими23, Ириса е много хубав парфюм. Много траен и плътен. Аз бях тръгнала да го купувам на една голяма промоция, но нещо купих преди него и се разколебах, за да не трупам бройка. Отдели му специално внимание зя тестване, заслужава си.

Окей,мерси  bouquet

А познаваш ли и останалите от тази серия-жасмина,Амбъра,Розата... ?!
А Евиденс...май тук някой го споменаваше скоро,доколкото помня с добри отзиви...

# 100
Половината от ароматите на Ив Роше ги няма никъде за продажба, този също не го намерих. Rolling Eyes

Би трябвало да ги има в специализираните магазини и салони на Ив Роше Peace

# 101
     Честито    Възкресение    Христово

мими23 на мен доста ми харесват ароматите на Yves Rocher . Имам   Comme une Evidence . Страхотен, доста силен за мен аромат, макар, че го дават като свеж, изключително траен. В описанието му има теменужки /които аз не усещам/, роза, дива момина сълза, мускус и пачули. Изключително е траен и присъствен.
   Ode au Reve - Одата на мечтите за мен е доста нежен, топъл, романтичен аромат и в никакъв случай не бива да се подвежда човек от синьото, че е морски свеж.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Бамбук     много летен аромат, чист, все едно отпиваш глътки свежест през зноен летен ден.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Зелен чай  също много свеж, на мен ми е абсолютно идентичен с Green Tea   на  Elizabeth Arden.

Между другото, сега като пишех се сетих за един парфюм, който съм ползвала преди около 15 год. може би и имам чувството, че беше също на Yves Rocher , но не съм сигурна, че и не помня как точно се пишеше. Беше нещо от сорта Cap Natur и шишенцето представляваше една топка.  Бяха различни цветове, аз съм имала жълтата. Многооо си го харесвах. Имам чувството, че това беше най-хубавата ванилия, която съм душила на парфюм. Към ден днешен спомена ми е за ванилия, но дали беше така........ Някой спомня ли си го и дали го е мяркал някъде?

# 102

мими23, мога да ти изпратя пробичка от Ming Shu Fleur Rare, но мисля, че той може да се намери в някои наши парфюмерии все още.

ПП. Упс! Холандия...
Embarassed

Grinning

Мерси все пак,много мило...
Мостричките не са проблем,мога да си поръчам или на място да ида да помириша,но винаги е тръпка да чуя вашите мнения и описания Peace

# 103
     Честито    Възкресение    Христово

мими23 на мен доста ми харесват ароматите на Yves Rocher . Имам   Comme une Evidence . Страхотен, доста силен за мен аромат, макар, че го дават като свеж, изключително траен. В описанието му има теменужки /които аз не усещам/, роза, дива момина сълза, мускус и пачули. Изключително е траен и присъствен.
   Ode au Reve - Одата на мечтите за мен е доста нежен, топъл, романтичен аромат и в никакъв случай не бива да се подвежда човек от синьото, че е морски свеж.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Бамбук     много летен аромат, чист, все едно отпиваш глътки свежест през зноен летен ден.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Зелен чай  също много свеж, на мен ми е абсолютно идентичен с Green Tea   на  Elizabeth Arden.

Между другото, сега като пишех се сетих за един парфюм, който съм ползвала преди около 15 год. може би и имам чувството, че беше също на Yves Rocher , но не съм сигурна, че и не помня как точно се пишеше. Беше нещо от сорта Cap Natur и шишенцето представляваше една топка.  Бяха различни цветове, аз съм имала жълтата. Многооо си го харесвах. Имам чувството, че това беше най-хубавата ванилия, която съм душила на парфюм. Към ден днешен спомена ми е за ванилия, но дали беше така........ Някой спомня ли си го и дали го е мяркал някъде?

Евиденс съм 100% сигурна че ще го харесам и купя.Има много хубави оферти и излиза направо без пари.
Бамбука и Зеления чай бяха на страхотна оферта но пишеше о'де колон и аз си помислих че ше е нещо като парфюмиран боди спрей и затова не поръчах и сега ме е яд като казваш че са трайни и хубави.На зеления чай имам душ-гел.

# 104
  • Бургас
ползвала съм няколко парфюма на Ив Роше, някой са ми допадали, други - не, някой са били трайни, други - не. Последния който много ме омагьоса е Iris Noir, но пък за разлика от вас не ги намирам за евтини /така де, 70 лв за 50 мл Ив Роше хич не е "без пари"/

Общи условия

Активация на акаунт