Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 532
  • 377
  •   1
Отговори
# 75
Весел Великден на всички! 

Най-после мога да споделя впечатления за Iris Poudre na Frederic Malle. Бях чела най-различни описания: че прилича на Шанел 5 защото е алдехиден, че има метални ноти в началото. Моите първи впечатления не потвърждават това.  Алдехидите са меки, в сравнение с Шанел, и метални ноти почти не усещам. Но ако някой очаква бледия, свеж, пролетен Ирис в Прада, който в базата напомня онези старомодни (по приятен начин) пудри за лице, ще бъде изненадан. Ирисът на ФЛ се разгръща тъмен, топъл, и сравнително плътен.  Не ми прилича на Шанел, но затова пък ми напомня на Amouage Lyric Woman по интензивност.  Не бих го нарекла силно пудрен, поне не класически.  Досега нито един от парфюмите на ФЛ не са всекидневни за мене и не са най-лесните за носене, въпреки че са сред тези с най-високо качество, които съм срещала. 

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 07:43 от Pixie

# 76
  • Paris
За новите аромати на Сисли мога да кажа, че това са три различни рокли на една жена. Според случая и настроението "обличате" един от трите.

# 77
Христос воскресе, ароматни easter!

# 78
Честит Великден!

# 79
  • Варна
Pixie, всеки път ни "застрелваш" с невероятно интересни аромати! С удоволствие те чета, провокираш ме непрекъснато, обичам това усещане!

Честито Възкресение Христово на всички! Да бъдем здрави и да има повече любов в душите ни!

# 80
  • Sofia
Докато сме на тема Диор да питам - Eau de Dolce Vita и  Dolce Vita edt  различни ли са?

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:03 от Karen

# 81
За новите аромати на Сисли мога да кажа, че това са три различни рокли на една жена. Според случая и настроението "обличате" един от трите.

Да,нещо такова  Crazy Crazy Crazy

# 82
Христос воскресе !!!
Весело изкарване на празника на всички !!!

# 83
Христос Воскресе! Въдете здрави! Желая ви радост, благополучие и много положителни емоции! Heart Eyes Hug

# 84
Христос Воскресе ! Желая ви весело прекарване на празничните дни.

# 85
Воистина Воскресе!

Весело изкарване на празника на всички. Само хубави емоции и светли дни.  bouquet

Почерпка от мен по случай именния ми ден.

# 86
vili_2703 Честит Имен Ден! Да си жива и здрава!  bouquet

Днес избрах за Възкресение Христово L Instant Guerlain. Мирише ми точно на Великден. На цветя, на препечени козунаци с ядки, на мед, на радост и любов. Чудесно ми се връзва с празника.

Вчера пробвах и S.T.Dupont - Rose. Както и очаквах нищо особено, доста слаб, кремест, розов аромат. Непретенциозен и подходящ за всеки ден. Започва цитрусово и усещам муск и цветя, много рози в сърцевината. Не се отличава с добра трайност аромата.

# 87
Момичета,отдавна се каня да попитам познавате ли тук парфюмите на Ив Роше. Много често ми спират погледа по каталозите и във Фрагрантика,но нито съм пробвала нито съм чувала нещо за тях...като изключим NATURE-май него всички го знаят,но на мен не ми допада...или едно време не ми допадаше.Ще ми е интересно да науча повече за тях и най вече дали са качествени и трайни,защото по описание някои звучат многообещаващи:
http://www.fragrantica.com/designers/Yves-Rocher.html

Аз тествах Натюреле,защото ще го получа подарък.
Нямаше как да не ми хареса,защото е свеж,горчивичък,цитрусов...точно на вълната на която съм в момента.
Напомня малко и NATURE,има я зелената тревиста нотка...но този е предимно цитрусов,по остър,стипчив...
Във Фрагрантика го сравняват с Лайт Блу,но аз не знам....май не като че ли Thinking
Като го понося пак ще пиша.

До тогава ще събирам информация за останалите Peace

# 88
Мирисах и Angel Sunessence EDT Legere и Alien Sunessence EDT Legere новите летни лимитки от Thierry Mugler. Пълно разочарование и двата. Ангела аз не го понасям, заради мухливата нотка и нямаше да го пробвам въобще, но продавачката ми каза че нямат нищо общо. Същият е за моя нос както другия, но е по-лек в началото. Не ми хареса въобще флакона, като пластмасов е. Който харесва Ангела и го има, едва ли би си купил летен вариант за много пари и то същия. Едва го измих час по-късно, защото ме задуши буквално. Хубавото е че и двете лимитки имат продукти за тяло с фини блестящи частищи като този на Извънземното е и тониращ. Имат и глосове за устни много блестящи, но този на Ангела е прозрачен, другият е цвят кайсия, също много светъл.
Alien Sunessence EDT Legere започва също олекотено и цитрусово, но в базата е абсолютно същия. Догодина очаквам новия с зелен флакон с добавен лайм, после следващото лято, розов с грейпфрут. Wink Отново въпроса защо пускат непрекъснато едни и същи аромати или олекотени копия с етикет лимитиран продукт и сериозна цена? Няма какво ново да измислят или пазара го налага? И двата  са до изчерпване на количествата, линиите им за тяло и устни също. Angel Sunessence EDT Legere струва 130 лв за 50 мл.

# 89
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Много здраве, късмет и добрина в душите!
Честит Имен ден на всички именници  bouquet!

Карен, според мен Dolce Vita и Eau de Dolce Vita са два коренно различни аромата.

Общи условия

Активация на акаунт