Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 41 397
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
денси, честита ти цветна бомбардировка  Heart Eyes Да оставиш много "жертви" след себе си! Mr. Green

Бастет, благодаря за инфото...Явно няма да случим на време, но пък студеното дава повече възможност за избор на парфюм  Laughing

Благодаря много.  bouquet Аз този парфюм го асоциирам винаги с култовия лаф на Мимс и Ета и мъжете им " Като го помириша този парфюм и лягам!". Точно това е секс Бомб или Цветната Бомба. Heart Eyes

# 136
Мацки, отзиви за Valentino Eau de parfum имате ли?

# 137
Мацки, отзиви за Valentino Eau de parfum имате ли?
В миналата тема го обсъдихме доста.
Ето моето мнение
Цитат
Пробвах на китката Valentino Eau de Parfum. Много ме изненада. Страхотно силен ,мощен аромат с блъскащо начало. Усещам цветя е много плодове тропически, екзотични, тежки и задушливи. Манго,кивано,карамбола и много узрели банани./Всичките те не присъстват в пирамидата, но аз ги ям и този аромат ми мирише на тях/.  В комбинацията с алдехиди, които усещам обаче доста слабо, аромата е интересен и с нищо несъпоставим. Много присъствен аромат. Очаквах нежен, ефирен, но не това е плодово-цветна експлозия. Виждам го перфектно на тъмни дами с високо самочувствие и големи цели. Всичко в стаята мирише на него, а аз за съжаление получих мигновена алергия от съставките и сега ръката ми е червена с обриви и сърбежи. Добре че пръснах на ръката само. Изключителна трайност и интензивност на аромата. Никога няма да останете незабелязана с него.

# 138
Момичета, вчера в Гет пуснаха най-новата Прада Ephemeral Infusion Collection Infusion de Fleur d`Oranger, която не се продава още никъде в България и то на добра цена. Четох мнения по световните сайтове, но не са добри. Някой мирисал ли я е? Моля, кажете вашите мнения. Четох че мирише много на сапун и прани дрехи. Повечето хора са разочаровани, но все пак мненията са много малко.

# 139
А каква е разликата между ЕДП на Цветната бомба и Екстрийма?

# 140
Някойя добра душа ще ми пусне ли една пробичка от тази Цветна бомба-Екстриим,че ме запленихте с тези отзиви. Praynig
А Валентиното ще се поръчва #Crazy

# 141
Някойя добра душа ще ми пусне ли една пробичка от тази Цветна бомба-Екстриим,че ме запленихте с тези отзиви. Praynig
А Валентиното ще се поръчва #Crazy
Искра, откъде ще поръчваш Валентиното? Иначе днес или утре ще поръчам бомбата и ще ти пратя пробичка, само че чудя коя точно да поръчам.

# 142
А каква е разликата между ЕДП на Цветната бомба и Екстрийма?
Прекрасното сравнение мужду двата варианта на Калоянис от миналата тема, където разнищихме всички известни варианти на Бомбата.
Цитат
днес ги сравнявахме с мимс  Hug За мен началото е еднакво или почти,но после.......докато бомбата утихва и е по ефирна,екстрийма е по плътен ,по сладък,но не сладникъв и адски елегантен.В бомбата има нешо по захарно,адругият е като домашно сладко/надявам се на ди го представите в добрият смисъл /,в него има и една по тежка нотка,незная дали е тамян,но нещо специфично,което му придава по тежък характер.С две думи ако бомбата е млада госпожица,то екстрийма е улегнала млада дама.За моят вкус вторият е по добър.Всъщност аз винаги съм искала него,тъй като както стана ясно днес при нас в мола продават бомбата ,а тестерът е на екстрийм,но нямаше кой да знае,И като си поръчвах бомбата ,всъщност очаквах другият аромат,защото него познавах,и после като я получих ми се стори различна,но го отдадох на носа си.Т аднес разбрах всъщност коя е била първата ми любов  Mr. Green

# 143
Момичета, вчера в Гет пуснаха най-новата Прада Ephemeral Infusion Collection Infusion de Fleur d`Oranger, която не се продава още никъде в България и то на добра цена. Четох мнения по световните сайтове, но не са добри. Някой мирисал ли я е? Моля, кажете вашите мнения. Четох че мирише много на сапун и прани дрехи. Повечето хора са разочаровани, но все пак мненията са много малко.
Днес получих  списание с хартиен тестер вътре и доколкото може да се разбере от него, новата Прада вони на стар сапун със съвсем незабележими плодови нотки.
Не знам как е на кожа, но от този тестер на мен определено ми е доста неприятна Mr. Green

# 144
Днес получих  списание с хартиен тестер вътре и доколкото може да се разбере от него, новата Прада вони на стар сапун със съвсем незабележими плодови нотки.
Не знам как е на кожа, но от този тестер на мен определено ми е доста неприятна Mr. Green
О, EMPRЕSS, благодаря ти много за отзива. Hug  bouquet

# 145
  • някъде под слънцето...
опиатах  се да го харесам, но не... на моята кожа стои много зле

# 146

Не ми мирише на сапун, особено пък вонящ. "Ephemeral" е изключително точно описание на парфюма: ефирен, бих го нарекла блед и нежен цитрус.  Има ноти на портокалови цветове.  Не е за мене, но аз не нося цитруси и "бледи" парфюми.

# 147
Здравейте момичета. )))
Днес пробвах последното Гучи, Flora - докарали са го и при нас. ))) Не е лош, доста траен, цветен и плодов.
тук са дали малко бедно пирамидата, но все пак може да се ориентира човек. )
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-by-Gucci-5226.html

А сега имам малко странна молба за тази тема, но понеже е много често посещавана. )))
Днес получих сенки от последната колекция на Ив Сен Лоран. Ето тези - http://www.yslbeautyus.com/make-up-eyes-eyeshadow/c38_41_48/p356 … product_info.html.
Всичко чудесно, страхотни са, кутийката е разкошна, но.....съм сбъркала цвета. ((((
аз имам ето тези - http://www.yslbeautyus.com/images/attributes/466_ombres-5-lumieres-4.jpg
а исках тези - http://www.yslbeautyus.com/images/ombres-5-lumieres-L.jpg
ако някой проява желание да направим нещо, примерно размяна, продажба, или нещо подобно, моля да ми пише на лични.

# 148
Благодаря много и на sl и на Pixie . Друго си е да имаш съфорумки парфюмни феи в чужбина. Hug  bouquet

# 149
Идва и новия Baby Doll Honeymoon Limited Edition.

Общи условия

Активация на акаунт