Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 526
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
Орхидеята не мога  Laughing Винаги съм твърдяла, че ще ти отива, само дето толкова време и се опъва  Laughing
Не знам защо я възприемате непременно като зимна, аз мога да я нося целогодишно, естествено при подходящ повод. Дори ми се струва, че в топло време е много по-красива.

Напълно съм съгласна. В повода е ключът към този парфюм, поне за мене: официална рокля (може и с гол гръб), красива огърлица, класическо коктейл парти на огромна тераса, гледаща към града, или супер-луксозен ресторант--представям си Орхидеята в такава обстановка. Във всекидневието този аромат може и да дразни, независимо от сезона.

# 316
И на мен Божура най-много ми харесва. Ако трябва да купя Ангел, различен от класическия, това ще е именно той. Споделям напълно мнението на Емия.
За кой сет говорите, в кой сайт?

Карен, за Дейзи се въздържах като видях, че го разменяш, но за Орхидеята не мога  Laughing Винаги съм твърдяла, че ще ти отива, само дето толкова време и се опъва  Laughing
Не знам защо я възприемате непременно като зимна, аз мога да я нося целогодишно, естествено при подходящ повод. Дори ми се струва, че в топло време е много по-красива.
За сета във Фрагранса за 29 долара. Hug Само ние май не сме го поръчали. Идва в огромни кашони. Да се поправим ли, а Мимси?

gardje честит ти нов парфюм. Със здраве да си го ползваш и още много да си купиш. Hug  bouquet

densi, мерси!!! Simple Smile   bouquet

# 317
  • Пловдив
Може ли в духа на последните постове да ми разкажете малко за Angel Garden of Stars - Peony. Само аз не съм го поръчала май онзи сет. Mr. Green Мухливост, прилики, разлики с оригиналния Ангел когото не понасям. ooooh!Разни други ваши впечатления. Та да се прежаля ли или не се чудя ако ме разбирате правилно? Crazy Heart Eyes  bouquet
Според моя нос, мухливост - нулева Laughing Прилика с оригиналния - само в началото.
Изискан, мирише ми на розови листенца и сапун. Има и нещо лееко ретро, но както стана ясно, всеки от нас има различна представа за ретро-то  Wink Аз си пазя едно виалче и не съм се прежалила още. Но цената си е чудесна Mr. Green

# 318
Нищо мухливо няма в Божура, Бастет, спокойно! Laughing
Много свеж и същевременно наситен, невероятно траен, има си основата на Ейнджъл, но все пак е съвсем различен парфюм.
Освен божура харесвам и розата, докато виолетът ми идва малко по-слабичък.

Ох, благодаря ти!   bouquet Да не ме бие момата, че засега я омагьосвам колко бил хубав! Grinning

# 319
И на мен Божура най-много ми харесва. Ако трябва да купя Ангел, различен от класическия, това ще е именно той. Споделям напълно мнението на Емия.
За кой сет говорите, в кой сайт?

Карен, за Дейзи се въздържах като видях, че го разменяш, но за Орхидеята не мога  Laughing Винаги съм твърдяла, че ще ти отива, само дето толкова време и се опъва  Laughing

Мимс, поръчвай! То без пари направо Grinning...........Насам , народе , на намалението!

П.П. Усети ли камфор в миднайт пойзън-а на кожа - някои казват, че усещат такова чудо. При мен няма и ми е доста приятен аромат. Пък и как е траен!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:41 от Bastet

# 320
Камфор не усещах, въпреки че четях за него. Поначало чуждите мнения рядко ми влияят и ако харесам нещо, бих го носила без, да задълбавам в това, кой авторитет е казал нещо против него. Laughing Пък ако ще и целият форум вкупом да каже, че е гадно. hahaha
Харесвах парфюма почти година и се канех да го купя, докато в един момент.... камфор. ooooh!
И колкото повече душа, толкова по-зле става. Поне отпадна един дерт. Joy

# 321
И аз не усещам камфор в Среднощната отрова. На мен ми мирише на лимони с мед, писах някъде преди време. Разкошен ми е! Crazy

# 322
Не усещам камфор в Среднощната отрова въобще, само много ванилия и пачули. Много е хубав.

# 323
  • Варна
Аз усещам камфор в Среднощната отрова, но само в началото. После уляга и слава Богу камфорът се изпарява. Харесва ми тази отрова, заедно с Хипнотичната.

Денси, ми да вземем да поръчаме по един Божур, то грехота за тази цена  Grinning

Да питам тези, които имате Джуси кутюр - всяко шише ли идва с дрънкулка и винаги ли тя е една и съща или са различни? Допускате ли какво кроя  Laughing - може би да поръчам парфюм, който не особено харесвам заради джунджурийката.

# 324
Ми хайде да поръчваме! Речено-сторено. Пък ако не е моят ще го подаря. Желаещи около мен бол.  WhistlingHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моят Джуси е с дрънкулка, 100 мл.

# 325
Нали се чудехте за Принцесата на Вера Уонг и нейният сет е с голямо намаление
Gift Set - 1.7 oz Eau De Toilette Spray + 2.5 oz Body Lotion + 2.5 oz Foamy Body Polish + .10 oz Mini EDT - $65.00    37%    $40.95

# 326
Нали се чудехте за Принцесата на Вера Уонг и нейният сет е с голямо намаление
Gift Set - 1.7 oz Eau De Toilette Spray + 2.5 oz Body Lotion + 2.5 oz Foamy Body Polish + .10 oz Mini EDT - $65.00    37%    $40.95
А имаме го отдавна него. Mr. Green Hug  bouquet Благодаря обаче от името на всички момичета които сега ще го поръчат на супер цена. Хайде народе на Принцес.

# 327
На мен Принцесата не ми направи впечатление...
А този Божур от сета не е ли много миниатюрен Thinking

# 328
Фалирах вече..........Мимси, кажи за костюма, моля те! Има ли го из Европата - предния път нищо интересно не видях в Дъгласа.

# 329
В едно списание видях реклама на
Някой да го е пробвал вече?

Общи условия

Активация на акаунт