Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 841
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Varna
Жив и здрав да e Марти, много да е палав и щастлив
Весел празник на цялото семейство! И понеже днес е специалне ден за теб, Шуши, заповядай:

# 166
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ЦВЕТЯТА, МОМИЧЕТА!
Почерпката!

Дени, радвам се че адаша е вече добре.

Освободиха ме от работа днес - по случай празника - държавна работа, какво да кажа... Сутринта на Марти му подарих един акордеон и само ни надува главите...  Laughing Днес купона е от 17-30 часа, ще пусна снимки довечера, ако съм жива...

# 167
Шуши, честит рожденик!

Да ти жив и здрав и много да ви радва!

Ето и един виртуален подарк за Марти:

# 168
 happy bd  на Марти! Много здраве, късмет, щастливо и безгрижно детство и много подаръци за малкия Спартакус!
На мама Шуши   smile3525 за празника и много да се гордее с нейния Спартакус! Мреси за почерпката!

# 169

Честит рожден ден на Марто! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!
Уна, честита и безпроблемна бременност!   bouquet Hug
Дени, много се радвам, че малкият сладур вече е добре и мерси за кафенцето  Praynig Heart Eyes
Разгледах страхотни клипчета и снимки. Направо съм запленена от чудесните ни деца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятен ден ви желая! Wink

# 170
Честит рожден ден на Марти! Да расте здрав, весел и щастлив!

Честито и на всички рожденици от изминалите дни!

Честита бременност на Уна! Лека и безпроблемна до края!

Аз вече съм в болнични до раждането! Бебето е добре, но е доста ниско разположени и натиска шийката, затова докторката ми каза да почивам и да не се натоварвам. Сега обаче ме хвана някакъв вирус и не ми е много добре  Sad.

Лек и слънчев ден ви желая!

# 171
Честит рожден ден на Марто - пожелавам му много здраве и щастливо детство!
Дени браво на Марто, сега на воля ще тича по Трявненските поляни!
Мами пожелавам ви много почивка, разходки и усмивки през почивните дни! Аз като работеща знам че ще се насладя максимално на компанията на Мариса и да науча новите и номера, песни и танци, че постоянно ме изненадва с нещо ново като остана и един ден с нея.
Страхотен е тоя Ивко бе...нацелувай го яко като се прибереш!
Честито и на Уна за прекрасната новина, да и е лека и безпроблемна бременността...и чакам с нетърпение дали и тя ще потвърди затвърдилото се вече тук раждане на момичета или ще наруши традицията.  Mr. Green
Катя точно пишех къде си и че се тревожа за тебе радвам се че се разписа. Почивай моля те и чакаме новини.
Хайде и дано повече от неразписващите се мами в почивните дни намерят време за нас.
Весели празници!  bouquet

# 172
Честит 3 Рожден ден Марти!!!Пожелаваме ти да се сбъднат мислите на завистниците и да продължаваш все в този бодър дух! Heart Eyes

Честит празник и на другите пораснали госпожици и господа!
За свое извинение за изчезването ми мога да се похваля с една почти готова детска стая-остава през почивните дни мъжа ми да направи мебелите и после мога да показвам WinkА докъто той се труди над стаята аз ще направя един хубав преход на страната ни в посока Родопи,Пирин и обратно естествено с дребния.Иначе той е в прекрасна кондиция и даже напоследък се опитва да ми говори с един сърдит строснат тон дето много бързо пък аз губя търпение и става весело Mr. Green

Да не забравя-Олче Елина е прекрасна караш ме да мечтая и аз....даже и име съм измислила само да стане факт Laughing

# 173
Честит рожден ден на Марти! Весело и щастливо детство!
  nbirthday

Уна, лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug

Пожелавам ви весели почивни дни - щури детски игри, много смях и хубаво настроение!

# 174
Честит рожден ден на Марти.
 newsm67 smile3510 bdbaloni happy bd
Много усмивки и щастливо детство.
Уна, имаш прекрасна дъщеричка, да ти е жива и здрава. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на финала.  preggo newsm07

# 175
Благодаря ви момичета, още веднъж!
Успях да кача снимките, не са много качествени...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=371375

# 176
Шушу, аз си мислех, че всички момченца обичат коли и влакове. Но вие определено сте на вълна Спартакус. Много е сладък. И с тези сини очи - да ти е жив и здрав Simple Smile

# 177
  • Пловдив
Добро утро майски мами!
Нося ви новина за едно майско бебе: Христина на Pepsun е вече кака на Йоана- родена е днес в 03:33 с мерки 3350гр и 50см.

Да е жива и здрава малката Йоанка, а на Pepsun бързо възстановяване.

# 178
  • Плевен
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЙОАНА НА ПЕПСЪН! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА! МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДОНЕСЕ! ПОЗДРАВИ И НА ПОРАСНАЛАТА КАКА ХРИСИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СИНЕОКИЯ СПОРТАКУС МАРТИ! ЖИВ И ЗДРАВ И ГОЛЯМ СПОРТИСТ КАТО ИДОЛА СИ ДА БЪДЕ!

# 179
  • Пловдив
ЧРД на рождениците Марти и Криси !!! Да са много щастливи и обичани  Hug

Честита радост на мама Пепсън! Да й е жива и здрава малката госпожица  Heart Eyes

Честито и на Уна за хубавата новина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт