Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 840
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит рожден ден на Марти със закъснение! Да е все такъв чаровник и все така любознателен и с нищо да не притеснява мама!
Уна, страхотна новина, пожелавам ти прекрасна бременност!

Честита кукла на Пепсън, да е жива и здрава!

Ани, много благодаря за хубавия поздрав Hug Браво на Ивко!
Гери, явно Любо наистина е много кротичък и послушен, щом преходи ще правиш с него. Аз не си позволявам такива планове въобще...

Честит 1 Май момичета!

# 181
Еех, какви хубави новини...
Честито на Марти на Шуши - да е жив и драв !!!
Честита нова рожба на Пепсън - драве  късмет във всичко !!!
Уна - лека и безпроблемна бременност ти жела!!!

Аз ви пиша от "Барото" - тук сме за майските празници. Ани, от теб разбрах за това място - страхотно е и ти благодаря, че го препоръча !!! Обаче много вали и само отскочихме за малко до Гоце Делчев - супер уредено и поддържано градче - малко и уютно. В хотела има и безжичен интернет, затова успявам да ви пиша.

Тия дни мислим да отидем до Драма и Кавала, ама чакаме малко да се оправи времето.

Гери малко кашля и се сополиви, ама а я тъпча тук с разни илачи, а и лекарката каза, че засега не е нещо сериозно. За всеки случай и е дала рецепта за антибиотик, но да се надяваме, че няма да се стига дотам.

Целувки и като мога пак ще пиша  Heart Eyes

# 182
Честита дъщеричка на мама Пепсън.
Да е жива и здрава и много добричка. Целувки и на каката.

Шуши, нацелувай малкия Спортакус. Много хубава торта и нашата ще трябва да е на същата тематика, но все още не съм избирала. А Марти наистина изглежда щастлив Heart Eyes
Нанчи, дано Гери вече е здрава Praynig. Приятна почивка Peace

# 183
Честит рожден ден на Гого на Пилето и на Йони на Смайли!Да са живи и здрави и много щастливи!Да радват мамите и татковците си и много да ги слушкат!
Честита сестричка на Хриси и втора рожба на мама Пепсън!Дано да е кротка и красива като кака си......и умна като мама и тати!

И при нас вали,а аз имах най-кошмарната нощ снощи,та днес гледам на революция.......но да знаете,че ако тия дни някой се поболее-май само Господ може да спаси положението/поне Пловдивската спешна педиатрична помощ е под-всякаква критика #Cussing out/

# 184
  • Пловдив
Честито на днешните рожденици Гого и Йони   bouquet

Любче, какво става, да не са болни сладурите  Sad

Дано се оправи това време, че ние сме заточени у свекърите (макар и без тях) и Калина полудява затворена вкъщи  Confused Sad

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ЙОНИ И ГОГИ!!! Да се здрави и щастливо детство!!!

ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА НА ПЕПСЪН!!! Да расте здрава и послушна и кака Хриси да я гледа и помага!

Днес майка ми има рожден ден - да ми е жива и здрава и все така да ми помага и се занимава с Марти!!!

Весел празник на всички и да си починете подобаващо!

Любче, пиши какво става..., сигурно не ти се говори, но ако можем да помогнем с нещо...

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 14:22 от *ШУШИ*

# 186
Миленка,Шуши,не ми се искаше да развалям празничното настроение в темата,но първо снощи Иво си пръсна"BU" в окото/от около два см/...правихме промивки,той орева света.........,след около час баткото ми сервира,че го боли гърлото,към 3 през нощта се събуди с над39градуса Т и обилно кръвотечение от носа...та се обадих на Спешна помощ,те естествено ме препратиха към детски кабинет дежурен-отидоха с баща му,там докторката дори не си е направила труда да го прегледа като хората и им е  предписала парацетамол/устно-няма рецепта,няма дявол/.Е,поне Т я посвали,но нали знаете,че в момента и лекарства не дават по аптеките ако нямаш рецепта.......та просто ни се разказа играта #Crazy...а аз от два дни съм с болки в ставите,вдигам невисока/но постоянна Т/ и ме болят очите/по точно парят ми/....И естествено всичко се случва когато са официални почивни дни/по закона за Всемирната гадост/..............И,послдения гвоздей беше,че вчера на Общинско ниво е обявено,че децата записани преди годината в която навършват три години няма да участват в класирането за ДГ/е Иво е записан така-понеже и в двете градини в които имаме подадени документи условието за първия раб.ден. на годината в която навършва три,не важеше и се приемаха документи по всяко време,та гарантиращите ни прием входящи номера вече хич не ни греят/..........Е,оплаках се...........дано това да са ми дертовете,че иначе ще се хвърля през терасата/пък сме само на първия етаж и сме орешетени навсякъде-та и това е трудна задача/

# 187
Честита втора дъщеричка на Пепсън! Пепсън, пожелавам ти бързо възстановяване и много радост с новото попълнение на семейството ви!
Честит 3-ти рожден ден на Йони и Гого! Да са здрави и да имат щастливо детство!
ЧРД и на майката на Шуши. Пожелавам й да се радва още много години на децата си, внуци и правнуци!

Люба, дано скоро да оздравеете - както ти, така и Сами.
Явно в детските градини ще се влиза с връзки...  

# 188
Честита принцеска на Пепсън! Да расте здрава, весела и щастлива!

Честит рожден ден на Йони и Гого! Много здраве и безгрижно детство им желая!

Честит рожден ден и на майката на Шуши! Да е здрава и все така да се грижи за сладкия Марти!

Бързо оздравяване на Люба и Сами!

# 189
  • София
Добре дошла на малката Йоана! Да е много щастлива и късметлива, и безкрайно да радва мама, тати и кака!

Честит рожден ден на Гоги и Йоана! Да растат все така чаровни и лъчезарни деца!

Любе, ужасни преживелици сте имали.  Shocked Ивчо когато беше правил гърч май пак по някакви празници беше.
Бързо да оздравявате, и ти най - вече, че мъжете са заникъде без жена вкъщи! Гуш! Hug

# 190
Люба, наистина ужасно преживяване сте имали  Shocked ! Винаги съм се молила - пази Боже да опрем до докторите, особено в Бърза помощ! Имам познати, които работят там и като са ми разказвали как пият вечер на смяна  Shocked
Дано да се оправите скоро и да нямате повече притеснения!!! Praynig

# 191
Да Ви успокоя,че като се понаспахме и поизпотихме и май малко от малко ни просветна........,но наистина се убеждавам,че е най-добре да не дава Господ да се разболееш в почивен,празничен ден или на друго място/ние сме ги минали всичките варианти и все е имало екшън с хорър елементи/.А и това последното с аптеките дето го приеха-и аз съм против безразборното пиене на лекарства и самолечението,но немога да се съглася,че трябва да чакам пет дни да ни слезе педката от Балкана,за да се лекуваме......както и че в Спешната помощ само отчитат дейност/щото рецепта не са написали,преглед реално не е имало........ама ми звъня Асен да ми иска ЕГН-то на детето-да си вземат парите от ЗК,че уж нещо са свършили/
Диването и то днес ми заобикаля парфюмерията и отдалече сочи с прост/но честно досега не е проявявал никакъв интерес към тях и затова имаше оставени ина ниско/.....и да се похваля/то не е за хвалене/,но май вече се разделихме с памперса/знам,че повечето отдавна го махнаха,ама ние нали сме все на опашката/...трети ден и нощния е сух,та скоро и него ще разкараме...
Шуши,да ти е жива и здрава майчицата,много да се обичате и да си помагате!  bouquet

# 192
  • София
Ивко, Честит 3-ти рожден ден! Бъди здрав, щастлив и много палав! Незабравим празник и много усмивки на Твоя Ден Ден! Laughing

# 193
Честит рожден ден на Ивко на Ани и на Илиан на Роси!Да са живи и здрави,много умни и послушни и все така чаровни и красиви!

# 194
Честит Рожден ден на Ивко! Нека расте все така чаровен и ученолюбив!
Ани, пожелавам ви много да ви радва и винаги да ви слуша и уважава!

Общи условия

Активация на акаунт