Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 839
  • 288
  •   1
Отговори
# 195

Честит рожден ден на Ивко, Илиан, Йоана и Гого!                            Желая им, много здраве и безгрижно и щастливо детство!

Честита радост на Пепсън! Да ти е жива и здрава                                                  девойката и много да ви радва!
Люба, надявам се да сте изгонили болестите и да сте върнали доброто настроение  Praynig Hug
Лека нощ  Heart Eyes

# 196
  • Велико Търново
С ОГЛЕД НА ОТВРАТИТЕЛНИЯ МИ КОМПЮТЪР ВЛИЗАМ НА БЪРЗО ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ ДЕЦА,КОИТО ИМАХА РД!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТЛИВИ,ДА ИМАТ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

СЕГА ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО И НА ФАНТАЗИЯ/КОЙ КАКВОТО ИСКА/ ЗА МОЯ РД.ВЛЯЗОХ В ОТБОРА НА 30 ГОДИШНИТЕ,ХА ДАНО ОТ ТУК НАТАТЪК ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ ИМА САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ!

ГОГО,ДА СА ЖИВ И ЗДРАВ!ЖЕЛАЯ ТИ ВЕСЕЛО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТА ЙОАНА И НА ПЕПСЪН!

Ако,сеньора се смили над бедната ми бременна душа и извиса някой да преинсталира ще бъда по-подробна Crazy

# 197
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИСКА!

Здраве, късмет и много обич да срещаш по пътя си!
Светли да са хоризонтите ти и постижими мечтите ти!
Най-искрено ти желая дъжд от хубавини и веселби!

И виртуалния ти подарък от мен  Mr. Green:

# 198
  • Пловдив
ЧРД и от мен, Сисе!!!
Все така позитивна и усмихната бъди и по-често ни радвай с дълги цветни постинги
   bouquet

# 199
Честит рожден ден на Гого на Лони; на Йони  и на Гого на Пилето! Честит юбилей и на Сиска!

Пепи, добре  дошла на малката ти дъщеричка! Да е здрава и щастлива! На теб бързо възстановяване!

Нанчи, весело доизкарване на почивката!

Люба, радвам се че при вас неприятностите отшумяват. Браво и за памперса. Ние все още сме с нощен. Иска ми се да го махна, но все си е пълен и не смея. Обедния вече не е проблем.

Благодаря ви за поздравите за рождения ден на Ивко! Ето и почерпката:
Рождният ден мина страхотно. Децата много се забавляваха. Оператора скоро ще ми даде диска, обикновено ми прави и снимки, ще ги кача, че аз нищо не съм снимала допълнително.

# 200
Честит рожден ден на Гого на Лони-да е жив и здрав и много щастлив!
Честит празник и на Сиската-да не се оттърве от здраве,да е все така  свежа и духовита и  30-те и години да и напомнят за себе си,само като и искат личната карта!А,за компа-аз викам вместо да преинсталира сеньора да вземе  да я изненада направо с един нов/Сисе,да му предадеш -няма да му искам авторски за идеята Wink/........И, последно да и пожелая леко раждане със бързо възстановяване след това Praynig....и дано втората принцеса да е още по-кротка и от Божа!
/ей,прерових нет-а и неможах да ти харесам картинка с мъж.....откъде ги намираш-незнам Thinking/
Аз все още не мога да се похваля с нищо/пък и то смея ли/,че снощи пък Иво вдигна Т и цяла нощ се борихме с нея..........

# 201
  • София
Честит рожден ден, Гоги! Щастливо детство и много весели игри!

Сиска, Честит Юбилей! Много любов ти желая, сбъднати мечти и верни приятели!

# 202
ЧРД НА ИВКО, ГОГО И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДЕЧИЦА !!! ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО !!!

Пиша набързо, че интернета ту го има, ту изчезва.

Вчера бяхме на Кавала - страхотно красив град - все едно Велико Търново, ама на брега на морето. Атмосферата е невероятно уютна и гостоприемна.

В София ще пусна и снимки.

Днес бяхме до Лещен и Ковачевица - също невероятно красиви и приказни.

Това е засега.

Целувки  Hug

# 203
  • Русе
   Честита 3-та годинка на всички порастнали дечица!
   Да растат здрави и засмени!
   Честит рожден ден, Сисе! Бързо да мине времето до щастливия ден и леко раждане!   

Аз се включвам чак днес, защото малко пострадах Confused На 30-ти април сутринта(точно преди сватбата) се събудих със зачервено, подуто и сълзящо дясно око. Сама се нагласих така, предния ден нещо ми влезе в окото, разтърках го и съм си надраскала роговицата. Целият ден ходих с превръзка на окото, беше доста смешно на работа - нали съм ОТК и трябва да гледам какво работят хората - и добре, че ме пуснаха по-рано за да полежа у нас и да си почивам със затворени очи. В деня на сватбата бях малко по-добре, слагах от време на време тъмните очила, но в църквата и по време на ритуала в ресторанта бях без тях и всяка светкавица от снимките ми се забиваше в окото като нож.
   Вече съм значително по-добре, но доста се измъчих. Не мога и да изчета темичката, за да не гледам дълго монитора... Още нямаме снимки от сватбата, младоженците заминаха на Боровец.
   Поздрави от мен и Дари, която вече се събуди и ме дърпа да гледаме Том и Джери Grinning

# 204
Честит трети рожден ден на порасналите вече дечица! Да са живи и здрави, щури и весели, щастливи и усмихнати!

Сисееее, чесит юбилей! Много здраве, късмет и послушно домочадие!

И аз нещо не съм особено добре, ама ще си трая щото на фона на Любините премеждия съм си направо цвете с разстроен и повръщащ стомах!

Иначе в нашето семейство почивката е активна. Играем, излежаваме се, разхождаме се... Днес, ако не ни мине котка път, сме планирали да заведем детето на отглеждане при баба му и да си подарим един свободен ден с баща му - да ходим на кино, на шопинг, да търсим торта с формата на Томас (някой ако е виждал такава в някоя сладкарница нека каже, че никъде не мога да намеря, а не вярвам да няма!)

Хубав ден на всички и весел празник на рождениците!

# 205
Честит рожден ден на Ивайла! Да е жива и здрава и мама по честичко да ни я показва!  Hug

Танче, аз ще помогна със снимки - ако им занесеш , в някоя сладкарница все ще ти направят:

Ние отиваме на цирк с водни животни. Не съм била до сега на такъв и ми е интересно да го видя.

# 206

Честит рожден ден (на патерица) на Гого! Да е жив и здрав и много да слуша мама и тате!

Ч.Р.Д на Сиска. Да си много здрава, щастлива и много, много обичана!
Всички болнички, бързо да се оправят и да се радват на почивните дни  Praynig Hug

# 207
Ставайте поспалани  Heart Eyes

Честит трети рожден ден, на всички дечица празнуващи днес! (на който майките им малко са ни позабравили  Mr. Green)  Да са живи и здрави и много да ги слушкат!   newsm51 newsm59 smile3510

# 208
Мили момичета, много ли благодаря за пожеланията за РД на Гоги!
Радвам се, че не сте ни забравили, въпреки че напоследък въобще не съм от най-редовните. Но знайте, че не съм ви забравила - честичко се сещам за вас и ако не пиша, то поне ви понаглеждам от време на време.
Ние имахме премеждия - миналата седмица Гоги вдигна Т и се оказа, че има гнойна ангина. Прегледи, лекарства, но детето продължаваше да вдига Т и стигна до 40.1 градуса. И не спада, нито с кърпи, нито с хладна вана. Бях се побъркала. Но за щастие сега вече детенце е ОК и надявам се, това да е било. Но пък мен ме нападна алергията и съм с такава алергична хрема, че едва гледам - като погледна към светлината и очите ми сълзят, няма спиране. Сега съм на антиалергични, пък да видим дали ще ми мине. То за това и не можех да седна на компютъра.

Искам да честитя рожденните дни на всички дечица, които съм пропуснала да им пожелая щастие, много здраве и безгрижно детство. А на всички, на които им предстоят рожденни дни им пожелавам весел и незабравим празник.

Честити рожби на Олчето и Пепсън!

Честит рожден ден /на патерици/, Сисе!  Пожелавам ти хубаво и здраво бебче и послушни деца и съпруг!

# 209
  • Пловдив
Здравейте момичета, много ви благодаря за пожеланията за нашата нова принцеса. Ние вече сме си вкъщи и се подготвяме за рождения ден на кака Хриси.
Сега да не забравя да пожелая весело детство на малките ни рожденици!
На Сиска на патерици също пожелавам да е много щастлива и много сбъднати мечти!

А ето и две снимки на двете ми принцеси:
http://shegunova.multiply.com/photos/album/52/Ioana#1
http://shegunova.multiply.com/photos/album/52/Ioana#3

Общи условия

Активация на акаунт