Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 858
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Явно всички сме тук, но никой не пише нищо съществено! hahaha Joy

# 61
  • София
Е и аз съм тук,постоянно ви чета,но все не успявам да се включа в темите.Та сега да питам нещо съществено:водихте ли вече вашите деца на профилактична консултация при педиатъра?Пускат ли се някакви задължителни изследвания и какви?А ваксини дали има още да се слагат от задължителните?

# 62
Явно всички сме тук, но никой не пише нищо съществено! hahaha Joy
Май въпрос на мързел...

Добре. Да попишем..
Имарова, по твоите въпроси никаква ме нема.. Направо съм безхаберна по повод регулярните прегледи, теглото и височината.

Отчет за детето: болен е в Трявна, повръща и има разстройство. От вчера. Доктора питал майка ми склонни ли са да влязат в болница... Та сега се чудя излишна ли е паниката и причината дали не е в отчетност на болницата на клиничните й пътеки или да хващам чартъра за Трявна...

Логичното заключение гласи: Сдухана съм.

# 63
Имарова, не съм водила детето още на консултация. С ваксините не знам вие до къде сте. На Никола му е сложено всичщо по имунизационния календар - сега следва чак след няколко години. Детето е в заслужена почивка! То бива бодене и чудеса, стига толкова! Смятам да го водя май месец...ЖЗ

Дени, притеснително е състоянието на Марто, но си мисля, че предложението за болница е единствено за да не се обезводни организма му. Ти и да вземеш чартъра не вярвам да си в състояние да промениш ситуацията! Или пък може днес Хари Потър да е минал покрай офиса ви и да ти е заел вълшебната си пръчка....
Дано скоро се оправи нашата дружка и да не ти дава поводи за притеснение!

# 64

Хайде, по едно слетобедно , да налея  Hug
Аз днес съм се разготвила, че ми се ще да отхвърля тази дейност и през почивките да съм си на разходки с детенце. Та наготвих четири манджи  bowuu.
Дени, надявам се малчо бързо да се оправи  Praynig Аз лично на твое място бих си била до детето, та макар и без резултатано. Това си е мое мнение, но аз самата не бих издържала да съм далече и то в това състояние  Hug
Галюша, що така сте разсърдили хубавото дете  Naughty
Миа, е много изобретателна  Heart Eyes
Приятен и слънчев ден ви желая!

# 65
  • Пловдив
Ааааа  Naughty и аз тук Peace , ама само чета  Embarassed. Не че има нещо с което да се похвалим напоследък де  Rolling Eyes освен скарлатината която изкарахме , но видях, че Миленка ви информира за нея и аз така и не се разписах  Blush. Сраааааааааам  Embarassed

Миленка леко пренасяне дано скоро и ние ви последваме  Hug. А и да Стефан каза - Повече обичам Канина  Joy ама тя болна .Ащо мамо е болна? Страда горкия  Blush

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:08 от mrancho

# 66
Аз понеже вчера посетих личната и тя ме просветли точно по Имаровите въпроси.
Като стане на 3г детето има задължителна консултация - мерене, теглене. За това ще те издирват, защото да си вземат хонорара. Имаш право и по здравна каса за пълни кръвни изследвания. Предложи ми , но аз отказах.
Ваксини има вече първи клас.
Дано да станат препоръчителни до тогава!  Praynig

# 67
  • Плевен
И аз се опитвам да ви чета, но от Тери ми е почти невъзможно, така тактично ме избутва от компа, че ...

Благодаря Ани, че ни просветли, защото и аз нямах яснота по въпроса.

Дени аз бих хванала чартъра, сърце не трае  Hug. Дано бързо се оправи Марто  Hug.

Днес виждам яснота в тунела относно Траянината температура, взе да поспадва, да не чуе  Twisted Evil. Дано като се събуди да е здрава вече.

Хубав уикенд от мен, дано успея да се разпиша пак, но ако довечера някой сипне нещичко и Сиска турне някой да плакне окото, може и да цъфна  Mr. Green

# 68
  • София

мноооого ми е драго!
хайде успешно пренасяне и да ви върви по вода Flutter
кали да я нацелуваш по хубавите бузки  Heart Eyes

дени, хващай пътя да си си до чевенцето и леко да мине Praynig!

# 69
И аз съм на линия......макар и късно,ама ще се разпиша с пожелания за хубав и слънчев ден/но вече мога да пиша само  по време на следобедния сън на Иво ....и после по нощите/...Ние сме здрави/уж,че изкарахме малко сополи тия дни,но нищо друго не последва-та го пишем простудяване от разходките/.
Миленка-стискам палци да се пренесете бързо/ако има нужда от помощ-свиркай,.........че не е редно да се явяваме само за купон/
Дени,предполагам вече си потеглила към Трявна/не,че ще спреш разстройството,ама ако не идеш сигурно теб ще те подкара-от нерви/-дано марто бързо се оправи и да му се размине болничното лечение. Praynig
Тери и тя ,дано да не вдига повече Т. Praynig
Аркова-и ти  да оздравяваш-ще знаеш,че твоето е от нередовно пиене.
Та,като казах пиене-да знаете,че и аз ще чакам довечера някой да почерпи тук/тамън да ми спори повече гладенето,че  камарата дето съм си я приготвила си е бая внушителна/

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:19 от Анонимен

# 70
SISA:Темата ли обърка-тук е май,ама 2006

Не не съм я объркала и не нужно да се "зъбиш".

Имах имен ден на Великден и споделих едно преживяване ,макър и не свързано с бебо през май.  Mr. Green

Ти бъркаш ли като ни занимаваш с твоята дъщеря Божа??????????

Пример:У дома котката си има Божа :mrgreen

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:22 от bellaa

# 71
  • Varna
   gi4o_pi4o, мерси за кафенцето, точно от това има нужда.
  Змейко, леко пренасяне.
  Дени, дано бързо се оправи Марто.
  Хайде и ние да се покажем, фръц, фръц Laughing

А тук има малко снимки от рождения ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350851&pid=11750925

# 72
  • София
bellaa ,предния път наистина беше объркала темата,аз също доста се зачудих.Но сега да влизаш,за да се заяждаш не  го разбирам.Ние тука преживявания всякакви четем,но поне всичките ти постове от деня да бяха в нашата тема,та да бяхме разбрали за какво става въпрос.И ние щяме да ти честитит именния ден и вечерта да пийнем по едно за твое здраве Simple Smile(това е с добри чувства нищо че и на този емотикон му белеят зъбите)

# 73
SISA:Темата ли обърка-тук е май,ама 2006

Не не съм я объркала и не нужно да се "зъбиш".

Имах имен ден на Великден и споделих едно преживяване ,макър и не свързано с бебо през май.  Mr. Green

Ти бъркаш ли като ни занимаваш с твоята дъщеря Божа??????????

Пример:У дома котката си има Божа :mrgreen

Прощавай, не искам да съм груба, но тук достъпът е само срещу членска карта с изображение, което се пази в тайна само за притежателите му.... Mr. Green
Не е нужно да се палиши излишно!

Остани си със здраве и по-малко ядове.... това с най-добри чувства!

# 74
Стават грешки!

Дени, дано адаша да се оправи скоро и да пишеш добри новини!

Змейко, успешно пренасяне и много щастие в новия ви дом, с толкова любов направен!

Ани, наистина много полезно инфо, ще го имам предвид.

Подготвяме се за рожденния ден - запазих пак в нашия детски кът, час за 30-ти. Поръчах и куклен театър "Красавицата и Дзвера" - любимата приказка на Марто. Да не забравя да спомена, че тортата ще бъде с лика на Спортакус - иска ли питане...

Галюша, сега сме в мониторинга на радиото, в съседната стая и нямам поглед, какво става с въпросното дело. Ще питам, обаче и ще ви кажа...

Общи условия

Активация на акаунт