Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 859
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Наздраве дружина !!!  Drunk

Аз съм на червено винце:

# 76
Eй, хорица не нужно да ме ядете,объркала съм темата. А и понеже СИСА я видях,че тя пише там дето и аз и така.

От бременността съм разсеяна,но по кротко де!!!!!!!!!!!!!!

Живи и здрави всички.

# 77
bellaa,не се стряскай-тук са много "благи" мами събрани,само по някога  са така "свирепи" Wink......
Шуши,а няма ли тематично парти със"Мързел град-а"?...и да ти кажа искренно ти съчуствам,че си подложена на това в работата/дано поне кисело мляко Ви дават за вредностите Mr. Green/
Иночка,много ти хубава рожденничката/и тоалета/...пу-пу..
Айде,наздраве и от мен/аз съм на бира beer/

П.С.Ей,това че за почивните дни пускат дъжд и студ хич не съм го поръчвала.......какви планове имах,ех............. ooooh!

# 78
  • Плевен
Ех, Любе, само ти ме подкрепи душо  Hug  Heart Eyes Grinning!

# 79
Ми ,Аркова обеща,ама нещо се скатава.........чакам поне Гичо да намине...пък за мъже,ще има да чакаме.....

# 80
  • Плевен
Мммм да, кака ни Сиса нейде запива и ни е забравила с хубавите картинки....

Отивам да гледам Бягство към победата  Simple Smile, но продължавам с пиенето де  Mr. Green

# 81
Кака ни Сиса с тая бременност съвсем ни заряза на произвола на съдбата/това да се приема като откровенно порицание/.То аз поне напоследък мъж имам вкъщи,ама друго си беше да изпльоска тук един `убавец от нейните/че определено ги подбираше качествено/.
Люси,"Бягството и аз го гледам"..и с бирата продължавам Peace

# 82
  • Велико Търново
Халал да ви е ненаситници такива Mr. Green

Ха наздраве с бира за кърма живот и здраве другия месец Crazy

# 83
  • Плевен
Оооооооооо Сисенце жива да си душо... Hug

А кърма със сигурност ще имаш, щом доволно и редовно се черпаваш с биричка  beer2

# 84

Сиска, така ми вдигна настроението, че веднага казвам наздраве! Че аз както съм без мъж, малко ми трябва и скачам  Mr. Green
Иночка, много ти фешън момата, пу-пу  Heart Eyes

# 85
Сисе,така ми вдъхваш  надежда,че не ти се е отразила чак толкова зле бременността.Попадението е добро,но ако все още носиш на майтап,да ти кажа аз какво намерих из нет-аhttp://s58.radikal.ru/i160/0904/4c/29d141aca340.jpg,.........пък тя бирата си е направо лечебно средство-няма да стои детето гладно,я Wink......... beer2

# 86
  • Велико Търново
Може ли да ме барнеш и с такова тяло CrazyЩе ти се отблагодяря подобаващо/ще изтегля свекърва ти към търновско/.Ако и тоз младеж ми осигуриш не знам как ще се отблагодарявам Blush

# 87
Кафето и закуската, дами!

Eeee, какъв купон съм изпуснала снощи! Тю, да му се невиди... Аз с деца се разправям и снощи, понеже трудно идваше Сънчо, 5 приказки съм изчела!
Любче, важи баткото, ама и на Сиса е класика в жанра!
Забравих да ви кажа, че ходихме с Марто на психолог - заради детската/нашата педиатърка ни препоръча/. Тя написа че е препоръчително да се премести в другата група и ако там не може на частна... Уф, и аз си го знаех, ама друго си е да ти го каже психолог и да дадеш 30лв.  Mr. Green
Не съм ходила още до детската, ще трябва да говоря с директорката и ще видим...
Усмихнат ден ви желая и приятни разходки!! тук не личи, че ще пускат дъжд - едно слънцеее.../

# 88
Ми ,Аркова обеща,ама нещо се скатава.........чакам поне Гичо да намине...пък за мъже,ще има да чакаме.....

Обещах, Любче, но като се прибрах се оказа, че цял ден сме нямали нет у дома.
Днес съм на работа - след като свърша 5 класьора бумаги ще ви изчета....

Хубав ден!

# 89
Честит Рожден Ден Макси!
Да пребориш всички сополи,кашлици и много да радваш мама и тате!
Много весели игри и чудесен празник!

Честит празник и на Мрънчо-да ни навестява по-често и да не си трае Laughing!
И аз съм работеща днес,а времето е ужасно и ме нерви Twisted Evil!
Все пак весел уикенд и да оздравяват Тери и Марто!

Общи условия

Активация на акаунт