КГБ = Клуб на Готините Баби - 70

• 18 990
  • 446
  •   1
Отговори
# 375
  • Varna
Наздравееее, тайфатааааа Hug
Поне по едно вино да шатна като не се обаждам

# 376
Делта наздраве.
И аз съм на чаша бяло вино за отпускане.

# 377
Добер вечер, момичета!  Grinning

Не пиша тези дни, но не ми остава време.
Отпуснахме снощи със деди, бяхме на рд. Прекарахме добре, на фона на това, че около нас тичаха и бесняха няколко хлапета.  Laughing

Сега малко да ви се оплача  Confused Внука ми е със варицела, та се занимавам около него сега. Много тъжно, милото цялото е обринато, и има Т. Оплаках се ... извинете ...   Blush

Шпунц, Елинка е много сладко и красиво бебе. Да ви е жива и здрава!  bouquet

didi***, снимките са много хубави. Simple Smile

Приятна вечер, на всички и от мен лека нощ!  Hug

# 378
  • Пловдив
ДИДИ БЛАГОДАРЯ ето и моята снимка .

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 22:46 от zi4e

# 379
                      Зиче,добре си я уцелила снимката!И настроение и красота ! Peace

# 380
Зиче както винаги хубава и много лъчезарна.
Облика ти излъчва много топлина.

# 381
  • София
Зиче, къде е снимката?
Моя немощен комп. нищо не показва.

Сега се вижда вече. Много си хубава.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 21:57 от Aisha

# 382
  • Пловдив
Това беше пробно и тука съм когато бях много дебела  ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ  Blush Blush Blush Blush тъй че не ми говори просто тази ми попадна  Blush Blush Blush
Айша снимката изчезна не знам защо  newsm78 newsm78
Сложих я пак виж я докато е там  Joy Joy Joy Joy Joy
СЕГА ДИДИ учителката Пена ако каже как да си я съхраня в компа еша няма да и има  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 21:42 от zi4e

# 383
Зиче, снимката не се вижда, може и от сайта да е, има такава опция там, на някои снимки авторите им не дават да се публикуват публично, но това се избира предварително. Дали ти си избрала такава опция, или рамката не ти позволява да се публикува публично, това може би са двата варианта. Такива надписи се появяват понякога и от сайта на фотобукет, ако си сабелязала, след време картинките изчезват. Пробвай пак, като си готова дай само сейф, нищо друго. Сваляш си ги на компютъра и от там, после където искаш. Аз използвам http://picbg.net/login.php за качване от компютър в интернет. Има и опции за намаляване и увеличаване.
Иначе си успяла да се справиш. Браво!  bouquet

П.п - на компютъра аз си ги свалям като дам дясното на мишката, когато съм в момента върху картинката, отваря се табличката и посочваш къде искаш да си я свалиш в компютъра - на десктопа, в дадена папка, в моите картини и т.н - ти избираш!
Ако си с Експлорер, не с Мозила ти и излизат на самата картинка едни знаци горе в левия ъгъл на картинката - там става /на първия знак, нещо като дискета, като задържиш на него мишката излиза надпис - "сейф..../

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 21:53 от didi***

# 384
Ами аз докато обясня, ти си успяла. Чудесна е!
Браво Зиче! Радвам се! Hug Hug Hug Hug

# 385
  • Пловдив
Дидка благодаря ти newsm20 omm omm omm
 вече  си ги прехвърлих в компа. Hug Hug
Сега почвам да правя и на децата  Hug
Ето още една мисля че и тя стана хубава  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 22:46 от zi4e

# 386
  • Кубрат/ Пишурка
 Зичеее,аз те виждам и си много добре!

Джейда и моят внук е с варицела,но вече му минава!И въпреки всички писания имаше големи плюски и по ходилата,и по дланите,а да не говорим за главата! Щерката,обаче,го маже всяка вечер с фенистил и още след първото мазане завяхнаха пъпките! Пък да ти кажа то си е редно да си я минат варицелата и най-доброто време е от 3 до 5 годинки!И на Жабчето внучето я мина и няма последствия!При нас - също!

ЛЕКА НОЩ,МОМИЧЕТА! Дори няма да търся картинка - толкова съм уморена!

# 387
  • София
     Здравейте КГБ! Прибрах се,изчетох всичко.Виждам,че има спор за място на срещата.Нека всеки да даде предложение за 1.Регион 2.Град. И накрая да се вземе мнението на болшенството. поне за регион,който е удобен на маx. хора. Аз отпадам от класацията,защото съм съгласна за навсякъде. Транспорта смятам,че няма да бъде пречка.Има бързи автобуси по всички направления.
   Е, хайде! Слушам ви!

# 388
  • Видин
Диди, на мен това ми излиза:
http://imikimi.com/protected/edit_kimi/new_Q1Zh-4odZe
Според мен ми казва да инсталирам нещо.Май немога да се оправя Crazy
Сигурно е от бялото вино дето съм пила Joy Joy Joy
Айде даскалица Пена чакам инструкции Hug

Оправих сеее GrinningДобре че е детенце да ме светне Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 22:26 от ♥~Жаклин~♥

# 389
  • София
Жаки, иска да си направиш регистрация първо и тогава може да правиш картинки.

За среща - където кажете. Само молбата ми е да кажете по-рано, че да си пиша 3 дни отпуска.Много трудно се навива някой да ме замества заради касата.  Ако все още съм на работа юни. Иначе Яжка е права - бързи рейсове има до всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт